YaFTaLaMaDaN DüŞüNüN 'Zaman GaZeTeSi ReKLaMı'

reklam süper olmuş... yaklaşık 6 yıldan beri okuyorum. 4yıldır aboneyim.... :D
okumanızı tavsiye ederim..

ilk defa alacaklara uyarı:

haaa unutmadan !!!
arka sayfa güzeli falan yok..
kim kiminle falan yok...
yarı çıplak manken fotoları falan yok....

alınca bu nasıl gazete demeyin. siz alışkınsınızdır ya ondan dedim....

peki üzmez varmı?

reklam süper olmuş... yaklaşık 6 yıldan beri okuyorum. 4yıldır aboneyim.... :D
okumanızı tavsiye ederim..

ilk defa alacaklara uyarı:

haaa unutmadan !!!
arka sayfa güzeli falan yok..
kim kiminle falan yok...
yarı çıplak manken fotoları falan yok....

alınca bu nasıl gazete demeyin. siz alışkınsınızdır ya ondan dedim....

Biz çıplak manken fotosu olmayan gazeteleri okuyup adult bölümünde gezinenleri,iddaa kuponu yapıp ''tutar mı arkadaşlar'' diyenleri ve onu destekleyen muhafazakarları da görüyoruz...Sen de 18+ olsan belki iddaa bayiinden çıkmayacaksın

Beyler, bayanlar, yaftalamadan konuşalım. Adam çıkmış ben laikim diye bangır bangır bağırıyorsa, bu kişi için “laik” ifadesi kullanılırsa buna yaftayı yapıştırmak denmez, seni öyle kabul ettik, dediğin gibi olsun, denir – ki bu bir aşağılama, hakaret değildir. Kişinin her hali , her hareketi ya da her konuşması buram buram bir sıfatını ortaya koyuyorsa, tabi ki o kişi için gerektiği yerde şöyle ya da böyle ifadeleri kullanılacaktır. Aradaki fark; yafta, yakıştırmadır. Ne diyor Sezen Aksu “yaftayı yapıştırıp bana isim koyma” BURAYA DİKKAT ! BANA İSİM KOYMA DİYOR ! Yani, bende olmayan bir hasleti, içinden öyle geliyor diye bana yakıştırma diyor. Tıpkı benim gibi uzun saçlı birini yolda gördüklerinde, bizler kesinlikle ya ateistizdir, ya satanist ya da eşcinsel. Laf döndü dolaştı bak nereye geldi şimdi. Saçlarımı uzatmamın tek sebebi de budur aslında ! Her uzun saçlı genç ille de bir rock grubunun solisti ya da gitaristi değildir. Ya da bu saç şekli onların tekelinde değildir. Uzun saçlı insanlar da arkadan bağlayıp saçlarını camiye kot pantolonla girip pek alâ namaz kılabilir. Yafta budur işte. Böyle tiplere dindarlık yakıştıramama, dış görünüşü itibarı ile dindar intibası verenlere de en ufak bir hata yapabilmeyi yakıştıramamaktır. Ev sahibini bastıran yavuz hırsız misali, bizim gibileri işaret edip “tehlikenin farkında mısınız” dır yafta. Zaman gazetesi meselesine şimdilik girmeyeceğim. O konuya girmeden önce yanlış haberle, yalan haber arasındaki farkı iyice bi araştıralım isterseniz.
(Remix 4 sene he! beni geçmişsin)

Yaftalamadan Düşünün çok Iyi Her şeyi Okuyabilmeliyiz, Gocunmamalıyız, şimdi Alıp Bakacağım, Okumam Lazım, öğrenmem Lazım Okumadan Eleştirmek Olmaz, Altaylı Yine Yaftaladı Helal Olsun

zaman hakkındaki düşüncelerimi yazsam konu türbanlılara kayar.

ѕσηυη¢υ;3691837' Alıntı:
Biz çıplak manken fotosu olmayan gazeteleri okuyup adult bölümünde gezinenleri,iddaa kuponu yapıp ''tutar mı arkadaşlar'' diyenleri ve onu destekleyen muhafazakarları da görüyoruz...Sen de 18+ olsan belki iddaa bayiinden çıkmayacaksın

hocam ben 18+ yım.

bak hemen yaftaladın yine.... Zaman oku......

Yeniçag Zaman Cumhuriyet takp ederim her zaman bi ara cumhurıyet bozdu kendini ama simdi toparladı

çekilmeyen gazetelerden biri. hiç değilse magazin haberi yok. diğer gazeteler sadece azgın tekelere hitap ediyor

Bir gün bir türk bir bakkala gider, bakkal yahudi bakkalıdı,r mecmua yeni çıktıgı zamanlar (1800 li yılların sonuna dogru ), kahvaltılık alış veriş için alış veriş bitmiştir, bakkal alınan zeytin-peynir eşyaları koymak için poşet arar ,bulamayınca tezgahın üstündeki yeni mecmua yı yeni gazetiyi alır yırtar, türk sorar niye yırtıyorsun daha yeni gazete, belliki okumamışsında, yahudi benim okumam yazmam yokki der, türk şaşırır e niye alıyosun o zaman bu gazeteyiyi der, yahudi bu gazete benim dini inanançlarıma hizmet ediyor o yüzden alıyom der, türk ise şaşkınlık içinde ayrılır dükkandan . acaba bizler bizim inançlarımıza hizmet eden ülkenin kaosa sürüklenmemesi için tüm gayreti ile çalışan insanların beyinlerini magazin haberleri ile uyuşturmayan insanlara gerçegi ve dogruyu gösterek ufkumuzu açan bu gazeteye acaba ne ZAMAN sahip çıkacaz.

valla bende sana katılıyorum kardeşim herkes gazeteleri okurken yeterince fenelık geçiriyo kötü heber duya duya okuya okuya herkes istediğini okusun alsın özgür bir ülkedeyiz sen zaman al o vatan alsın hiç kümse tercihleri yüzünden kötü iyi diyerek değerlendirilemezler.dediğn gibi tecavüz yada onun gibi haberler yapsalar hani ne oldu bak onlarda yasıyo derler .kısacası insanoğlu buuuu

önce yaftaladılar böldüler şimdi degünah çıkarıyorlar inandırıcı bulmuyorum.

okunacak tek bir gazete var oda zaman.
Lütfen Zaman buldukca okuyun...

Geri