Yarışma Ödül Listesi

kitap listesi ödül listesi olarak değişti Septagh Dostumun katkılarıyla listenin altına bakmanızı tavsiye ederim

Arkadaşlar hediye listesindeki Ömer HAYYAM Şarap Kutusu boş değil...1 şişe krmızı 1 şişe de beyaz doluca var içinde.Bilginize...:)

arkadaşlar bende yarışma için hiç bir yerde yayınlanmamış özel filmler vericem...

bunu bi düşünün çok orjinal benim arşivimden seçmeler daha önce hiç bir yerde görmedikleriniz...

Ayrıca natıonal geographıc plar (M) Beden(Temiz daha paketini açmadım)
natıonal geographıc yaban hayatı fotoğraf albümü..
bir de kiahşap kitap sandığı..daha da güncelenecek.;)

abijim ben 3-5 gün kadar yoQum... üniversite kayıtları için yolculuk falan i$ler var... umarım soruları falan kaçırmam... olurda sorular verilirse cvplama süresi cumaya kadar olursa yeti$irim... sevgiyle kalın...

Dostum yarışma Dark_Angel in isteği üzerine gelecek hafta sonuna ertelendi yani ilk finalimiz gelecek hafta olacak sebebine gelincede sitemniz yeni sunucuya taşınmış bulunmakta ve buda bir çok kulanıcımızın su an siteyle bağlantı problemleri teşkil etmekte kulanıcılarımızdan gelen yoğun istek üzerine gelecek haftaya kadar süreyi uzattık sen işlerini hallet büyük ihtimal yetişirsin :)

Ödüllere bi ilave Jack LONDON "Ay Vadisi"

Devamı gelecek....

Geri