Yalanci Ozgurlukculer Ve Ayrimdaki Turkiyemiz..

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Seriat gelicek vahset biticek!

Tek yol İslam

Hem laik hem Musluman olamazsın

Yabanci olmadigimiz cumleler degilmi ? Tayyip Erdogan'ın cumleleri hepside..Yalanci ozgurlukcumuz.
Bugunlerde ozgurluk ozgurluk diye cırpınmakta insanlar. Turbana ozgurluk adı altında İsrail ve ABD destekli basbakanımız ne kadar guzel islere adım atmakta bi anlamda zaten uyuyan milleti uyuma duzeyınden cıkartıp eterle bayıltmakta.

Turkiye Cumhuriyetinin dini olmaz insanların dini olur ve devlet bunlara esit mesafede yaklasmalıdır..Ozgurlukcu insanlarımız turbanın serbest kalıp ,hac isaretlerine yada bi rahibe kıyafetinin unıversitelerde yer almamasına ne diyecekler ? İste burda daha, nerde kaldı o ozgurlukcu anlayıs.

10-14 yaslarındaki kızlara turban dayatmalarina ne demeli..O yastaki insanların kucuklukten bu sekilde dayatmalar ve gudumlu yetistirmeler sonucu bu duzen icinde daha sonradan kendini bulabilecegi soz konusu bile olamaz..Nerde kaldi o ozgurlukcu anlayis..

Turban siyasi simge degildir inanc bicimidir digen insanlarımız; inanc bicimini cıplaklık veya mini etekle karsılastırmak inancın ne kadar icten oldugunu mu gostermektedir yoksa..Nasıl olurda kamusal alandaki turbanla yani siyasal simge diyemediginiz turbanla plajda giyilen bikiniyi karsılastırmak !

Uyutuluyoruz demistik 2008 zor ve ekonomik yonden krizin kapıda oldugu bi donem olucaktır..Niye konusamıyoruz yoksa Emine Erdogan Hanımın yaptıgi ulkemdeki insanlar as,is, insan onuruna yakısır bi sekilde yasama hakkı, esitlik, adalet isterken milyarlar yatırdıgımız her renginden koleksiyon yaptıgımız turbanlarımı bozduracagız kriz kapisindaki Turkıyemızde..Bu altin islemelisi bu Paristen, bu Amerikadan..

Bi gecede turbana burunen ertesi sabahında yatlari, katlari, arabalari olan insanlarimiz..Tarikat ve benzeri olusumlar icinde donen para miktarlari yuksek olmali..Nerde kaldi yine o ozgurlukcu anlayis.

Alehlerinde yazı yazanlar diye hapislere giren insanlar, islerinden kovulanlar var..Kısacası dusunmege yasak koyulmaktadir..Yalananin cebi dolmakta tepki verenlere neler olmakta gormekteyiz..

Devlet daireleri ve devletin her alaninda kadrolasma..Bizim ozgurlukcu,esitci insanimiz herkes yapar diyerekten dogalmıs gibi bunu karsılayabilmektedir.Turban yasagına karsı cıkan rektorlerimiz yarin nereye atanacaklar acaba..Nerde kalmısti bizim esitlik ilkemiz, ozgurlukcu anlayısımız!

Amerikan elcimiz sayin Fethullah Gulen

Bi cogumuz Amerikada duzenlenen ve laik duzeni yıkmak bas hedefleri icinde olan oralarda dinler arası diyalog adı altında konferanslar veren ve Kemalizm bitti, Doguda Kurt devleti kurulucak seklinde soylemlerin birinci agızı yada destekcisi olan guzel insanimiz..

Bugun Graham Fuller gibi Ulusal devletleri parcalayıp ve Ermenistan, Kurdistan vs. gibi ulkeler kurmak ana amacı icide olan ve serri duzeni destekleyen Fethullah Gulen'in bu gibi insanlarla alakası olması normal karsılanamaz..Dogal olarak sag parti destekleyicisi olan Gulen in dinsel diyalog adı altında calısmaları yogun bi sekilde surmektedir..En yakin destekcisi kim tabi Tayyip Erdogan..Cesitli kaynaklardan arastırılırsa 2000-2001 yılları olabilir ABD Gulen konferansı..Katılımcılar 3 isim.

Masonlarlada hep iyi olmustur aslında AKP..Kurulusunda aldıgı dıs desteklerdende bu yeterince anlasılabilir..Su Ataturk'ten intikam alıcagız diyen masonlar..Anlatmamıza gerek yok onlarıi.Kemalizm dusmani olan masonlar.

"kemalizm, küçük burjuva devrimciliğinin, işgal altındaki bir ülkede -türkiye'de- emperyalizme karşı bir isyan bayrağıdır."

Bu is birlikleri ve oyunlar ulke butunlugunu bozmaya ve insanları sınıflara ayırmaya yoneliktir..Bugun siyasal bi sorun haline gelmis turban meselesi Anıtkabiri ziyaret eden ortan noktalari Ataturk olan insanlarin bile iclerine saldiri birbirlerine karıs kin ve nefret duygusunu asılamaktadır..

Ummetci politika izlemedigini anlatmaya calısanlar..Ayrımcı degil birlestirici olan liderler. Ne Arap bayragından korkup onu indiremediginiz..Nede turban oyunlarıyla bolup, parcaladıgınız insanlar umarım sizi affetmezler.Daha turban mevzulari olmadan uygulamaya gecmeden insanlar sizli, bizli oluyor..Otobuste ayri, yemekte ayri durabiliyorlarsa,siyasetciler turban konusu olay bile degilken ozel otobusler ayırtılabiliyorsa bu ulkeye dıs guclerin etkisi ve etkilesimi icinde dinamit dosuyenlerin nedenidir..

Sonuc olarak ummetci degil bagımsız bı Turkıye politikasi istenilmekte, insanlarin ayrilmadan ve dıs guclerin etkisi altına girmeden herkese esit esitligin verildigi Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ataturk ilkelerine baglılıgı olan bi sistem icerisinde, insanlarin duzgun sartlar icinde yetisip, olgun sartlar icinde bi komure,pirince, turbana oy vermemesi uzerine..

10-14 yaslarındaki kızlara turban dayatmalarina ne demeli..O yastaki insanların kucuklukten bu sekilde dayatmalar ve gudumlu yetistirmeler sonucu bu duzen icinde daha sonradan kendini bulabilecegi soz konusu bile olamaz..Nerde kaldi o ozgurlukcu anlayis

bu konunun fazla polemik konusu yapılması düşünmüyorum kimse kimseye zorla baş örtürmüyor.. isteyen takar istemeyen takmaz... özgürlük adı altında çelik çomak sokmak gibi bi şey :) farklı sebepleri ortaya sürerek felaket senaryoları yazmaktan ileri gelemyen düşünceler.
bu kadar korku ve endişe yersiz..

yolumuza bakalım ::) ülkemiz için yapacak daha hayırlı işlerimiz var :D

Evet yalan özgürlük yalan, demokrasi yalan.

Özgürlüğüne kavuştuğunu sanan insanların giderek hayata kapanışlarını izliyoruz günlerdir.

Felaket senaryolarına gerek yok, gelişmelere ve ileriye kapanıp geleceğimizi nasıl garantiye alabiliriz. Bırakın Allah Aşkına.

Çok güzel paylaşım Rebel, herkesin okuması gereken bir yazı.

Biraz klasik gelicek ama bize yakın bir ülkedede zamanında herşey özgürlük ve insan hakkı adı altında başlamıştı.

Iranda Zorla Başını örtmeye çalışıyorlar Kadınların:ülkemizde Ise Zorla Başını Açmaya...mentalite Aynı Yani..ve Ikiside Müslüman ülke.hristıyan Vıyana Da ıse Başı Acıkta Başı örtülüde Aynı üniversıtede Okuyor Ve Dıplomasını Aynı Rektörden Alıyor.bizde Müslümanız Hatta Babaannem Başörtülüydü Dedem Cumaları Toplu Olarak Evde Kaza Ederdı Masalları Okuyanlar Hristıyan Olsalar Emınım Bu ülkede Müslüman Turk Mılletıyle Ve Gelenek Göreneklerıyle Bu Denli Uğraşmazlar,enazından Daha Toleranslı Yaklaşırlardı Anadolu Insanına...

Biraz klasik gelicek ama bize yakın bir ülkedede zamanında herşey özgürlük ve insan hakkı adı altında başlamıştı.
Üstelik;Din ve Özgürlük aslında biraz tezat oluşturan kelimeler olmasına ragmen(bende dindar ve mutahassıp bir ailede yetiştigimden biliyorum) Kız diye okutulmayan evlatlar(Benim kızkardeşim yetenekli olmasına ragmen okutulmadı) ailede dini yanlış yorumlamalar ve çevre baskısı nedeniyle hiç bir özgürlüge(özellikle kadınların özgürlükleri) önem vermeyen din istismarcılarının,özgürlük cengaverleri kesilmeleri gerçekten çok komik kaçıyor.Eger bu suistimalcilere tavizler devam ederse şi,mdiki özgürlüksüzlügü bile mumla arayacagımıza adım gibi inanıyorum.

bu konunun fazla polemik konusu yapılması düşünmüyorum kimse kimseye zorla baş örtürmüyor.. isteyen takar istemeyen takmaz... özgürlük adı altında çelik çomak sokmak gibi bi şey :) farklı sebepleri ortaya sürerek felaket senaryoları yazmaktan ileri gelemyen düşünceler.

Felaket senaryosu degilde baska bi acıdan bakıs diyelim..Bu "sozde ozgurlukculerin" maddeler az daha dusunulurse cogaltılabilir rahatlıkla.Zorla bas ortulmuyor belki ama bas ortulmesi gudumlu hale geliyor.
Bu bi cocuk, genc veya mahalle baskısı dedigimiz olgunlasmıs bi insanın basınada gelebilir diyorum ben.Buda savunulan ozgurlukcu anlayıs ile celisir tek taraflı bi ozgurluk soz konusu olamaz.
Hele siyasi simge oldugunu artık cocukların bile bildigi biseyi "o etekle giriyor", diyerek gibi benzetmelerle karsılastırmak ayıptır..

Iranda Zorla Başını örtmeye çalışıyorlar Kadınların:ülkemizde Ise Zorla Başını Açmaya...mentalite Aynı Yani..ve Ikiside Müslüman ülke.hristıyan Vıyana Da ıse Başı Acıkta Başı örtülüde Aynı üniversıtede Okuyor Ve Dıplomasını Aynı Rektörden Alıyor.bizde Müslümanız Hatta Babaannem Başörtülüydü Dedem Cumaları Toplu Olarak Evde Kaza Ederdı Masalları Okuyanlar Hristıyan Olsalar Emınım Bu ülkede Müslüman Turk Mılletıyle Ve Gelenek Göreneklerıyle Bu Denli Uğraşmazlar,enazından Daha Toleranslı Yaklaşırlardı Anadolu Insanına...

Dede, babane vs olaylar konusulucaksa eminim benimkiler nutuk atanlardan daha cok sey biliyorlardır.

Toleranslı yaklasmak derken boyle bisey olmaması gerektigini belirttim..Eger bi tarafa tolerans tanınırsa diger taraflarada esit duzeyde bu tanınmali..Bu esitlik duzeyide yok.

Hatta hic bi kesime bu konuda tolerans tanınmamali cunku bu gibi yerlerde isin icine din(siyasi simge) girdiginde kopmalar baslıyacaktır..

Turban kullanılması yerine bi cok alternatifide var aslında bu da bi celiski olusturmaktadir zaten.

herkes yalan birtek solcular doğru......

bu konunun fazla polemik konusu yapılması düşünmüyorum kimse kimseye zorla baş örtürmüyor.. isteyen takar istemeyen takmaz...

:durdurun

Hani Başını kapatmıyor diye kızlarını döven Anne vardı bir haberde .
Mahkemelik olmuştu .

Bende o mesajın altına yazmıştım .
Bu ülkede Aile baskısı bile yok Diyen Bakan Mevcut bu ülkede diye .
:D

Nasıl olacak şimdi bu bir çelişki mi yoksa GerÇEkTen Bir Baskı Var mı ?
:durdurun

kimse kimseye zorla baş örttürmüyor doğru bu işi paraya döktüler!!! :
Bir öğretmen war aile dostumuz; veli toplantısında başı kapalı kadını görünce kadına üstü kapalı sormuş neden kapalısınız diye kadının cevabını aynen aktarıyorum:''Eğer sen de bana onların werdiği gibi 350$ wereceksen açarım saçımı ayrıca yakacak kömür we gıda da dahil,ben üç tane çocuk okutuyorum buna mecburum.'' İşte buyrun gerçekler we siz.maalesef günümüzde para çok kıymetli

Geri