Yapılan Uploadlarla ilgili.....

hasgerya

Banned
Reaction score
0
Gördüğüm kadarı ile üyelerin yaptığı bazı uploadlar trojan,virüs gibi kötü niyetli yazılımları barındırıyor.Tabii bunların bazıları artniyetli bazıları art niyetsizdir.Verilen bazı download linklerinden de indirilen dosyalarda bunlar mevcut.
Benim önerim şu:​
Yapılan uploadların ve eğer mümkün olursa verilen diğer download linklerin konunun açıldığı bölümün moderatör arkadaşlar tarafından zararlı yazılımlar barındırıp barındırmadığı konusunda incelenmesi ve şayet herhangi zararlı bir yazılıma rastlanmamış ise linkin verildiği pencerede "Denetlemiştir" yahut buna benzer bir ibare konulması.
Tabii görüyorum 1 gün içerisinde yüzlerce lerce link veriliyor veya upload ediliyor.Moderatör arkadaşların hepsine yetişmesini bekleyemeyiz.Ancak Moderatör seviyesine gelmiş arkadaşlar zaten yapılan upload ya da linki verilen programların önem sırasını kavrayabilecek düzeydedir.Kendine göre yapacağı önem sıralaması ile bunu yapabilir.​
Buna destek mukabilinde asistan moderatör arkadaşların sayısı arttırılıp bu denetim mekanizmasının hızlandırılması sağlanabilir diye düşünüyorum.
Gözümden kaçırdığım ya da yanlış düşündüğüm noktalar olabilir.Pratikte bunun yapıılabilmesi ne derece mümkündür bilemiyorum.​
Dilim sürçtüyse affola,sadece naçizane fikirlerimi beyan etmek istedim.

Düşünce güzel ama bunları faaliyete dönüştürmek epey zor olur diye düşünüyorum.

bu söylediklerin zaten forum yöneticeleri tarafından yapılmakta

sorun olduğu zaman da konu zaten kapatılıyo

ayrıca program bölümüne günde 50 konu veriliyor

sen bunların 25 ini çöpe gittiği biliyors musun

forum yönetcileri tahmin etmediğin kadar çok çalışıyor

ve bu çalışmaları arasında programları denetlemek var

tabii k iarada gözden kaççak

ayrıca forum uploaderları kesinlikle konularına artniyetli/artniyetsiz virüs koymaz

için rahat olsun

eğer güvenilir program istiyorsan HackhelUploadArea / Programalr

ayrıca forum uploaderları kesinlikle konularına artniyetli/artniyetsiz virüs koymaz

HackhelUploadArea / Programalr

Arkadaşım bu sitede sadece forum uploaderlarımı upload yapıyor?Üyeler yaptıkları uploadların linkini vermiyor mu?

" forum yönetcileri tahmin etmediğin kadar çok çalışıyor" demişsin.

Sence benim tahminim ne?Günde kaç saat,ayda kaç gün?Ben yoksa tahmin etme yetimimi kayıp mı ettim.İyi bir tahminci olup idda da voleyi vursam mı acaba?
Ya neler diyorsun sen?Yazdığın cevap tamamen agresif ve sanırım konuyu iyi okuyup anlamadan yazılmış bir cevap.

en önemlisi herkez bilgisayarina adam akilli bir anti virus programi kursun

en önemlisi herkez bilgisayarina adam akilli bir anti virus programi kursun

bende kasper varsa başka birinde avast var kasperde bişey demiyo avast trojan diyo buda bi çözüm olamaz diye düşünüyorum ama biz en güvenilir programları vermeye çalışıyoruz kendi bilgisayarımı ve sizinkinide düşünüyoruz yani [H.U.T] bi o kadar warez geziyoruz ki size en iyi bulabilmek için sizler işin çalışıyoruz

Nacinize düşüncülerim

Gördüğüm kadarı ile üyelerin yaptığı bazı uploadlar trojan,virüs gibi kötü niyetli yazılımları barındırıyor.Tabii bunların bazıları artniyetli bazıları art niyetsizdir.Verilen bazı download linklerinden de indirilen dosyalarda bunlar mevcut.
Benim önerim şu:​
Yapılan uploadların ve eğer mümkün olursa verilen diğer download linklerin konunun açıldığı bölümün moderatör arkadaşlar tarafından zararlı yazılımlar barındırıp barındırmadığı konusunda incelenmesi ve şayet herhangi zararlı bir yazılıma rastlanmamış ise linkin verildiği pencerede "Denetlemiştir" yahut buna benzer bir ibare konulması.
Tabii görüyorum 1 gün içerisinde yüzlerce lerce link veriliyor veya upload ediliyor.Moderatör arkadaşların hepsine yetişmesini bekleyemeyiz.Ancak Moderatör seviyesine gelmiş arkadaşlar zaten yapılan upload ya da linki verilen programların önem sırasını kavrayabilecek düzeydedir.Kendine göre yapacağı önem sıralaması ile bunu yapabilir.​
Buna destek mukabilinde asistan moderatör arkadaşların sayısı arttırılıp bu denetim mekanizmasının hızlandırılması sağlanabilir diye düşünüyorum.
Gözümden kaçırdığım ya da yanlış düşündüğüm noktalar olabilir.Pratikte bunun yapıılabilmesi ne derece mümkündür bilemiyorum.​
Dilim sürçtüyse affola,sadece naçizane fikirlerimi beyan etmek istedim.

Her Programı Kontrol Etmek Çok Zor Olur... ModeratorLere cok buyuk yuk oLur... Her Mod'un İnterneti Sinirsiz Olmayabilir.
Bence yapılabilmesi Hackhell gibi büyük bir forumda zor...

upload area dan indirince hiç sorun olmadı bende bu güne kadar.... tarama bile yaptırmayı unuttum artık upload area programlarını :):)

Mümkün oLdugunca program payLaşmamaya özen gösteriyorum trojanLer geneLde programLarda oLuyor.. Oyun UpLoadLarimda kaynak oLarak güveniLir siteLeri tercih ediyorum şimdiye kadarda bir şikayet aLmadım trojan konusunda..

arkdaş bazı forumların etkisinde kalmış heralde onun olabilmesi demek çok yavaş bir forum demek modlar yetşemez ki tabi çok çalışıyorlar ama bence burada üyeler dikkatli olmalııı

arkdaş bazı forumların etkisinde kalmış heralde

Öncelikle hiçbir forum sitesinde önerdiğim olayı görmedim....Bana bir forum sitesi söylersen bunu yapan incelemek isterim.

"Onun olabilmesi demek çok yavaş bir forum demek" demişsin.Kusura bakma bağlantıyı kuramadım.Yapılan uploadların mod arkadaşlarca incelenmesi forumu neden yavaşlatsın?
Ayrıca önerimi dikkatlice okursan bunun mod arkadaşlar için zor olduğunu ve yardıma ihtiyaç duyabileceklerini söyledim.Ve mod arkadaşlar 1 gün içerisinde yapılan bütün uploadları zaten kontrol edemezler.Önem sırasına göre inceleyebildiklerini incelerler diye düşündüm.

Geri