Yalan Yazdım ! adlı kitabımdan....

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
-------- -------- --------​

Tek Sen

Hayallere susamış yüreğin ateşi, bulutlara mavi kalmış, ’’ bir gün... ’’ deyip tutamamış yaprağını, dallarını sonra toprağını kırmış yüreğinden ; göz göze körken…

Hayata yükselen tebessümleri bıçaklara keskin, sevdası avuçlarda paramparça ... Tarifini yapamaz olmuş aynalarını kırmış kafiyelerinin miş' li geçmiş zamanlarda …

Bulutun maviyi dalganın denizi yutması mıdır nedir ; yoksa beyinleri boynu bükük imleçlerle hırtlaklamak mı?

Cümleleri taşırmak harflerden öteye; ufkun öte yüzüne, zaten orada öksüz yutkunduğumuz yüreğimiz ve o kadarda basit değil yüreğimizi kaybettiğimiz sahillere isim aşılamak ... Anladım ki basit olan her şey aslında bizden değildir...

Kalbim bulamasa dalga dalga olmuş mavisinin serabını o zaman o zaman susarım.. Sen kesersin tüm sözlerimi SEVDAM tek sen… Hayallerimi sen söküp alabilirsin saçlarından,avuçlarından gökyüzüne soluyup bırakabilirsin gözlerimi

TEK SEN…

03.05.2002

Güneşten Önce

Seni Seviyorumla başlıyorum yüreğime güneşten önce…

Sabahları hayata gözlerini kırpıp dokunduğunda saçlarına, ellerine kendinde sevdiğini hatırlamak…

Besmele gibi yürekten seviyorum la başlamak rüyalara, gözyaşlarına ...

Seni Seviyorum la başlıyorum nefesime yağmurdan önce...

Nasıl anlatayım bilmem; hep yarım hep eksik...

Bir gün sende kalbini benim gibi kekelersin, ellerin titrer kaçamazsın da yüreğinden yalanlayamazsın da sadece seversin benim gibi, seversin ;

güneşten önce, besmele gibi yürekten...

20.03.2004

Yürekler Paramparça

sevmek vardı
gözlerde ömür tüketmek…
ellerinin sıcaklığına katmak yüreğimi
gökyüzündeki yıldızlardan kıskanmak vardı seni…

her yağmur yağışında aklıma düşen saçların
seni seviyorum demek vardı
yüreğimden söküp aldığım...
sabahları seninle buluşmak için
uykusuz gecelerim
heyecandan titreyen hayallerim
yaşamak için nedenlerim vardı...

sevmek tükenmek oldu
yürekler paramparça…

20.01.2003

Kaybolan Çoğunluklar

Kendini anlatmaya çalışmıyordu, anlaşılmakta istemiyordu.
Kendince hayatı sürüklüyordu ve onu diline sürtüyordu. ''HAYAT ACIYMIŞ'' demesi çok uzun sürmedi.Anlatmak istediğinden herkezde de vardı zaten kenince soluk alıyordu, cam kırıklarına meydan okuyordu.
Paylaşacak kadar insandı, belki de o yüzden paylaşmadı.
Haklıda olmadı hiç bir zaman; tüm haklarını tüketmişti. Kendinden başka kaç hakkı vardı ki? Ama kalbi yalan kadar büyüktü; kendi yalanlarına inandığı yalanlar kadar... Orada kaybetmişti çocukluklunu da .. Gözleri de olmasa o artık yoktu. Oysa yokluğa kendini o kadar alıştırmıştı ki..
Benden önce var mıydım diye düşündü ....Benden sonra...Peki şimdi...Cevabın aynı olması düşünmesiydi..
anlamak istemiyordu
o yüzden hala YOK.....

15.04.2003

Bunlar senin mi? Kitabımdan demişsin o yüzden soyluyorum.. çok hoş yazılar

Sevencloves' Alıntı:
Bunlar senin mi? Kitabımdan demişsin o yüzden soyluyorum.. çok hoş yazılar

hepsi benim kardeş epey bir var ama yazmak lazım yazarsam eklerim buraya da ...pek net alemine taşımak istemiyorum daha öncekileri ekleyeceğim yavaş yavaş ;)

Vay demek şair var aramızda kitap fln. yüreğine sağlık kardeşim

ben bastan beri biliyordum x in bu öselliğini cok yazısını okudum ve hepsi birbirinden güsel yasılardı. x abicim cnm yasılarının devamını bekliyoruz mutlaka.. yüreğine sağlık..

evrenbesiktas' Alıntı:
xfiles ın adultçu kişiliğinin altında duygusal bi yazar warmış bundan sonra sana ayrılıkların adultcusu diyelim xfiles :p

tuttum bu lafı :D:D

tebrikler xfiles arkadaşım :D
en son senden beklerdim yani,
demekki avatardan nickten, kimin ne olduğu pek anlaşılmıyor...

teşekkürler arkadaşlar yengeç burcunun bk yemesi işte :)

Yağmur çiseliyordu akşamdan kalan hayallerime…

Hani gecen akşamdı beraberdik, üşüyorduk;

sen bana yeni aldığın gömleğini tasvirliyordun
ben ise çoktan senin maviliğinde bir ressamın yarım kalmış boşluklarını andıran bulutlarına' a takılmış uçurtmalarımı özlüyordum.

Ve benim yol çizgilerini gözlerime çizdiğim onca özlemlerim vardı ki hepsi seninle beraber özlendi...

Hani geçen akşamdı hatırlamadın mı ?

Karanlıktı ,
ben sana göz kırpan yıldızlara meydan okumuştum ,

sen bana kızmıştın hani !
Ellerin kalmıştı sürüklendiğimiz baharlardan tek sıcaklık akşama. BİRDE YÜREĞİMİZ...

Hani geçen akşamdı, gözlerimiz kapalıydı bir aralık sen vardın yüreğime düşen...

Böyle geçti yağmurun çiseleri akşamdan kalan hayallerimle

sonra ıslandım tabi..

20.04.2004

gerçekten iyi yazılar. yüreğine sağlık dost!

ahh abicik o yengeç burcuna ben ne diyim.. bende yengecim işte ondan böyleyim sanırım... bu arada d.günü nezamandı ? söylemiştim deme biliyorum ama ben unuttum balık hafısalı kardeşin :D

hoş yazılar ellerine ve yüregine saglıkkk sen neymişsin beahhhhh :)

senden beklemesdim abi :D Şok oldum harbi ellerine saglık duygusal bi kişiligin varmıs :D Eline yüregine sagLık AduLt out Romantizm in oLdu bea :D

sevmek adına söylenecek birşey kalmadı...

yaşandı ve bitmedi..

bulutlar hala yağmur bırakıyor ve ben yine çok fena ıslanmayı seviyorum.güneş her zaman ki gibi tüm sıcaklığla doğuyor,geceleri daha önceki gibi soğuk .yüreğim kekelemeye devam ediyor ve ben yazmaya.eskisi gibi siyaha bayılıyorum ve hala yakışıyor...

ne bileyim hayatımda sanki senden başka çekip giden yok..

depresif moddan çıkamıyoruz ya harika yazmışsın yüreğine sağlık

teK KeliMeyLe MuhTeşEm. haYatıNda YazdıKların KadaR güzeL oLsun dostuM.

gerçekten çok içten yazmışsınız içtenliğinize teşekkür ederim..
burda ki kuru bir saolu adulttaki 3000 tane teşekküre değişmem ;)

ellerine yüreğine sağlık kardeşim bunları kız arkadaşıma okuttum gözleri doldu kızın sende ne kalem varmış yaaa;)

Xfiles' Alıntı:
gerçekten çok içten yazmışsınız içtenliğinize teşekkür ederim..
burda ki kuru bir saolu adulttaki 3000 tane teşekküre değişmem ;)

ben bosuna zorlamadım romantizm bölümü olsun diye biliyordum böyle olacagını :) hem bak ne güzel sende dogru yolu bulmaya başladın abicik :D şaka bi yana abicim yüreğine sağlık. bu muhteşem yazılarından sakın mahrum etme bizleri..

Geri