yaktın beni hackhell adult:(

takma kardeş yıldızlarınan birini ver ben halledem işini zuhaaaa hoca da yapmış aynı işi kendine ceza versin gelmesin okula :D:D:D

bence hocayla sen dalga geç...hocam gire gire adult bölümünemi girdiniz diye...

tövbe tövbe hocaya bak yawwwwwww.

Dosstum.... Araştırmacı geliştirmeci güzel bir hocası var

bu galiba bayan hoca ne derler Büyük aşklar kavgayla başlar yakında onunda videosunu verirsen şaşmayız dimi millet...

Acaba bunuda okurmu :)

dostum sende hocaya :
hocam sizin adultta ne isiniz warsa bende ondan girdim diyeydin....:)
tabe sonra bitmezdi o okul ama.... :)

:cool: Keh keh.Cami duvarına işemişsin arkadaşım.Bence bir an önce toparlamaya bak.:cool:

Buradan Ases'in Hocasına Sesleniyorum Gerenk Yok Hocam Böyle Seylere Bugun Sen Bakarsın Yarın Ases Hatta Arsivlerinizi Arasıra Change Yaparsınız Alla Alaa Olmaz Böle Hocam Bırakın Cocugu Gezsin Verin İşide Yapsın Olmaz ki Kardesim O Bölüm Sadece Size Ait Değil Hocam :D:D:D :Cool:

Ases senin hoca harbiden işi biliyormuş :D

Artık sayende bir HackHeLL bağımlısına daha kavuştuk :D :D

Allah yardımcın olsun.Dua etde hocanın tayini felan çıksın. :D

İyi İncelemiş Ama Haaa Hocaya Helal Gisin Öyle Adult'a Ondan Sonra Çocuğa Utanmadan Fırça Kay İnek Olum Bu Haca Okadar Form Kısımlarından Gitmiş Adult'u Bulmuş İçinde Demekki Bi Parça Azgınlık Var :D:D:D:D

Sen asıl bu başlığı açmakla hata ettin, hadi takıldıın forumda adult bölümü olması çok büyük bi mesele deil ama bu başlığı eğer hocan okuyorsa (ki ben hoca olsam o andan itibaren msjlarını takip ederim:)) AYVA'dan koca bi ısırık aldın, geçmiş ola:)

sen de deseydın ya hocaya bende sızın oralarda ne aradınızı merak edıorum dıe
bana dese bı hoca sahsen normal asıl yapmasam adım fatiii urek olmazmı ? derdım:D

hocam resmen pisti olmussun ama hocanIn tespit süper yaa eve AtIlan kIzlar gizli çekim :) neyse geçmis olsun belki affeder.... :)

geçmiş olsun kardeş

Aramizda Kalsin Ama Senin Hocada Biraz Sapikmiş:)

Geri