yaktın beni hackhell adult:(

ases

Altın Üye
Reaction score
0
bizim sosyal politika denen bir ders var araştırmacı geliştirmeci güzel bir hocası var bu dersin bi de sitesi var küreselleşme ve sosyal siyaset manasında bişeyler yapmaya çalışan bi site bir gün hocaya dedimki hocam bu siteye neden bi forum eklemiyoruz en azından araştırmalarımızı oradan veririz diye hoca vayy güzel fikir dedi peki nasıl bir forum sen takılırmısın forumlara dedi bende evet dedim mesela dedi aklıma doğal olarak hackhell geldi velhasıl hoca gece sitemizi ziyaret etmiş bende arkadaşlara oğlumm dersi yırttım hocaya 2 forum muhabbeti hoca ayar:) ertesi gün hoca beni gördü gel buraya dedi bende içimden hayaller kuruyorum yok bu işi sen yapcan artık yetkili sensin falan:) ama dediği laf benim 4 seneme mal olacak bir laf biz senin eve ne kadar kız atıp kameraya cektiğini değil sosyal araştırmalarını merak ediyoruz dedi ve derse girdi(değerli hocamız adultuda ziyaret etmiş:( gitti hayaller ahhh ahhhh

aferin hocaya işi biliyormuş

:) hoca geçmiş olsun çekecein çilen war daha senin...hoca ya deseydin çok araştırma diye,ne o öle incik boncuk şeyleri bile araştırmış:)

Merak etme geçersin sen bu dersten hoca her gece Hackhell dedir şimdi:)

imam cemaat ilişkisi sende hocana çekmişsin :D

maddox' Alıntı:
aferin hocaya işi biliyormuş
İşte yorum budur PRAFO :D
Hoca forumda nereyi ziyaret edeceğini iyi biliyo.
E hoca böyle yaparsa talebelerne yapar :eek:

yazik olmuşm kardeşime :)

hoca pis bi abaza cıktıysa senın suucun ne :)

ya hakkaten hoca sitedeyse ben 2. bku yicem saygılar sevgiler hocam:)

Hala daha mesajlarını takip ediyo olabilir bence dikkat. Hoca 10 numara :D

sana sölıyım hoca bu forumdan cıksın ben daha bışey bılmıyorum adulta mod adayı bıle olak ıster canını sıkma

hocanın adult a gıresi varmıs bosver takma kafana:))

ah ulen zaten hocanın nicki bilsem kimbilir adulta yorum bile yapmıştır:D

bence sen tara dün üye olanlara falan bak sonra tara ne mesajlar yazmışlar

Geri