Yabancı Adult Resimler Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J@CK@L abi,kendin için anlatıığın bilgiler son derece doğru,

ayrıca Hackhell için de çok çalışıorsun ve iyi işler yazpıyorsun tam destek veriorum

+1:)..

J@CK@L' Alıntı:
aslında yabancı adult resimler bölümü de olabilir:) yıne fılm paylasımlarıma devam ederim tabi ki

Oradada sırada ben warım ama... :boks: :)

erenay_e' Alıntı:
ne şimdi biz sapık mıyız teessüf ederim yani heradulta giren sapıksa e kendinide say olsun bitsin :)))))))))

PUHUahaa ben sapık değilim demedimki
hem haksızmıyım millet oraya girmese bile mesajların başlıkları okunuyo ................................ bilmem neyi die bence bu sapıklıktır:D:D

walla dostum filmlerde EsRaR_CasH in resimler de de By_Captainin hakkını yememek lazım captan yeni olmasına ragmen işi cabuk kavradı ama senin paylasımlarınıda goz ardı etmemek lazım ama bence rakiplerinle biraz daha yarısman gerek dostum !

ama son soz yonetimin yinede hakkında hayırlısı olsun :)

J@CK@L is Offline:
Teşekkür Sayısı: 227

--------------------------------------------------------------------------------
167 mesajına 390 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Hafta 5 Gün 16 Saat 51 Dakika 50 Saniye

şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

+1
oraya mod gerekli

reactor başlık icin ayrııca teşkler.

bende arkandayım iyi konular açmışsın bendende +1

bu forumun vazgeçilmezlerinden birisisin...desteğim hala sürüyor..
+1

yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben 1 saate kadar sıteden ayrılacagım ve 5 gun sonra gelebilirim ancak..(belki arada ugrayabılırım;( )
bu durumda ne olacak bılemıyorum...
saygılar..
(fazla uzadıgı düşünülürse modlar başlıgı kilitleyebilir..)

bence de en iyisi olur hackhell için sende istedikten son ra bence neden olmasın benden sana oy var

HH aliesi ve mod arkadaşlar ben su an da sıteye gırebılıyorum(kactım geldim).acaba mod adaylıgım kabul edılecek mı bılmıyorum.ama bu yorumların devamı gelecek mi onu da bılmıyorum.
yorumlarınızın devamını beklıyorum....
.

o başlığa pek bakmadığımdan bişey diyemem bu konuda xfiles ve chamfer ne derse bende onu derim..

ewt ewt full destek:D

çalışmaların ve yaptığın işler güsel ayrıca iyi, aktif ve yardımsever bir insansın.
burdaki çoğu arkadaşda senin gibi davranıyo onlar kendilerini bilirler.. tek tek isim saymam yersiz...

şuan için şahsi fikir olarak söylüyorum (adult ve diğer bölümler için) mod durumu yeterli diyorum... bu fikrime karşı olanlar olur. yanımda olanlar olur. ama benim düşüncem sana karşı senin şahsına yapılan bi yorum değil genel olarak diyorum...

ama yinede senin hakkında ve hackhell hakkında hayırlısı olması dileğimle...

iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri