Yalancı tanık

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
BAZILARIMIZ zannediyorlar ki...

AKP’nin seçim başarısı, bir ellerinde Kuran, öbür ellerinde "altın torbası" bulunan çarşaflı kadınlar ile sakallı erkeklerden oluşan "AKP timleri" sayesindedir...

Bu AKP timlerinin kapı kapı dolaşıp ahaliye "Vallahi de billahi de oyumu AKP’ye vereceğim" diye Kuran’a el bastırarak yemin ettirdiklerine dair kesin bir iman söz konusu... Bu bir şehir efsanesi falan da değil...

Koskoca Deniz Baykal bile, seçimden önce bu konuya epey ağırlık vermiş, hatta "Altını alın, yemin de edin ama oyunuzu AKP’ye atmayın. Allah günah yazmaz. Yazarsa da günahı benim boynuma" diyerek efsaneyi gerçek gibi sunmuş, iddiayı olgu haline getirmişti.

Ancak gelin görün ki...

Bu zamana kadar böylesi bir iddiayı kanıtlayacak tek bir tanık bile çıkmamıştı ortaya...

Düşünün: Dolaşılan onca kapıda, "Hop kardeşim! Siz hangi cüretle benim oyumu satın almaya kalkarsınız?" diyen tek bir babayiğit bile çıkmaz mı?

Neyse... Dünkü Cumhuriyet’te yer alan bir habere baktığımda bir tanığın çıktığını fark ettim...

Antalyalı Yücel Keleş adlı "tanık" diyor ki:
"Kara çarşaflı iki kadınla sakallı bir adam geldi...

Tayyip Erdoğan bizi gönderdi dediler...

Bana altın vermeye kalktılar...

Abdestimin olup olmadığını sordular...

Sonra da Kuran’a el bastırarak ’Mart 2009 yerel seçiminde AKP’ye oy vereceğim vallahi billahi’ diye yemin ettirdiler."

* * *

Kuran’a el basarım ki...

Bu tanık, su katılmamış yalancıdır...

Yalancı tanıktır...

Çünkü iddiasını kanıtlayacak tek bir delil bile sunamamaktadır...

Çarşaflılar kimdir, sakallı adam necidir?

Hiçbir açıklama yapamamakta, isim verememektedir...

Bu zamana kadar neden sustuğunu izah edememektedir...

Bu yöntemle Alman Yeşiller Partisi bile rahatlıkla töhmet altında bırakılabilir...

Yine Kuran’a el basarım ki...

AKP’nin seçim başarısını bu gibi nedenlere dayandırarak rahatlamaya çalışmak, önümüzdeki seçimlerin de kaybedileceğinin çok açık göstergesinden başka bir şey değildir...

KAYNAK

Karayalçın da kömür dağıttı demirelde sende bunların aksine yemin etsene.
Konu kömür dağıtmak değil herzamanki gibi birşeyleri biryerlere çarptırıyorsunuz, hayat anlayışınız bu ne deyim, deniz baykalda sizin gibi

yaaw ne kadar taktınız şu kömür dağıtma meselesine
ee dağıtılmasa daha mı mutlu olcaktınız vatandaş yararlanmasa devletin imkanlarından daha mı demokratik daha mı sosyal devlet anlayışını benimsemiş olacaktınız?
geçin böyle gereksiz bahaneleri allahaşkına.seçimden beri kömür dağıttınız diye bağırıp durulur.

Karayalçın da kömür dağıttı demirelde sende bunların aksine yemin etsene.
Konu kömür dağıtmak değil herzamanki gibi birşeyleri biryerlere çarptırıyorsunuz, hayat anlayışınız bu ne deyim, deniz baykalda sizin gibi

Biz kendi parasıyla kömür dağıtana bişey demeyiz...
Ama o kömür sağ cebimizden cıkıp sol cebimize giriyorsa işte o zaman laf diyoruz.
Biz birşeyleri çarpıtıyor olsaydık türban takılan kızlar dinleri yüzünden okula giremiyor diye bas bas bağırırdık.

yaaw ne kadar taktınız şu kömür dağıtma meselesine
ee dağıtılmasa daha mı mutlu olcaktınız vatandaş yararlanmasa devletin imkanlarından daha mı demokratik daha mı sosyal devlet anlayışını benimsemiş olacaktınız?
geçin böyle gereksiz bahaneleri allahaşkına.seçimden beri kömür dağıttınız diye bağırıp durulur.

Gene aynı cevabı vereceğim işte kendi kendini tuş yapıyorsun...
Vatandaş devletin imkanlarından demişsin?
Devlete o parayı gönderen kim vatandaş?
Eee ne anladım devletin imkanlarından haaa madem öyle birşey var o zaman hepsine aynı ücrette para vereceksin hangisi ne dağıtırsa o kazanacak...
Kısaca yeni yeni pazarlama partilerimiz pardon şirketlerimiz olacak...

O zaman siz ülkede yaşayan garibanlardan bi habersiniz. Sadece bujuva sınıfınımı örnek göstereceksin bana.
Kardeşim ülkemizde halen aç gezen insanlar var kömür dağıtılmış cebimizden çokmu biz sıcaktayken soğukta yatan kardeşimiz olsa vicdanımız el verirmi vermez tabiki.
Karayalçında dağıttı dedik Demirelde bak sol- sağ aynı kefeye koyduk demi. Adam kömür dağıtırken sen sağcımısın solcumusun diye sormuyor zaten. Bize oy at diyede sormuyor.
Bilinçli vatandaş bilinçli ülke olalım.

O zaman siz ülkede yaşayan garibanlardan bi habersiniz. Sadece bujuva sınıfınımı örnek göstereceksin bana.
Kardeşim ülkemizde halen aç gezen insanlar var kömür dağıtılmış cebimizden çokmu biz sıcaktayken soğukta yatan kardeşimiz olsa vicdanımız el verirmi vermez tabiki.
Karayalçında dağıttı dedik Demirelde bak sol- sağ aynı kefeye koyduk demi. Adam kömür dağıtırken sen sağcımısın solcumusun diye sormuyor zaten. Bize oy at diyede sormuyor.

Bizim sıcakta yatarken onların soğukta yatmasının sebebinide araştır biraz...
İşsiz sayısı milyonlara ulaşırken 3 çocuk diye bagıran bir başbakan olmasın?
Haa deseki her cocuga şu kadar aylık dağıtacam almanyadaki yada rusyadaki gibi neyse dicem bişeyde demiyor eee ne anladım?sizin amacınız bu ülkedeki fakirlikleri azaltmakmı fakirliğe fakirlik katmakmı?
ve o kömürü yakacak bir sobası olmayan insana niye kömür verirsin git iş bul o istersen kömür isterse ekmek alır...
ben sana sol sağ ayrımı yapmadım.ve o kömürler oy için yapılmıyor diyorsun peki şu anda niye yok kömür?niye emeklilerin maaşı düşürülmeye çalışılıyor?peki aynı şekilde milletvekilleri maaşı nasıl yükseltimeye çalışılıyor?
bana burjuva sınıfı örnek verme demişsin...
Sizin başbakanınız burjuva sınıfı bizim örneklerimiz değil.
kızına takılan altınlar oğluna alınan gemiler?

iide kardeşim hadi diyelimki % 10 luk bir kesme dağıttlılar kömürü ( ki çok önemli bir kesim) peki ya zekiii arkadaşlarım bu adamlar % 37 lik kesme ne yaptıda %47 oy aldı.bunlar varya bu yorumlar baydı sııktı artık.bir partinin hatalarını yanlışlarını bulmak ve eleştirmek hepimizin hakkı ama biraz mantık biraz fazla bişey değil.Ülke satıldı diyosunuz ,yok altın dağıttı diyosunuz,yok şeriat gelecek diyosunuz, eeee bunca sene ne oldu ama sizlerin herşeye cevabı var.ama ben inanmıycam inadına inanmıycamm.özgürlük ve demokrasi diyosunuz ya.buda benim özgürlüğm.

Sen bunları boşuna yazıyorsun dostum. Bunlara SEZER gibi başbakanı adam yerine koymayıp kitap defter fırtan sarhoş bi llider lazım. :)

Kitabı fırlatıp ülkeyi krize sokacak sesleri çıkmıyacak. Emekli oldukdan sonra vatandaşa kırmızı ışıkda durup yol verecek. bunlarda onun bunu yapması ile grur duyacaklar :) aaa ne saygılı lider bize yolverdsi diye. asıl yolu krizde türkiye aldıda bunlar uyanmadılar daha :)

Geri