yabancı müzik mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazex

New member
Reaction score
0
yabancı müzik mod adayıyım goruşlerinizi bekliyorum

bence daha erken dostum

Teşekkür Sayısı: 68

--------------------------------------------------------------------------------
251 mesajına 555 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Hafta 5 Gün 20 Dakika 14 Saniye

tşk sayısı kusura baqma --1

aRıZaLı' Alıntı:
bence daha erken dostum

Teşekkür Sayısı: 68

--------------------------------------------------------------------------------
251 mesajına 555 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Hafta 5 Gün 20 Dakika 14 Saniye

tşk sayısı kusura baqma --1
haklısın kardeşim erken biraz daha güzel paylaşımlar olursa neden olmasın

Muzık Bolumundekı paylasımların goz ardı edılemez...

Bende sana +1

hakedıyosun. dogru zmnmı ben bılemem ama +1 benden

paylaşımların çok iyi bişi denemz gerçekden çalışıyosun benden sana +1

mod oLmak için iLLaki 1000 mesaj sayısı veya 1000 teşekkür mü aLması gerekiyor ? benden + 1 sürekLi yeni bir paylaşımını görüyorum hakediyorsun bana göre..

gözüm kapalı destekliyorum bende ilgilenemiyorum fazla hazex +1

paylaşımlarını beğenıyorum ama sen baskanın paylasımlarına pek ılgı göstermemişsin
edilen teşekkür sayısı 68....bu konuya dıkkat edeceğini ve online süreni biraz daha artıracağını düşünüyorum. +1 hayırlısı olsun.

nasıl çok erken arkadaşlar ya bu adam nerdeyse site açıldıgından beri burda paylaşım yapıyor :S

arkadaşlar herkez teş. sayısına takmış bide actıgım konulara bakın ondansonra erkenmi siz karar verin

hazex adamım:)

seni bayadır tanıorum eskilerdensin,çok çalışıorsun hemde süper paylaşımların var bunları kimse görmezden gelemez bende bekliordum hazex aday olsada +1 versem;)

tabi ki +1 senin mod olmanı en çok isteyenlerdenim;)

Sen nasıl saygı istiyorsan , diğer arkadaslarında emeklerine saygı gostermelisin 80 tesekkur etmişsin .

Açtıgın konu sayısı 442 bunların bazıları cop kutusunda veya kilitmenmiş olsada muziklerde ki paylasımın goz ardı edilemez .

Haliyle +1 diyorum hakkında hayırlısı olsun ...

Bende istediğim bölüm ama sen gerçekten iyisin benden de +1 sana

hazex adamımdır bılr
ismimi değiştirsemde eski üyelerdendir bılırım paylaşimlarını göz ardı edemem karşiliğini hep vermek ıstemıştır mod adayı olsunda destek verıyım dıye bı baktım mod adayıı sonsuz destek +9999999999999999999999999999999999999 hayırlısı olsun sen orayı rahat kaldırısın arkadaşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri