Yandaşlar Darbe İddiasız Ne Yapacak?

ramo46

New member
Reaction score
0
Yandaşlar Darbe İddiasız Ne Yapacak?

Anonymous bildirdi: "Taraf’ın acar muhabirleri, pehlivan tefrikası gibi
“darbe planı” yayınlıyor. AKP ve Fetullah’ı bitirmekten tutun, camilerin
bombalanmasına kadar. Cephedekiler hemen üzerine atlıyor. “Cuntacılar
iş başında, Balyoz hükümeti, cuntacıya yardım ekibi gazeteciler. Rakip
kündeye getirildi. Kündeye getirildi denilen rakip, cevaplıyor. “Böyle bir
plan yok. 2003 yılında seminer programıdır.” TSK şimdi o planı inceliyor,
değiştirilerek servis edildiği iddiası yakında aydınlanacak.

Resmi dairelerde bir kısım evraklar hariç, diğerleri her beş yılda bir yok edilir.
Bahsi geçen seminer programı da aynı akıbete uğramış.

Tefrikacılara o cevap yetmiyor. “Asker suçunu kabul eti, planın varlığını açıkladı.”
“Cevapsız kalan sorular” diye seminer programı üzerinden atağı
sürdürüyorlar. Vaktiyle “Tercüman Gazetesinde” Kurtdereli, Koca Yusuf gibi
pehlivan tefrikalarının yerini, yandaş medyanın “Darbe Tefrikaları” aldı.

Gece yarısı geçen yasadan hayır gelmez. Gündüzün şerri, gecenin hayrından
evlâdır. İşte öyle bir yasa meclis tatile girerken, bırakın muhalefeti, kendi
milletvekillerinin haberi olmadan geçivermişti. O yasa kabul edilmeden önce de
“Islak İmza” ile iştigalde idik. Ee, madem ki askere sivil yargı yolu açıldı,
“cuntacı” saldırıları da aldı başını gitti.

Anayasa’ya aykırı biçimde çıkarılan o yasa, Anayasa Mahkemesinden döndü.

Yandaşların ilginç yaklaşımı var bu konuda. İşlerine geldi mi “alkışlıyor” gelmedi mi “
karar siyasi” diyor. AKP’nin kapatılmama ve askerin yargı kararındaki yaklaşım
ortada.
Neyse efendim. Dediğim gibi “harç bitti, inşaat paydos.”

Yalama olmuş, laçkalaşmış “darbe planı”na alışmış, yandaşlar bundan sonra hangi
kulpa yapışacak merak edilesi durum. Gerçek gazeteciliğe, siyasete dönerler mi?

“Sivil darbe”den bahsedenlere mi yönelir öfke?

Başbakan bunun işaretini verdi.

Bozok.org - Bozok Yayın Grubu 2003-2009 - Yandaşlar Darbe İddiasız Ne Yapacak?

yandaş olmayan yandaşlar sivil darbe iddiası olmadan ne yapıyorlarsa onu yapacaklar...

akp ye yandaş diyen akp düşmanlarına bir bakalım : PKK DTP BDP CHP MHP Tüm DOĞAN medyası SULCU geçinenler DİN düşmanları MİSYONERLER TUNCAY ÖZKAN vs.vs.. işte yandaş cephesi diye ben buna derim... bu yandaşlar arasında akp yandaşları devede kulak kalır... bu ülkede apo bile AKP kötü diyorsa bir düşünmek lazım siz hangi taraftasınız diye?<:)

forumda akp lehine ve alehine yazılan kaynak gösterilen konu sayısına bakalım anlaşılır asıl yandaş kimlermiş düşünemye gerek yok.... 24 saat konu açıyorsunuz kah pkk taraftalarından kah soldan kah doğan medyasından bide yandaşlıktan bahsediyorsunuz ...

Geçenlerde Baykal söylemişti başbakan madem genelkurmayın darbe iddaları hakkındaki açıklamalarını tatmin edici bulmuyor o zaman genelkurmay başkanını alıcak görevden. Evet çok doğru söylemiş madem güvenmiyor alsın görevden arkadaş. Gücümü yetmiyor?

Ama hayır, böle darbe edebiyatı yapmak daha cazip geliyor. Din üzerinden siyaset yapmak yetmiyor şimdi komik darbe iddaları üzerinden siyaset yapıyor. Nede olsa şakşakçısı çok...

Başkanım Olmasına Rağmen Nefret Ederim Baykal'dan Ama Yeri Geldiğinde Çok Doğru Sözler Ediyor... O Zaman Neden Almıyon Başbuğ'u Bizde Destek Verecez Halk Olarak... Yoksa Gene Mazlum Ayağına Mı Yatacaksın ?? Evet Sizin Politikanız Normaldir.. :goz:

milliyetçi görüş ve milli görüş asla beraber pşmadıki pkk ile ayrı düşsün o sizin hüsnü kuruntunuz haburda karşılama yapan dtp li köpeklerdi kaç akpli vardı orda? oda sizin yalanınız ben sana gerçeklerden bahsedeyim PKK SOL görüşlü bir partidir APO partisini SOL partilerle iş birliği içinde kurmuş ve destek görmektedir chp li murat karayalçının ve kemal kılıçtaroğlunun genelev maceralarından sskya kadar içli dışlı oluşu her zaman bilinmektedir.
bu ülkede sağ tetikçiler ermeni örgütü ASALA yı bitirirken SOL tetikçileride pkknın içinde yada desteğinde olmuştur solun en büyük partisi bu ülkede siyasette başarılı olamamış hep muhalefette kalmış Atatürkün mirasını yemiş yemeye devam etmektedir (bkz: chpnin işbankası iştirakçiliği) küçük sol partilerse ya tajksimde gariban esnafın malını yakıp yıkmış ya pkknın şehir militanlarını barındırmıştır PKK AKP den hiç bir zaman hoşnut olmadı TRT 6 yada karşıydılar bütün açılımlarada çünkü probaganda araçları elinden alınmaya başladı çünkü çomak soktular ekmeğine git slogancılığı bebelere yap ben bu foruma pkk nın akpye nefreti solla iş birliği içinde olduğpuna dahir bir sürü kaynak gösterdim alıntı yaptım pkk yandaşı sitelerden araştır kendinde görürsün... yada sana iyi uykular ....

Malasef Atatürk ün Cumhuriyetinde bir trakım insanlar

bir takım medya müsveddeleri melanetliğin had safhasındadır.

Onları bu kadar melanetin içine sokan şer odakları malesef

olmayı hak etmedik yerdeler.

DEvam edecek.

milliyetçi görüş ve milli görüş asla beraber pşmadıki pkk ile ayrı düşsün o sizin hüsnü kuruntunuz haburda karşılama yapan dtp li köpeklerdi kaç akpli vardı orda? oda sizin yalanınız ben sana gerçeklerden bahsedeyim PKK SOL görüşlü bir partidir APO partisini SOL partilerle iş birliği içinde kurmuş ve destek görmektedir chp li murat karayalçının ve kemal kılıçtaroğlunun genelev maceralarından sskya kadar içli dışlı oluşu her zaman bilinmektedir.
bu ülkede sağ tetikçiler ermeni örgütü ASALA yı bitirirken SOL tetikçileride pkknın içinde yada desteğinde olmuştur solun en büyük partisi bu ülkede siyasette başarılı olamamış hep muhalefette kalmış Atatürkün mirasını yemiş yemeye devam etmektedir (bkz: chpnin işbankası iştirakçiliği) küçük sol partilerse ya tajksimde gariban esnafın malını yakıp yıkmış ya pkknın şehir militanlarını barındırmıştır PKK AKP den hiç bir zaman hoşnut olmadı TRT 6 yada karşıydılar bütün açılımlarada çünkü probaganda araçları elinden alınmaya başladı çünkü çomak soktular ekmeğine git slogancılığı bebelere yap ben bu foruma pkk nın akpye nefreti solla iş birliği içinde olduğpuna dahir bir sürü kaynak gösterdim alıntı yaptım pkk yandaşı sitelerden araştır kendinde görürsün... yada sana iyi uykular ....

Haburda pkklı köpekleri karşılıyan akpli deildide bu şova izin veren kimdi? Bu itlerin ayaklarına kadar makeme götürüp 2 saatte okadar teröristi serbest bırakan kimdi?

pkkyı terör örgütü deilde nasıl bir "parti" olarak görürsün hayret edici...

asalanın kuruluş ve bitiş amaçları belliydi ve gerçekleşti. Sağ tetikçiler bitirdi hikayesi pekte inandırıcı deil...

Solu terör örgütleriyle ilişkilendirmeye çalışmışsın ama unutmamak gerekir terörün sağı solu dini imanı yoktur. Şimdi burda iki tane islami terör örgütü ismi yazıp tüm müslümanları terörist olarakmı görelim. Yanlış çok yanlış. Eğer biryerleri karalıyacaksan önce kendi savunduğun değerlerin temizliğinden emin olman gerekir.

Haburda pkklı köpekleri karşılıyan akpli deildide bu şova izin veren kimdi? Bu itlerin ayaklarına kadar makeme götürüp 2 saatte okadar teröristi serbest bırakan kimdi?

pkkyı terör örgütü deilde nasıl bir "parti" olarak görürsün hayret edici...

asalanın kuruluş ve bitiş amaçları belliydi ve gerçekleşti. Sağ tetikçiler bitirdi hikayesi pekte inandırıcı deil...

Solu terör örgütleriyle ilişkilendirmeye çalışmışsın ama unutmamak gerekir terörün sağı solu dini imanı yoktur. Şimdi burda iki tane islami terör örgütü ismi yazıp tüm müslümanları terörist olarakmı görelim. Yanlış çok yanlış. Eğer biryerleri karalıyacaksan önce kendi savunduğun değerlerin temizliğinden emin olman gerekir.

şova izin veren akp olduğu kadar chpde var mhp gidip dikildilermi karşısına neye kime göre konuşuyorsunuz madem açılıma teröristlerin teslim olmasına karşıydılar dikilselerdi habura haburda şov yapılırken CHP NERDEYDİ MHP NERDEYDİ?

ASIL SENİN PKK YI PARTİ OLARAK GÖRDÜĞÜMÜ İDDİA ETMENE KARŞIN DTP Yİ BDP Yİ PARTİ OALRAK GÖRMEN HAYRET VERİCİ a doğru ya dtp yanlış yapacak suçu akp ye yıkcaksınız o size lazım o koskoca bir parti gözünüzde... dtp yapar siz akpye suç atıp dtp yi haklarsınız bir tane dtp bdp alehine ne yazınız var ne konunuz ama benim var... bu forumda siz akple dolaşırken terörist diye foruma yaşasın kürdistan özgürlüğü diye kürtçe slogan atan propaganda yapan adamı görmüyosunuz bize düşüyor moderatöre şikayet etmesi bir şikayet eden olmamışta moderatöründe o admaı atmak yerine sadece editlemesi yazıyı ayrı bir muamma....

işinize gelince terörün rengi şekli olmaz evet olmaz ama türkiyede kazın ayağı öyle değil ben günümüzden konuşuyorum... delilli ispatlı konuşuyorum sende ezberden değil dellili ispatlı konuş...

pkk ideoloji olarak ne veriyor sanıyorsun mağralardan tonla marksist leniniist kitaplar çıkıyor kendi köpeklerine taktıkları gerilla isminin nerdne geldiğini sanıyorsun...

bu ülkede kürtlerle türkleri bir arada tutan en büyük bağ dini bağlardı malum kesim tarafından zayıflatıldı pkk içine adam çekerken g..ünden haberi olmayan adamın beyinlerini sol kurtuluş nağralarıyla yıkadı çünkü zemin hazırdı...

o dediğin din bazlı örgütler türkiye kaynaklı değil militan yetiştirselerde şu anda bütün türkiyedeki terör örgütleri sol görüşlüdür ... bundan her solcu teröristmidir hayır kesinliklikle ama her terörist türikeyde solcudur fikri çıkarılabilir türkiyedeki solu ne kadar bu ülke düşmanı varsa oyuncak gibi kullandı... halada kullanıyor... senin inanman mühim değil...

şova izin veren akp olduğu kadar chpde var mhp gidip dikildilermi karşısına neye kime göre konuşuyorsunuz madem açılıma teröristlerin teslim olmasına karşıydılar dikilselerdi habura haburda şov yapılırken CHP NERDEYDİ MHP NERDEYDİ?

ASIL SENİN PKK YI PARTİ OLARAK GÖRDÜĞÜMÜ İDDİA ETMENE KARŞIN DTP Yİ BDP Yİ PARTİ OALRAK GÖRMEN HAYRET VERİCİ a doğru ya dtp yanlış yapacak suçu akp ye yıkcaksınız o size lazım o koskoca bir parti gözünüzde... dtp yapar siz akpye suç atıp dtp yi haklarsınız bir tane dtp bdp alehine ne yazınız var ne konunuz ama benim var... bu forumda siz akple dolaşırken terörist diye foruma yaşasın kürdistan özgürlüğü diye kürtçe slogan atan propaganda yapan adamı görmüyosunuz bize düşüyor moderatöre şikayet etmesi bir şikayet eden olmamışta moderatöründe o admaı atmak yerine sadece editlemesi yazıyı ayrı bir muamma....

işinize gelince terörün rengi şekli olmaz evet olmaz ama türkiyede kazın ayağı öyle değil ben günümüzden konuşuyorum... delilli ispatlı konuşuyorum sende ezberden değil dellili ispatlı konuş...

pkk ideoloji olarak ne veriyor sanıyorsun mağralardan tonla marksist leniniist kitaplar çıkıyor kendi köpeklerine taktıkları gerilla isminin nerdne geldiğini sanıyorsun...

bu ülkede kürtlerle türkleri bir arada tutan en büyük bağ dini bağlardı malum kesim tarafından zayıflatıldı pkk içine adam çekerken g..ünden haberi olmayan adamın beyinlerini sol kurtuluş nağralarıyla yıkadı çünkü zemin hazırdı...

o dediğin din bazlı örgütler türkiye kaynaklı değil militan yetiştirselerde şu anda bütün türkiyedeki terör örgütleri sol görüşlüdür ... bundan her solcu teröristmidir hayır kesinliklikle ama her terörist türikeyde solcudur fikri çıkarılabilir türkiyedeki solu ne kadar bu ülke düşmanı varsa oyuncak gibi kullandı... halada kullanıyor... senin inanman mühim değil...

Hükümet kim sen onu söylesene. Güç kimin elinde valiler polis kimin elinde? chp mi mhp mi talimat vericekti polise bu şovu engellemeleri için? chp mi mhp mi kurdu ordaki seyyar mahkemeleri? Ben ne diorum sen ne diosun. Hükümetin kendi rezilliğini muhalefete yıkmaya çalışmanda ayrı bir pişkinlik sanatı. Bu ülkeye daha öncede terörist teslim oldu. Ne zaman yaşandı böyle bir rezillik. Şimdiye kadar hangi terörist 2 saatte serbest bırakıldı?

Benmi dtpyi parti olarak görüyorum? puhahahahaha hiç güleceim yoktu. Biryerinden uydurdun bunu ama tutmaz. Sen bir önceki yorumunda pkkya "parti" dedin. Yalanmı??? Kendi yorumunu iyi oku!!! Benim hakkımda da atıp tutma. Sol görüşü terörist ilan ettin yetmedi şimdide forumdaki muhalif görüşleri terörist ilan ediyorsun aklını başına topla. Çapından büyük yorumlar yapma.

Sen zaten pkkya "parti" diyerek rengini belli ettin. Burdaki insanlara çamur atarak kendini aklayamazsın...

"İşimize gelincemi" ??? Anlat bakalım işimize gelen durumları? Ezberden konuştuğumu söylemişsin ama islami terör örgütleri hakkında delil göstermeme gerek varmı???

İslami Hareket Örgütü, Hizb-Üt Tahrir, Hizbullah, Hilafet Devleti, İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi (İBDA/C), Tevhid-Selam (Kudüs Ordusu), Fettullah, El Kaide...

Halen Türkiyede faliyet gösteren dini terör örgütleridir.
Bu örgütlerinde militanlarının beyinleri dini fikirlerle yıkanıyor. Al bide burdan yak...

Hal böyleyken bu örgütlerede solcudur diyebilirmiyiz? Peki Türkiyede her terörist islamcıdır diyebilirmiyiz?

Ben sana başta söyledim terörün sağı solu dini imanı yoktur. Hiçbir görüş terörü savunmaz desteklemez. Terör örgütlerinin yaptığı kendilerine bir kılıf giydirmektir.(sağcı terör, solcu terör, islami terör falan)

Ayrıca Atatürk resminin arkasına gizlenip Atatürk karşıtı fikirlerin destekçiliğini yapmakda büyük çelişkidir...

Darbeler ve bitti demekle bitmez Çünkü cuntacılık darbecilik bir virüs gibidir tedavi edilmediği sürece bu hastalık iyileşmez.Bazı dönemeler iyileşmiş gibi zannedersiniz ama aslında o sinsice faaliyetlerine devam eder.Darbeyi önlemenin tek şartı darbecileri tedavi etmektir.Bilinen en etkili tedavide darbecileri yargılamaktır.Bunun dışında başka çözüm yolu da yoktur.

Bu ülkede bir zamanlar;terörün gerçek sebeperini araştıran, kaçakçılığın trafiğini ortaya çıkaran, enflasyon üzerine araştırmalar yapan, halkın sosyolıjik yapısını inceleyen, ekonomide atılım yapılması için araştırmalar yapan ve daha bunun gibi bir çok konuda fikir üreten yazarlar vardı bir zamanlar...yahu nereye gitti bunlar bilen var mı?(bir iki basın yayın organı hariç...)
Şimdi moda sahte belgelerle ülkeyi kaos ortamına sürüklemek di mi?pardon unutmuşum bir an, geçmişin özlemiyle...
BU İKTİDARIN ÜLKEYE ÇOK ZARARI OLDU ÇOOOOKKKKK....

Hükümet kim sen onu söylesene. Güç kimin elinde valiler polis kimin elinde? chp mi mhp mi talimat vericekti polise bu şovu engellemeleri için? chp mi mhp mi kurdu ordaki seyyar mahkemeleri? Ben ne diorum sen ne diosun. Hükümetin kendi rezilliğini muhalefete yıkmaya çalışmanda ayrı bir pişkinlik sanatı. Bu ülkeye daha öncede terörist teslim oldu. Ne zaman yaşandı böyle bir rezillik. Şimdiye kadar hangi terörist 2 saatte serbest bırakıldı?

Benmi dtpyi parti olarak görüyorum? puhahahahaha hiç güleceim yoktu. Biryerinden uydurdun bunu ama tutmaz. Sen bir önceki yorumunda pkkya "parti" dedin. Yalanmı??? Kendi yorumunu iyi oku!!! Benim hakkımda da atıp tutma. Sol görüşü terörist ilan ettin yetmedi şimdide forumdaki muhalif görüşleri terörist ilan ediyorsun aklını başına topla. Çapından büyük yorumlar yapma.

Sen zaten pkkya "parti" diyerek rengini belli ettin. Burdaki insanlara çamur atarak kendini aklayamazsın...

"İşimize gelincemi" ??? Anlat bakalım işimize gelen durumları? Ezberden konuştuğumu söylemişsin ama islami terör örgütleri hakkında delil göstermeme gerek varmı???

İslami Hareket Örgütü, Hizb-Üt Tahrir, Hizbullah, Hilafet Devleti, İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi (İBDA/C), Tevhid-Selam (Kudüs Ordusu), Fettullah, El Kaide...

Halen Türkiyede faliyet gösteren dini terör örgütleridir.
Bu örgütlerinde militanlarının beyinleri dini fikirlerle yıkanıyor. Al bide burdan yak...

Hal böyleyken bu örgütlerede solcudur diyebilirmiyiz? Peki Türkiyede her terörist islamcıdır diyebilirmiyiz?

Ben sana başta söyledim terörün sağı solu dini imanı yoktur. Hiçbir görüş terörü savunmaz desteklemez. Terör örgütlerinin yaptığı kendilerine bir kılıf giydirmektir.(sağcı terör, solcu terör, islami terör falan)

Ayrıca Atatürk resminin arkasına gizlenip Atatürk karşıtı fikirlerin destekçiliğini yapmakda büyük çelişkidir...

rengin kırmızı beyaz döktüğüm terörist kanı... kızıl ordu bayrğaı değil
türkiye kökenli eylem yapan sağcı hiçbir örgüt yoktur....

pkk yı sadece silahlı örgüt görcek kadar sığ olduğun dan böyle konuşuyorsun...

pkk her sol oluşumun parçalama amaçlı arkasına saklandığıu gibi SOL PARTİ olarak kuruldu isminide kürdistan işçi partisi kendileri verdi kendi parit programı var... siyasi hareketi var tutumu var iş ülkeyi parçalamaktan ibaret değil bütün ülkeleerde bağlantısı uyuşturucu sevkiyatı varkanser gibi yayılmış kolları var... sol içinde adamları var mecliste kendi partileri var ve sana diyorumki particilik yaparken solu kullanıyorlar... madem herşeeyi akpden bekliyorsunuz o zaman sizde akplisiniz
ama diyorsan benimde tuttuğum baikka bir parti var o zaman HABURDA ASLANLAR GİBİ TEPKİNİZİ DEMOKRATİK YOLDAN GÖSTERECEKTİNİZ GÖSTERMEDİYSENİZ SUSSACAKSINIZ... AKP İZLERKEN OLANLARI CHP MHPDE İZLEDİ... AMA AKP DAHİL KİMSE OLANLARI TASNİF ETMEDİ NEYE KİME GÖRE ATIP TUTUYORSUN...

ayrıca avatarıma istediğimii koyar hesabınıda sana vermem atatürk karşıtı olan sensin bence amerikalı coni örümceğiyle ayyaşların markasını koyup yeni rakı arkasında atatürkçü olduğunu iddia atmekten iyidir ayrıca sizin atatürkçülüğünüz içtiğiniz ortak içkiden öteye gitmez... pkk hakkında atıp tutarken bir kere kurşun sıkmadan pkk ya kimseye renk vermeye kalkma kalvye slahşörlüğüyle ideolojik ezber kitaplardan okuyarak olmaz bu işler yaşamadan bilemessin...

pkk her sol oluşumun parçalama amaçlı arkasına saklandığıu gibi SOL PARTİ olarak kuruldu isminide kürdistan işçi partisi kendileri verdi kendi parit programı var... siyasi hareketi var tutumu var iş ülkeyi parçalamaktan ibaret değil bütün ülkeleerde bağlantısı uyuşturucu sevkiyatı varkanser gibi yayılmış kolları var... sol içinde adamları var mecliste kendi partileri var ve sana diyorumki particilik yaparken solu kullanıyorlar... madem herşeeyi akpden bekliyorsunuz o zaman sizde akplisiniz
ama diyorsan benimde tuttuğum baikka bir parti var o zaman HABURDA ASLANLAR GİBİ TEPKİNİZİ DEMOKRATİK YOLDAN GÖSTERECEKTİNİZ GÖSTERMEDİYSENİZ SUSSACAKSINIZ... AKP İZLERKEN OLANLARI CHP MHPDE İZLEDİ... AMA AKP DAHİL KİMSE OLANLARI TASNİF ETMEDİ NEYE KİME GÖRE ATIP TUTUYORSUN...
ayrıca avatarıma istediğimii koyar hesabınıda sana vermem atatürk karşıtı olan sensin bence amerikalı coni örümceğiyle ayyaşların markasını koyup yeni rakı arkasında atatürkçü olduğunu iddia atmekten iyidir ayrıca sizin atatürkçülüğünüz içtiğiniz ortak içkiden öteye gitmez... pkk hakkında atıp tutarken bir kere kurşun sıkmadan pkk ya kimseye renk vermeye kalkma kalvye slahşörlüğüyle ideolojik ezber kitaplardan okuyarak olmaz bu işler yaşamadan bilemessin...

PKK sadece silahlı örgüttür.Silahla mücadale eden bir rerör örgütünün kurmuş
olduğu olduğu herhangi bir parti,dernek,okul,..ne dersen,,,,,, onu yani o örgütü
legalleştirmez.O zaman DTP niye kapatıldı.

Benim gibi düşünenler adına diyorumki ...Tepkimizi koyduk en azından düşünmekle
koyduk,fikrimizle koyduk. Ne yani tepki deyince aklına TAŞ SOPA mı geliyor.
En kötü ihtimalle tepkisini Sandıkta gösterecektir.

olimpiyat arkadaş çok mantıklı açıklamalar yapmışsın ama
burada muhalefet yandaşlarına boşuna anlatıyorsun
istediğin kadar yaz ama muhalefetin "en iyi yaptığı iş" yalan dolan iftiradır

hele sabit muhalifler var her yazdığına bir kulp bulur lar farkına varmıssındır.
Akp nin yaptığı her işe ama her işe kötü bir taraf ararlar ve 1 e 1000 katarak millete en adi şekilde yansıtırlar malesef siyasetimiz, muhalefetimiz bu hale geldi

olimpiyat arkadaş çok mantıklı açıklamalar yapmışsın ama
burada muhalefet yandaşlarına boşuna anlatıyorsun
istediğin kadar yaz ama muhalefetin "en iyi yaptığı iş" yalan dolan iftiradır

hele sabit muhalifler var her yazdığına bir kulp bulur lar farkına varmıssındır.
Akp nin yaptığı her işe ama her işe kötü bir taraf ararlar ve 1 e 1000 katarak millete en adi şekilde yansıtırlar malesef siyasetimiz, muhalefetimiz bu hale geldi

Evet boşuna nefesini pardan parmaklarını yorma o zaman madem yalan var
1 e 1000 bin katma var. O zaman en azından o bir neyse ona cevap ver.

bu ülkede darbe dönemi bitmiştir...ama şundan eminim ergenekon operasyonu olmasaydı bu ülkede kesin bi darbe olurdu...darbe olmasada 28 subat süreci gibi bişey olurdu ben ce

pkk TERÖR ÖRGÜTÜNÜ hala bir siyasi oluşum bir siyasi parti olarak görmen ne kadar kırmızı beyaz olduğunu gösteriyor zaten...

Sana o kadar islami terör örgütü ismi yazdım. Onların yarısı Türkiyede kurulmuş ve eylem yapmiş örgütler. Ve tamamı Türkiyede hala faliyet gösteriyor Hiçbirşey bilmiorsun altta kalmamak için saçmalıosun. Aslında daha komik duruma düşüosun. Sus sus ki bişi bildiğini sanalım...

Herşeyi akpden beklicez tabikide!!! Ama bu bizim akpli olduğumuzu göstermez. Etik yollarla veya deil sonuçta başa gelmiş bir hükümet. O ZAMAN GÖREVİNİ YAPICAK!!!

Asıl bol keseden atıp tutan sensin. Hala topu chp ye mhp ye atmaya çalışıosun. HÜKÜMET KİM ONU SÖYLESENE... Madem bu rezilliği engelliyecek güçleri yok İSTİFA ETSİNLER O ZAMAN!!!

Avatarın hakkında bana hesap ver demedim. Ama sen kendinde hesap verme gereksinimi duymuşsun. Senin hakkındaki yorumumu yaptım. Ve eminim forumdaki gerçek Atatürk fikirlerini benimsemiş üyeler senin bu avatar konusunda ve altındaki yorumlarında ne kadar samimiyetsiz olduğunu iyi bilir...

Benim avatarıma çatmışsın da "AVATARLA ATATÜRKÇÜ OLUNMAZ, FİKİRLERİ BENİMSEMEN LAZIM" Ayrıca avatarla Atatürkçü olunamıcaının tipik örneği sensin... İçtiğim içkiyle bile olsa(SANA GÖRE) benim yine Atatürkle bir ortak noktam varmış. Sende o bile yok...

pkknın ne olduğunu terör örgütünü siyasi parti olarak gören bir zihniyet öğretemez. Hiç kalkışma sınıfta kalırsın. pkkya kurşun sıkma hikayelerinide başkalarına sakla yemezler. En azından yaptığın yorumlarla samimiyetsizliğini belli ettin...

çok doğru ya....mesela darbe palavraları bitse nazlı hanım neden bahsedebilir ki tv.lere çıkıp...tutup da ailesinin gazetesinin yaptığı dolandırıcılıktan bahsedecek değil ya...eskiler bilir bi ara kupon toplattırılmıştı millete tv vericez diye....sonra da kaçmışlarıdı...
inanır mısınız benim bir tanıdığım hala saklıyor o kuponları ve her defasında küfür ediyor birilerine....

pkk TERÖR ÖRGÜTÜNÜ hala bir siyasi oluşum bir siyasi parti olarak görmen ne kadar kırmızı beyaz olduğunu gösteriyor zaten...

Sana o kadar islami terör örgütü ismi yazdım. Onların yarısı Türkiyede kurulmuş ve eylem yapmiş örgütler. Ve tamamı Türkiyede hala faliyet gösteriyor Hiçbirşey bilmiorsun altta kalmamak için saçmalıosun. Aslında daha komik duruma düşüosun. Sus sus ki bişi bildiğini sanalım...

Herşeyi akpden beklicez tabikide!!! Ama bu bizim akpli olduğumuzu göstermez. Etik yollarla veya deil sonuçta başa gelmiş bir hükümet. O ZAMAN GÖREVİNİ YAPICAK!!!

Asıl bol keseden atıp tutan sensin. Hala topu chp ye mhp ye atmaya çalışıosun. HÜKÜMET KİM ONU SÖYLESENE... Madem bu rezilliği engelliyecek güçleri yok İSTİFA ETSİNLER O ZAMAN!!!

Avatarın hakkında bana hesap ver demedim. Ama sen kendinde hesap verme gereksinimi duymuşsun. Senin hakkındaki yorumumu yaptım. Ve eminim forumdaki gerçek Atatürk fikirlerini benimsemiş üyeler senin bu avatar konusunda ve altındaki yorumlarında ne kadar samimiyetsiz olduğunu iyi bilir...

Benim avatarıma çatmışsın da "AVATARLA ATATÜRKÇÜ OLUNMAZ, FİKİRLERİ BENİMSEMEN LAZIM" Ayrıca avatarla Atatürkçü olunamıcaının tipik örneği sensin... İçtiğim içkiyle bile olsa(SANA GÖRE) benim yine Atatürkle bir ortak noktam varmış. Sende o bile yok...

pkknın ne olduğunu terör örgütünü siyasi parti olarak gören bir zihniyet öğretemez. Hiç kalkışma sınıfta kalırsın. pkkya kurşun sıkma hikayelerinide başkalarına sakla yemezler. En azından yaptığın yorumlarla samimiyetsizliğini belli ettin...

hee sennide tanımış oldukk

demek ataürkle içki içmek yönünden ortak yönünüz var
tebrik ederim büyük Atatürkçümüşsün Amerikan kültür emperyalizmi sembolü coni örümceği avatarlı Atatürkle ortak içki yönlü arkadaş ... aynen devam...

ATATÜRKLE EN AZINDAN İÇKİ YÖNÜNDEN ORTAK YÖNÜMÜZ VAR DİYEREK FİKİRLERİNİ ÇOK GÜZEL BENİMSEMİŞSİN:)
sen git PKK nın yapılanmasını kuruluşu konrelerini amaçlarını sonraları nasıl taktik değiştirerek devam etitklerini provakasyon ve probaganda temellerini iyice bir öğren sonna pratikte bir kaç uygulamaya geç sonra bir iki kelime konuşursun pkk silahlı örgütten ibaret olsaydı TSK 5 günde bitirirdi işlerini... kullandıkları taktikler arasında kendini basit bir örgüt gibi göstermekte var türk hallkına he kürt halkınada tam tersi fazlasıyla tsk ya karşı güçlü gösterip göz dağı verdiler gücüne temeh etmeyenide yok ettiler göz korkuttular... PKK silahlı siyaset yapar attığı her kurşun hesaplanmıştır ve amacı vardır böylece kamuoyunu bazı saftirikleri (!) güderler ... max güç asla kullanmazlar kendinide unutturmaya başladıllarında eylem yaparlar kışın ideolojik eğitim yenileme için dağa çekilirler meclisteki siyasi partilerinin ilçe teşkilatları asker alma dairesi igbi adam toplar dğaa gönderir ... karlar erirken eylem hazırlığına giderler yazın terör estirrler türkiyeye karşı maşa ve koz olarak yabancı ülkeler tarafından kullanılıp destek görürler bunun karşılığı.... anlayacağın klavyeyle vatan kurtararak yemezler deiyerek olmuyor bu işler... bildiğin birşey varsa konuş yada sonsuza kadar sus... .... boşa muhabbet uzatma heyecanlı atışmalarını akranlarınla devam ettir..

şişenin dibini görene kadar devam Atatürkçülüğe... ki ayıklar işine baksın... hadi kal sağlıcakla

Sevgili dostum olimpiyat, söylediğin, işaret ettiğin bazı noktalarda sana katılıyorum ve doğru aktardığın bilgiler için, gerçekçi bakış açın için teşekkür ediyorum. Fakat bir yandanda yeterince donanımlı olmadığını düşünüyorum. Ağır insan kendisini polemiğe sarmaz. Bazı düşünce sistemlerini genele mal etmemeliyiz. Pkk nın adını işçi sınıfıyla anması, sol eğilimde olduğunu söylemesi, bence elbetteki gerçekçi değil. Var oluş nedeni, eylemleri, halkı ve işçi sınıfını savunmayı amaçlamıyor. Eğer birazcık olsun söylendiği gibi olsaydı bence şu an pkk TÜRK ve kürt halkına zarar veren bir pozisyonda ve dış destekli olmazdı. Ve şu an toprak ağalarıyla savaşıyor olurdu. Falan filan. Parti tüzüğünde Karl Marks görüşlerine yer verse, Che Guevara hayranı olsa, halktan söz etse ne yazar.

Geri