Yabancı SınırLaması KaLkmaLı Mı? AzaLtıLmaLı Mı?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Yabancı SınırLaması KaLkmaLı Mı? AzaLtıLmaLı Mı?

• Kullanılan toplam oy
    75
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm

sınır kalkmalı ancak her maç altyapıdan 5 oyuncu oynamak zorunda oynamalı her sene 3 oyuncu paftan as kadroya girmeli gibi zorunluluklar gelmeli yoksa hiç bi şekilde isterseniz ilk 11 değil ilk 18 bile yabancı olsun hiçbi başarı olamz.hiç bi avrupa takımı yabancılarla başarı yakalayamaz en önemli oynucuları hep altyapıdandır

sınır kalkmalı ancak her maç altyapıdan 5 oyuncu oynamak zorunda oynamalı her sene 3 oyuncu paftan as kadroya girmeli gibi zorunluluklar gelmeli yoksa hiç bi şekilde isterseniz ilk 11 değil ilk 18 bile yabancı olsun hiçbi başarı olamz.hiç bi avrupa takımı yabancılarla başarı yakalayamaz en önemli oynucuları hep altyapıdandır

5oyuncu alt yapıdan oynatma zorunluluğu sanki birazcık fazla ilk18de en az 5 altyapıdan oyuncu bulunmalı ve ilk11'de belli sayıda Türk oyuncu bulundurma ile bu sistem bi şekilde uygulanabilir...

öyle olursa yine Türk oyuncular yedek kalırki.kimse semihi oynatmaz güiza var diye.5 i örnek vermiştim yani:)3 te olur 7 de

benim anlıyamadığım konu daha fazla türk futbolcu olunca daha mı kaliteli olması gerekiyor yani yabancı oyuncularında oyuun içinde olduğu bi düzdende özellikle kaliteli yabancılar gelirse oyuncularımız hem onlardan bişeyler öğrenebilir hem de burda nasılsa beni oynatıcak diye bi tarafınu büyütenler mecburen kendini geliştirmek zorunda kalır
evet daha az Türk futbolcu olur ancak daha yüksek kalitede...

eğer yanlış düşünüyorsam açıklayabilir misin diye alıntı yaptım abi yanlış anlama lütfen=)

o senin dediğin kardeşim belki 10 sene sonra yabancı sınırlaması kalkarsa şu anda sanki yerli oyuncularımızla avrupada bi yerlere gelecek kapasitedemiyiz elbette türk oyuncuları bklamıyorum ama o seviyeye gelmemiz için brezilya olmamız gerek sen alt yapıyo önem vereceksin yabancı kaliteli gelmesede 10 yıl sonra zaten kendiliğinden yerli futbolcularla kaliteyi yakalayacaksın ...senin demek istediğin pat diye bir başarı beklediğindir...

Bence bu durum tüm dünyada aynı olmalı burda başka ispanyada başka olunca olmuyor.

KesinLikLe KaLkmaLı Dünya FutboLu GeLişecekse ,

Yabancı aLındı Diye Türk Takımı KaLmaz Diye Birsey Yok!!

Yabancı sınırlaması kalkarsa , Türk oyuncular takıma girmek için daha fazla çaba harcayacaklar ..
(Teknik direktörün yanlı davranmaması esas alınsın.)

Ve neden Avrupa'da genelde başarısız oluyoruz'un cevabını da vermiş oluruz sınırlamayı kaldırırsak ..

Ha kaldırmayız diyorsanız, Avrupa'yı , daha fazla futbol zevkini unutun ..

bence yabancı sınırlaması kalkmalı ancak; ligde oynayacakları maçlarda belli sayıda yabancı kullanmak haklarına sahip olsunlar.bu sayede isteyen kulüp istediği yabancı oyuncuyu alır ve istediğini oynatır ve milli takıma da zararını önlemiş olurlar.

yabancı araba çöplüğü gibi insan çöplüğü olur...

Kendi öz futbolcunu eğit o seviyeye getir....

Bence ikiside olmasın çünkü kalkarsa bana göre Türk futbolu biter . . .

Örnekleri yok ama Türkiye nin tüm oyuncuları Türkiyeden cıkıyor . . .

şu anki durumu iyi bence....

bu kadar yabancı hakkıyla bile bu kadar kalitesiz adamları getirip takımlarına koyuyorlar yabancı sınırı kalksa düşünemiyorum 100000 dolara yabancıyı bulan getirir gemişine oynadığı yere nasıl oynadığına bakmadan....

bence kalkmalı ispanyada yabancı sınırlaması yok ama ne oyuncular çıktı
isteyince demek oluyor yabancı sınırlaması ile alakası yok bence sorun bizde

~SiLenT ScЯeaM~;4415857' Alıntı:
BizimkiLer Vur Deyince öLdürür.
Bir Nihat,Tuncay,Tugay Daha Çıkmaz.

Aynen katılıyorum, ya azaltılmalı ya da böyle kalsın...

bence bizim ülkemizde bu yabancı sevdası bitmeden kalkmak yerine azaltılmalı avrupadan bir futbolcu gelir göklere çıkarırız ama en basitinden 1 nihat kahveci olamaz ya da ne bileyim ülkemizdeki lige göre yabancı sınırı kalkarsa bjk fb ya da gs yabancıları doldurur diğer anadolu kulupleri ellerindeki bütçe ile bişeyler yapmaya çalışır ama liderliğe oynayamaz yani şampiyonluk paraya bağlı olur diğer kuluplere haksızlık olur

kalkmalı. lig kalitesi milli takım hikaye bunlar. bakın ingiltereye sınır yok ama dünyanın en kaliteli ligi. milli takımındaki adamların toplam değeri de yüzlerce milyon dolar.

Geri