yaMaKaSi gel bakıım buraya

Mutlu Yıllar daha nice yıllara Dogumgunun kutlu olsun : )

yaMaKaSi' Alıntı:
Eywallah Dostum Sanirim Senden Başka Bizi Düşünen Olmamiş :(
ne demek len bu :) msn ye baktım çıkmışsın konuyu açacaktım açılmış :) nice yaşlara bu arada 26 oldun dimi :D

yaMaKaSi' Alıntı:
evet değerli arkadaşlarım sizden böyle ayrılmak istemezdim hatta vedalardan nefret ederim durumun buna geleceği belli idi gerçekten çok ukala insanlar war aramızda.... en azında bi batan tarafı olmadıgı halde lafa atlayan klavye delikanlılar ı ...baylıyorum bunlara ya ....yüzyüze görüşmeyi çoookk isterdim sizinle o zaman anlardınız yaMaKaSi i kavasaki yi ....

neyse beyler ve bayan arkadaşlar artık yıprandım ve dayanacak gücüm tükendi gerçekten...sizin gibi değerli bir gruptan ayrılmak istemezdim ama sıktı artık ugraşamadıgım şeyler oluyor ve olacakta ... ama bana da bu güzel günümü zehir etmeye hakları yok... adamlık öğretmeye hele hele hiç kimsenin haddine değil....burda adamlık taslama hiç kimsenin....kendimce şu zamana kadar kimseye bir kötülüğüm dokunmadı herkesin ve sitenin menfaatine ugraştım bazıları bunu o kalın kafasına sokamasa da .....

uzatmanın bi anlamı yok hepinizi çok seviyorum ve öyle kalacagım...son olarak şunu söylemek isterim...kimse ile bi alıp veremediğim yok..kimsenin yerinde de gözüm yok...

konuyu nasıl bu hale getirdiler ben bile anlamadım ama helal olsun lafı başka yerinden anlamayı çok ii beceriorlar...

beni sevenlere hakkınızı helal edin .... kimileri kadar eski olmasamda , en eskilerine bile taş çıkaracak kadar faydam oldugunu düşünüyorum siteye ....

netice de bende burdan faydalandım bunu asla inkar edemem...

şimdi gene sovmenlik yapıor diyecekler...neyse son şovum idare edin artık ... başka şov yapmayacagım gözünüz aydın!!!!!!

arkadaşlar hakkınızı helal edin bir daha girmeyecğim siteye ....birilerini kırmak için asla ugraşmadım ama malum herkes alçak gönüllü olmuyor....gene de kırılan oldu ise kendi adıma özür diliyorum....ASLA KİMSEYİ BİLEREK İNCİTMEYE ÇALIŞMADIM BİLMEM BU LAFIMA NE KADAR İNANIRSINIZ

war yaa yamakasi gibi birini de kusturdunus yaa hepinize helal olsun. solenecek bir sey bulamiorum. ii'ki dogdun dediK arkasindan da yolun acik olsun diorus hep birlikte.
kaliteli ve paylasimci user kazanmak kolay deildir ama goruorumki kaybetmek cok kolay malesef.. o kdr uzuldum ku yasananlara ne desem bilmiorum. ii forumlarr

neler oldu ya yamakasi? nedir o yazı.. dogum gunun kutlu olsunda boyle buruk kutlama gibi oldu sanki :eek:

yaMaKaSi' Alıntı:
Eywallah Dostum Sanirim Senden Başka Bizi Düşünen Olmamiş :(
hehe yane biz mesaj atmayalımmı demek istedin ;)
nice yıllara iyi ki doğdun yamakasi

HAyy aksii...YAmakasii dostum kusura bakma geç kaldım....:(

Doğum günün kutlu olsun dostum....Nice mutlu senelere hep birlikte....:)

doğum günün kutlu olsun :):)

doğum günün kutlu olsun yamakasi Allah sağlıklı ömür versin ;)

iyiki dogdun kardesim nice mutlu senelere.seni herzaman aramızda gormek dilegiyle.:)

İyi ki doğdun Yamakasi,sana ve senin gibilere ihtiyacı war bu tür forumları.Nice senelere abim benim

[ Bu arada benim doğum günüm 10 şubat :)]

Bende geç gördüm üzgünüm nice mutlu yıllar dilerim..

geç oLdu ama ossun :D nice yıLLara yaMaKaSi..

Geri