Yabancı Adult Resimler Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
Evet ben yabancı adult bölumune mod olmak ıstıyorum. günde ortalama 15 saat HH deyim.
HACKHELL bende gercekden bagımlılık yapdı.
Yabancı adultta erenay biraz yalnız kalmış gibi, silverghost da bu aralar pek ılgılenemıyor(işi var sanırsam)
yabancı adult resımler bolmunde de; dark blade yalnız. gecenlerde yıne aynı bolume mod olmak ısteyen bır arkadasımıza
kahkaha bolumu ıle de ılgılendıgınden dolayı yardıma ıhtıyacı oldugunu soylemısdı.(burdan da cesaret alarak)
gercekden bu bolum ıcın cok calısdıgımı düşünüyorum(paylasımlarda bulundugumu)
tabıkı devam edecegım bu paylasımlarıma.her ıkı bolumede yeterlı olacagımı dusunuyorum fakat yıne buna sizler karar vereceksınız.
yorumlarınızı bekliyorum..

Yabancı adult resimlerden çıkmıyan biri olarak destekliorum seni J@CK@L... İnşallah istediğin olur... +1

walla takıldıım kadarıyla iş yapıosn
ama pek fazla bilmiom seni çakal
o yzden çoğunluğa uyarım

Açtığın konuları kısaca gözden geçirdim..
Benden de tam destek ;)

+1903 antu daa fazla vericek nası olsa:D

walla açık konuşacam paylaşım olarak son zamanlarda adult bölümünde kendini göstermeye başladın güzel paylaşımların var yalnız senden önce ben EsRaR_CasH hakkının yenmemesi taraftarıyım çünkü tek paylaşım olarak adultu seçti ve bayada bir başarısı var ama senide gözadrdı etmeyeceğim seninde paylaşımların güzel yalnız sıralamada bence 2. kişi olarak seni desteklerim bunuda diyeyim.hak kesinlikle yemem gördüğümü söyledim tabi karar genede yöneticilerin

hımmmm neden o bölüme modluk istenir anlamam sapıklığınızımı onaylatıyonuz falan millete:D:D

+1

MaVeRcİk' Alıntı:
hımmmm neden o bölüme modluk istenir anlamam sapıklığınızımı onaylatıyonuz falan millete:D:D
ne şimdi biz sapık mıyız teessüf ederim yani heradulta giren sapıksa e kendinide say olsun bitsin :)))))))))

araştırdığım kadarıyla hakediyosun bu foruma olan sadakatınde ortada bende canı gönülden destekliyorum...
benden de +1

japonLarla alakalı bısı yollamıcaksan eywallah ;)

cakal seni uzun zamandan veri taniyoruz ve o bolumu hakediyorsun +1

evet reklam konusunda haklısnız yaşamak için yaşatmak lazım

J@CK@L paylaşımların güzel +10 en azından sana bi şans verilmesi gerekir :)

erenay_e' Alıntı:
walla açık konuşacam paylaşım olarak son zamanlarda adult bölümünde kendini göstermeye başladın güzel paylaşımların var yalnız senden önce ben EsRaR_CasH hakkının yenmemesi taraftarıyım çünkü tek paylaşım olarak adultu seçti ve bayada bir başarısı var ama senide gözadrdı etmeyeceğim seninde paylaşımların güzel yalnız sıralamada bence 2. kişi olarak seni desteklerim bunuda diyeyim.hak kesinlikle yemem gördüğümü söyledim tabi karar genede yöneticilerin

Sana katılıyorum :) Ama cidden Jackal da bakıyorumda o bölümde tozu dumana katıyor..Hayırlısı diyelim

FiLm bölümü için eren e tekrar tekrar katılıorum seninde yaptıkların ortada:eek: ama ben önceliği EsRaR_CasH den yana kullanıorum

ediT : yabancı adult resimlerde seni tek gecerim hakkında hayırlısı olsun

işallah istedigin olur kardeşim + destek de benden dostum hakkında hayırlısı

SiLvErGhOsT' Alıntı:
FiLm bölümü için eren e tekrar tekrar katılıorum seninde yaptıkların ortada:eek: ama ben önceliği EsRaR_CasH den yana kullanıorum

ediT : yabancı adult resimlerde seni tek gecerim hakkında hayırlısı olsun

aslında yabancı adult resimler bölümü de olabilir:) yıne fılm paylasımlarıma devam ederim tabi ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri