Yabancı Adult Resimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Hepinize selamlar arkadaşlar...
daha önce başvurmuş olduğum yabancı adult filmler bölümüne mod atanmış olduğu için ben de bu sefer tercihimi adult resimlerde kullanmaya karar verdim...
umarım yanlış bir düşünceye kapılmamışımdır...hepinizden olumlu veya olumsuz olarak cevaplarınızı ve her türlü öneriniz bekliyorum...
İyi Forumlar

benim ban yemiş kişilerin yönetim adaylığı konusunda ki düşüncelerim hala sabit.

çekincelerim:
bence o bölümde yöneticiliği hak eden senden daha iyi kişiler mevcut..
yaptığın paylaşımların çok özenli olmadığını da düşünüyorum.
o bölümde bence çok fazla vakit geçirmedin henüz ve o bölüme takılan üyelerin taktirini kazanamadın. günde 2 paylaşım yaparak bu iş olmaz. bölümün heryerine hakim olmak lazım. sende bu özellik yok.

dediğim gibi yaptığın paylaşımların çok özenli olduğunu düşünmüyorum o yüzden çoğu zaman yorum ve teşekkürde bulunmuyorum konularına ki bölümde açılan konuların %90'ına yorum yapan bir insanım..

en son olarak seninle çok uyumlu çalışabileceğimi düşünmüyorum. bunun nedenini tek tek açıklamayacağım

sonuç olarak benden kocaman bir -

oLumsuz -1

+1905 girmedigim ilgilenmediğim bir bölüm sen kendini yeterli gördükten sonra gerisi önemli diil

1.462 Mesajına 11.435 Kere Teşekkür Edildi
Teşekkür durumuna bakıLırsa payLaşım yapıyoRsn =)
Forum geneLinde davranışLarında güzeL
[+]
HayırLısı oLsn

Kullanmadığım Bir Blüm Hayırlısı olsun...

0

arkadaşlar bir açıklama yapayım da yanlış anlaşılma olmasın;)
A.mod adayı olduğum bölümde şu andaki modlar manigatör ve cehennem zebanisi değil onlar yabancı adult filmler bölümünün modları...
bense araghorn-gnin mod olduğu yabancı adult resimler bölümüne adayım...
Belirtmek istedim...

seni sewerim kardeşim ancak..

araghorn bölüm yöneticisinin fikri çok önemli benim için olumlu ßakmamış ßenden eksi ;).........hayırlısı olsun...

Bahsi geçen böLümLe pek aLakam yok ancak ben oLumLu bakıyorum...
Birde $u açıdan var Araghorn-g ihtiyacı oLmadığını söyLemi$.
İkisini göz önünde buLundurursak sonuç "etkisiz" yani 0 kaLacak.
OLumLu bakıyorum dediğim gibi.
En hayırLısı oLsun karde$im

daha öncede başvuru yapmıştın ve ona + vermiştim .. banlanman oyumu değiştirmedi ... daima ve her zaman +

+61

Kullanmıyorum o bölümü onun için bende nötr..

Çoğu üye olumlu olarak oy kullanmış.. Benden de (+) kardeşim, hakkında hayırlısı olsun.

[[[ + ]]] 1 9 0 3

+ kardeşim hakkında hayırlısı olsun +

Umarım bu konuyu acmadan once Aragorn'a da sormussundur nede oLsa onun böLümü oLmakta ayrıca yakLasımın cok sert ve ters die bir cok kes duydum gecen konunda manigatör de beLirtmi$ti sanırsam ... Ayrıca erken bence senin icin ....

[-Araqorn'un yorumuna göre oyum deqise biLir]

MaaLesef -19

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri