Yabancı Adult Resimler Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hackhell in imzasını taşıyan resimler yayınlarsan ya da toplu resimler neden olmasın şimdiye kadar ki çalışmalrın güzel devamını bekliyoruz...

yani bir bölüm dolu diye oraya ilgilenmemek gibi bir şey söz konusu olmasın sonuçta burda çalışanlar kazanıyor , sınıf arkadaşlarımızı mod yapmak gibi bir durum yok ;)

Xfiles' Alıntı:
hackhell in imzasını taşıyan resimler yayınlarsan ya da toplu resimler neden olmasın şimdiye kadar ki çalışmalrın güzel devamını bekliyoruz...

yani bir bölüm dolu diye oraya ilgilenmemek gibi bir şey söz konusu olmasın sonuçta burda çalışanlar kazanıyor , sınıf arkadaşlarımızı mod yapmak gibi bir durum yok ;)
hıc bır bolum dolu dıye ben ılgılenmemezlık yapmıyorum.elımden geldıgınce her turlu bılgıyı paylasmaya calısıyorum ama tabi bu pek yeterlı degıl.. bundan sonrada da daha aktıf olurum .. reklam konusunda daha dıkkatlı olurum (bunu dusunememısdım)su anda cok onemlı bı olay var ve ben hackhell de degılım malesef arasıra gırıyorum (3 gune kadar gelıyom:))
yanı benden mod olmaz mı :p :D
ben arkadaşlar elımden geldıgınce herseyı yapacagım mod olsamda olmasamda
son olarak Dark Angel ve diger yonetıcılerın yorumunu beklıyorum...
saygılar..

Yine bana fazla bır soz kalmamıs ozy ve solarizinde destegi senden yana oldugu ıcın hayırlı olsun kardesım ne dıyım umarım paylasımların aynı hız devam eder iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri