Yapmış oldugumuz Alt yapı çalışması.

Yapmış oldugumuz alt yapı çalışması neticesinde sitemizdeki yavaşlı sorunu çözülmüştür 3 gün boyunca bizimle birlikte ugraşan şuanda vatani görevini yapmakta olan kardeşim dark_angel a (bora) yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Hackhell Yönetimi

Asıl ben teşekkür ederim sana ve askerde olduğum 320 gun boyunca beni, bizi yarı yolda bırakmayan bu aileden kopmayan dostlarıma. Nerdeyse 1 senedir yokum ama 1 gün olsun gözüm arkada kalmadı.

Sanırım eskiden sölediğimiz gibi biz daha hızlısını yapana kadar en hızlısı bu :goz:

Asıl ben teşekkür ederim sana ve askerde olduğum 320 gun boyunca beni, bizi yarı yolda bırakmayan bu aileden kopmayan dostlarıma. Nerdeyse 1 senedir yokum ama 1 gün olsun gözüm arkada kalmadı.

Sanırım eskiden sölediğimiz gibi biz daha hızlısını yapana kadar en hızlısı bu :goz:

4 gozle beklıyoruz YoLunu =)

Emegi GeçenLere Ve ÖzeLLikLe Asker Ocagindan Site iÇin ßurada oLan Dark_AngeL'e Sonsuz Teşekkürler. HayirLi TezkereLer. 136 gün Kisa ve HuzurLu Gecer inşaLLah..

Ellerinize sağlık çok hızlı olmuş site beklediğimize deydi gerçekten.

F-16 gibi oLmuş Maşallah , teşekkürLer

gerçekten güzel olmus hızı emegınıze saglık

Emekleriniz için ikinizede teşekkürler.

Ellerinize sağlık hız 1 numara olmuş :goz:

Hackhell akar millet bakar :p Şaka bi yana gayet hızlı =) Ellerinize sağlık.

yav hele dün hiç açılmadı ya kahve molası yazıyodu. Akşama kadar kahve içe içe canım çıktı :) emeği geçen herkese sonsuz teşekkür

elinize sağlık emeğinize teşekkürler..saolun ..hh siz hayat boşalmıştı ...

Geri