Yabancı ifadeLer , keLimeLer...

.................

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence etkisiz birşey sadece forummu böyle dışarıda ismi türkçe olan magaza olmaması türk şirkettlerin yabancı isim kullanması gidene bye denmesi dilimizin yozlaştıgının en büyük göstergesi bunun nedenide teknojinin diger ülkerde hızlı gelişmesi ve bizede onların koydugu isimlerle gelmedi mesala plazma herşeyi türkçeye çeviremiyoruz buda bizi daha dibe batırıyor

bence önce Türkçeyi doğru düzgün kullanmaları lazım.

örnek olarak k harfinin yerini q yazıyorlar.. örneq olaraq bir arkadshmısın konuchmasi :p

"ende onlar arasında qatıl osaman.. amma usattın seni qasan nedir bu qadar ? ben yası sheqlimi sen ve senin gbylere yoruma achmadım qonu haqqnda yorm yapıcaxan yap yapmycaxan post qasma.. ishine baq.."

Bu siteye sadece Türk'Ler girmiyor.. küçümsenemeyecek kadar yabancı iLgiside var DiL evrenseLdir okuLLarda ingiLizce aLmanca başta oLmak üzere birçok yabancı diL eğitimi veriLiyor.. ingiLizce'yi biLmek bize eksi bi$ey kazandırmaz özelliklede bu devirde.. ufak ayrıntıLar bunLar forumu kompLe ingiLizce yapsaydık hakLısın derdim..SanaL aLemde upLoad , downLoad ,rar pass bunLar artık kLasikLe$en sözLer.. herkesin kendi zevki sanaL ortam özgür ortamdır kimseye kısıtLama getiremeyiz..Özelliklede üye sayısı yarım milyona varan bir sitede.. Kim kendini ne kadar Türk hissediyorsa o kadar Türk'tür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri