YaBancı adult'a adayım

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar biliyorum biras erken diceksiniz ama yeterli paylasımı yaptım ben ... hiç yoktan inanıyorum ... yabancı adult'a adayım ... eksiklerim war biliyorum tesekkur az belkı belkı online zamanım az ama paylasım yaptıgıma inanıyorum adulta girersenız farkedersenız ... Saygılar :eek:

[img=http://img58.imageshack.us/img58/3082/asd7gi.th.jpg]

online süren yetersiz üzülerek
-1

evet arkadaşım orada bayagı paylaşım yapmıssın ama mod arkadaşlarımın kararı daha önemli hayırlısı olsun bakalım ne olacak..

son 2 günde paylaşımların gayet ii her ne kadar kurallara pek dıkkat etmesende.ama 2 gunde olacak iş değil bu modluk.daha cok erken -1

inşallah hackhell camiasında görev almayı cok istiyorum :(

Bir gün altı yedi tane paylaşım başka bir şey yok ;(

-1 Dostum üzülerek ama paylaşımlarının dewamı gelirse kesin olursun mod...

ßeNCe oLaßiLiRSiN NeDeN oLMaSiN aMa ßiRaZ ßeKLeMeN GêRêKîR.

BİRAZ DAHA ÇALIŞIRSA OLUR ONUN İÇİN HİÇ KUSURA BAqmaz -1 maalesef

biraz daha çalış

online süren az konuların iyi güzel ama
şu anda yetersizsin -1

Cash 13 senın online süren cok fazla diye başkalarını aşşalıyamazsın

Kardeşim ben sana +1 veriom

ARkadaşımın ONline süresi az olabilir ama paylaşımları iyi

+1

bence sadece paylaşım yaparak mesaj yükselterek olacak iş deil bence,

ondan daha önemlisi,burda herekzin sana güvenmesi-inanması ve tanıması lazım,

sen hırslı bi şekilde böyle dewam edersen umarım ilerde olursun,

şimdilik -1: (

Bence de daha cok erken maalesef -1

DarK_BlaDe' Alıntı:
herkes kendi fikrini solemekte ozgurdur dostum kenji...

Bende sana -1 veriyorum 2-3 gunluk paylasım sonucunda alıcagın birsey deil modluk ....

darka katılıyorum dostum dah çok erken

Dostum paylaşımların güzel ama birkaç günde yapılan paylaşımla mod olunmaz ve online süren de az ama sen bu hırs ve istekle ileride inş. olursun ama şu an -1 kusura bakma : (

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...İNŞALLAH İLERDE OLURUM EĞER YANLISLARım OLURSA PM'DEN BİLDİRİN.. CUNKU İNAN İLK GÖREV ALMAK İSTEDİĞİM İLK MODLUK İSTEDİĞİM YER BURASI....İLK DEFA BU KADAR BAGLANDIM ... ONLİNE SURESINE GELINCEDE OLABİLİR .. AZ OLABİLİR CUNKU LİSE OGRENCISIYIM ÖNUMDE ÖSS WAR..ONA DA HAZRLANIRKEN UGRASIYORUS İŞTE ..AYRICA CAFEDENDE ZOR OLUYOR BU İŞLER...HERKESE TEŞEKKÜRLER.... HERKESE SAYGILAR..HERKESI ABİ GORUYORUM...(yanlıslarımı pmden BİLDİRİRSENIZ SEVINIRIM ; GECMISTE KALANI DEĞİL ; GELECEKTE OLACAKLARI ) İYİ AKSAMLAR...

paylasimlarini dikkatlice inceledim guzel işler yapmaya baslamissin bugunlerde online sureni ve paylasimlarini arttiracagini goz onune alarak +1 veriyorum..hayirlisi olsun

Geri