Yabancı Adult modluk adayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
ewt beyler uzun bir sure aranızda yoktum beni biliyorsunuz ki genelde calısmalarımı yabancı adult resimler uzerine yaparım eee chamfer da artık olmadıgına gore oranın modluguna talibim bu 2. modluk isteyişim ilkinde tecruben yok dediler bakalım 2.sinde olabilecek miyiz ? ilgilenen arkadaslara şimdiden tessekkur ediyorum saygılarımla !!!!

falla şaşıyom ya bune adult sevdası

break_boy' Alıntı:
falla şaşıyom ya bune adult sevdası
bende sana şaşırıyorum dostum adultta bayağı teşekkür etmişsin nasıl bi çeliki bu anlamadım :) :)
T-MaC yolun açık olsun dostum paylaşımcılara tam destek diomrum :clap:

benden sana destek +1
güzel paylaşımların var...vede çalışıyosun

Otarafa Destek Yok :) Başarılar Soz Yonetici Arkadaşlarda :)

Destegimizn bi manası olacaksa benden de destek t-mac çalışkan penguen seni :)

ben paylaşımlarından memnunum T-MAC kardeşim gerçekten paylaştıklarını zevkle izliyorum!:)

bı kac mod daha okeylerse tmm dır bu ıs :D

Anatoliax irc e gelmen ıcın davetıyemı cıkarıcaz

iyi işler çıkarıyorsun orda şöyle bir göz gezdirdim ama benim fikrim daha erken biraz daha kendini o bölüme vermen gerekiyor...

Hem Paylaşım hemde online süren benim karrasız kalmama sebeb oldu

eğer orada düzgün işler yaptığına inanıyosan vede bundan sonra da oranın yükünü kaldırıcağına inanıosan Ramazan'dan sonra olailir.bari Ramazan'da öle işlerden uzak durun diimi :)

biraaz daha zaman derim ben online suren bi mod alarak cok az mod olunca habiden forumda gezeinmen sart hele senin forum icin bu cok gerekli paylasimlarim guzel biraz daha sik disini bence

Sevencloves' Alıntı:
iyi işler çıkarıyorsun orda şöyle bir göz gezdirdim ama benim fikrim daha erken biraz daha kendini o bölüme vermen gerekiyor...

Hem Paylaşım hemde online süren benim karrasız kalmama sebeb oldu

+ 1000 Biras daha çaLış bencede

modluk yakışır..

dostum paylaşımların ii benden +1 destek ama bu hiç önemli deil biliyorsun!
Tek karar yöneticilerin!

T-MaC emınımkı yuzumuzu kara cıkarmıcak bızı zor durumda bırakmadan ısını en ıyı sekılde yapacak buna ınandıgım ıcın modlugunu ekledım
(10 gun ) kendını her keze ıspatlamak ıcın ıyı bır sure
hem yetersız sın dıyenlere cvp vermıs olursun bu 10 gunde :D
hadı hyrlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri