yanlış anlaşılmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bugune kadar ne kadar konu açsam çok az yorum yada çok az teşekkür geliyo ama moderatörler yada yöneticiler konu fllan açtımı millet üşüşüyo sizce bu haksızlık diilmi sonuçta burda birbirimizi memnun etmeye çalışıyoruz yani bi türlü anlamadım bunu biri açıklarsa memnun olurum sakın yanlış anlaşılmasın lafım kimseye diil sadece soruyorum?

tesekkurun pek bi getirisi olduuna inanmıoRum ama bak bu bi adult daki baslık
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=24654&highlight=tecav%FCz adamı tanıomusun ben tanımıoRum ama 1 tek konuda 395 cıwarında tesekkür almıs bu da gösterio ki ilgi ceken baslıklara tesekkur edılıo user mod smod olması farketmıo ..

ispiyoncu bişi diimmi bi itirafım olmuştu gördünmü bilmiyorum bu forumda en kanımın kaynadığı en sevdiğim insanlardan ikisi sen ve j@ck@l lafım size diil yanlış anlaşılmasın demiştim yani gerçektende insan bi tuhaf oluyo ben iki gündür konu açmışım moderatör 15 dk dır açmış benimkine bi tane yorum yok onunki full çekiyo bunun manası ne ben onu çözemedim yoksa sorun teşekür diil

Konunun Yeniliğine İlgisine göre değişir..

Konunu kaliteli güncel ilgi çekici ise bide başlığıda iyi kulandıysan .
Seninde konuna yorum yazarlar :)

dostum teşekkür istiyorsan

1- adult a hep konu aç , ( İspiyoncu arkadaşın verdiği linkte görüldüğü gibi )
2- 2. hesap al paso kendi mesajlarına teşekkür et :D:D:D:D:D
3- güzel paylaşımlarda bulun ve sabret :clap:

ya şimdi kimseyi suçlamamak lazım herkes istediği konuya yorum yazar yazmaz
ilgisini çekiosa yazar. kimseyide bu yüzden suçlayamazsın yapıcak bişiy yok

neyse uzatmanın bi anlamı yok bence yinede sağolun teşekkürler konuyu kapatırsınız heralde

Uzunefe' Alıntı:

İşte arkadasın Dedıgı gıbı Bu yoldan devam edersınız..Hıj bır yere gelemezsınız..Sadece kendınızı kandırırsınız...

Bu arada User'lere cok yardımcı oluyorsun

scorpion Benımde sana kanım Kaynadı sakın bunları yanlıs anlama dedıklerımı sana karsı bısey dııl we bAk sana tesekkur ettım dedıgın dogruda aslında ...

sana karsı bı seyım war sanMa gercekten sevdigim bi userSın yazdıgın 1 msj yettı senı sewmeme :D (o msj bende kalsın ;) )

bu olay seviyeye göre değil forumda popüler olman gerek mesela örnek vercem ama ayıp olcak o yüzden vermiyim forumda sürekli msj yazan biriysen popüler oluyosun yani başlıklarına güsel olmasa bile ilgi oluyor bende senle aynı soruynu yaşıyorum

adult teşekkur getiriyor dıye bişey yok bence. dıkkat ceken başlıklar ve
ilginç konular her zaman teşekkur ve yeterli ilgiyi topluyor. ama bu teşekkur ve
ilgi bazı arkadasların konusunda biraz daha fazla olabılıyor.
buda o kişinin forumdakı cevresinden yada munasebetlerinden olabılır.

teşekkur hiçbirşey insanlık herşey :p

oda senin şansına dostum daha yenisin hh belki ama sırf ben 150 200 den fazla konuma mesaj bile yazılmadığını bilirim..

walla herkesin dediği doğru bu arada ispiyoncu o mesajım hangisi solesene merak ettim ?

sçma bi bşlık emeğe tsekkur war ama diğerine yoq:)

dostlar birileri sırf teşekkür etsin diye konu acmamızın bir anlamı yok ...
SİTE BİZE KALACAKMIŞ GİBİ VEYA DÜNYA BİZE KALACAKMIŞ GİBİ MAKAM SEVDASINA DÜŞMEYELİM AMAÇ GERCEKTEN ETRAFINA FAYDALI OLMAK OLSUN.TEŞEKKÜR SADECE EMEĞE SAYGI OLABİLİR

AFERİN DELİSİ OLCAM DEMEYELİM TAKDİR YİNE FORUM ÜYELERİNE KALACAKTIR MUHAKKAK....

PcHacker' Alıntı:
İşte arkadasın Dedıgı gıbı Bu yoldan devam edersınız..Hıj bır yere gelemezsınız..Sadece kendınızı kandırırsınız...

evet , tahmin edemeyeceğin kadar çok yardımda bulunuyorum

o yazının sonundaki gülücük işaretlerini gördüysen anlarsın ne yapmak istediğimi...

Uzunefe' Alıntı:
evet , tahmin edemeyeceğin kadar çok yardımda bulunuyorum

o yazının sonundaki gülücük işaretlerini gördüysen anlarsın ne yapmak istediğimi...

Devam et o zman...yardımlarına..Espri anlamındada olsa Öneri gusel değil..Bundan sonra mıllet 5-6 nıck alır kendıne tesekkur eder..Sonra ne olcuaq

etsinlerse etsinler kardeşim ben espiri anlamında yazımı yazmışım . " böyle bişey yapın yaparsanız çok iyi olur " diye bir yazı da yazmadım... sitede olan her şeyden beni sorumlu tutamazsınız yönetici de değilim görevli de değilim sadece user ım

Uzunefe' Alıntı:

ıyı kopya verıyosun uyelere ama yanliş ıpden gozukme dıye bişe var hadı ıpını değiştırdın emegının alamaya arkadaşlar var bence boyle bır şey alıpda yapanların emegıne karşılık teş.. eden arkadaşlara zarar olur çunku sıf haksızlık yuzunden :)

PcHacker' Alıntı:

pc hacker zaten konuyu ozet olarak açıkladı kendını kandırısın sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri