Yabancı Adult Filmler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadasım coq yoqun bir bolum belkide ama demek istediqim su ki kac defa adulttaki bolumlere mod talebinde bulundun herkezden + aLdın ama yöneticiler - verdi ... Simdi benim anLamadıqım kimse yöneticileri takmıyor mu ?? Yada arkadas diemi + veriLiyor ??​

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2631437&postcount=33

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2632172&postcount=36

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2734&postcount=1 ----> 5.KuraL

$imdi örnek olarak yukarda 2 tane verdim ... Ve adminimizin yöneticilik talebinde bulunanlar icin sunduqu kurallar var...

AduLt resim Mod taLebinden Araghorn - verdi...
AduLt Film Mod taLebinde Manigatör - verdiydi..

ßunLar deqismis oLabiLir ama demek istediqim su ki bana gore amacın sadece yönetime qirmek .. Yani aduLt fiLm ii bir sekilde yönetiLirken ndn mod talebinde buLunuyorsun ??

$imdi böLe şeyLer söLüyorum bazı arkadaslar ve konu sahibi kıza bilcek ndn böLe düşünüyorsun qibisinden onuda soLuyeyim arkadasın 77 tane fiLm payLAsımı var ve tekrardan yanlıs anlasılmasın böLümü o kadar cok seven biri indirdiqi bir kac filmi upload edemez mi ?? (Kısacası hepsi baska forumlardan alıntı olarak konu sayısını yada tsk sayısını arttırma amaclı yapılmıs qibi qorunuyor)

simdi bu sorunun 2 acıklaması olur ...

1.Vaktim yok upload edicek
2.upload etmeyi bilmiorum (ki bu cok kucuk bir ihtimal)

1 ise mod olman mantıksız..
2 ise once bir yardım bolumune qir...

Bence arkadasLar + vermeden once gercekten dusunduklerinizi yazın yada biraz azıcık da olsa arastırın ... HH yönetimine kolay qirilmior...

NOT : 88.mehmet kisisellestirmeyelim lutfen bu msjı coqu kisiyi bolesine arastırarak yazarım ...Sadece böLüme qirmedim bilmiorum ole bi bolum diyipte + veren arkadaslar icin bir aydınlatma amaclı yaptım...

คђєηq;3229474' Alıntı:
arkadasım coq yoqun bir bolum belkide ama demek istediqim su ki kac defa adulttaki bolumlere mod talebinde bulundun herkezden + aLdın ama yöneticiler - verdi ... Simdi benim anLamadıqım kimse yöneticileri takmıyor mu ?? Yada arkadas diemi + veriLiyor ??​

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2631437&postcount=33

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2632172&postcount=36

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2734&postcount=1 ----> 5.KuraL

$imdi örnek olarak yukarda 2 tane verdim ... Ve adminimizin yöneticilik talebinde bulunanlar icin sunduqu kurallar var...

AduLt resim Mod taLebinden Araghorn - verdi...
AduLt Film Mod taLebinde Manigatör - verdiydi..

ßunLar deqismis oLabiLir ama demek istediqim su ki bana gore amacın sadece yönetime qirmek .. Yani aduLt fiLm ii bir sekilde yönetiLirken ndn mod talebinde buLunuyorsun ??

$imdi böLe şeyLer söLüyorum bazı arkadaslar ve konu sahibi kıza bilcek ndn böLe düşünüyorsun qibisinden onuda soLuyeyim arkadasın 77 tane fiLm payLAsımı var ve tekrardan yanlıs anlasılmasın böLümü o kadar cok seven biri indirdiqi bir kac filmi upload edemez mi ?? (Kısacası hepsi baska forumlardan alıntı olarak konu sayısını yada tsk sayısını arttırma amaclı yapılmıs qibi qorunuyor)

simdi bu sorunun 2 acıklaması olur ...

1.Vaktim yok upload edicek
2.upload etmeyi bilmiorum (ki bu cok kucuk bir ihtimal)

1 ise mod olman mantıksız..
2 ise once bir yardım bolumune qir...

Bence arkadasLar + vermeden once gercekten dusunduklerinizi yazın yada biraz azıcık da olsa arastırın ... HH yönetimine kolay qirilmior...

NOT : 88.mehmet kisisellestirmeyelim lutfen bu msjı coqu kisiyi bolesine arastırarak yazarım ...Sadece böLüme qirmedim bilmiorum ole bi bolum diyipte + veren arkadaslar icin bir aydınlatma amaclı yaptım...

öncelikle bana şimdiye kadar oy verenlerden hiçbirinin sırf arkadaşım olduğu için durduk yere + verdiklerini sanmıyorum.önceki başvurularımdan bazı kişilerin mesaj örneklerini vererek kendince mod olmamın mümkün olmadığını kanıtlamaya çalışmışsın ama daha önce de dediğim gibi manigatörle aramda herhangi bir sorun yaşanmamıştı ve şimdi de bir sorun yoktur...Şunu da anlamış değilim:İlla ki kötü yönetilen bölümlere mi mod adayı olunması gereklidir.Eğer ki bu söylemi kabullenirsek iyi idare edilen bölümlerde hiçbir zaman için taze kanlara yer verilmemelidir ve hatta bu bölümler için başvuru dahi kabul edilmemlidir.Yeri gelmişken ifade etmem gerekir ki ben hiçbir zaman için yabancı adult filmler bölümü eksik bir şekilde veya kötü olarak yönetiliyor demedim ve de diyemem bu şu andaki bölüm yöneticilere ve onların vermekte oldukları büyük emeklere çok büyük saygısızlık olur.

UpLoad konusuna da gelecek olursak upload userın kendisine kalmış bir tercih meselesidir bence.Mod adayı olabilmek için iLLa da belirli bir sayı sınırı dahilinde uploadının olması gerekmiyor-duyan da uploader team e katılmak için başvuruda bulunduğumu sanır-

HH yönetimine kolay girilmediğini ben de gayet iyi biliyorum ve de yönetime girdikten sonra da forum içindeki davranış ve tutumlarınızın değiştiği takdirde yine eski konumunuza dönüştürüleceğinizi de gayet iyi biliyorum คђєηq kardeşim...

Senin de dediğin gibi böyle konuların kişisel olarak algılanmaması lazım sen de kendi tercihlerini ve düşüncelerini yazmışsın anlayışla karşılarım.

Fyonb her ne kadar gecici oLarak geLse de sonucta böLümümüzde Mod. 3 böLüm Modu oLarak yeterLiyiz diye düşünüyorum... Ben zaten nerdeyse 24 saat onLineyim... Mani ve Fyonb de vakitLeri oLdugu kadar böLümLe iLgiLeniyorLar... BöLümde ki yoğunLuktan yana sıkıntımız yok... Cogu S.Mod un bir eLi zaten böLümümüzde... Bence gerek yok bir Mod'a daha...

- 1905

Destekliyorum..... ( + )

Ben herzaman bölüm modlarının düşüncelerınden ve oylarından yanayım.:goz:
Onlar ne derse oyum o yöndedir..
Hakkında hayırlısı

Fyonb her ne kadar gecici oLarak geLse de sonucta böLümümüzde Mod. 3 böLüm Modu oLarak yeterLiyiz diye düşünüyorum... Ben zaten nerdeyse 24 saat onLineyim... Mani ve Fyonb de vakitLeri oLdugu kadar böLümLe iLgiLeniyorLar... BöLümde ki yoğunLuktan yana sıkıntımız yok... Cogu S.Mod un bir eLi zaten böLümümüzde... Bence gerek yok bir Mod'a daha...

iyi forumLar boL eğLenceLer...

Fуσηв;3240107' Alıntı:
aduLt böLümünde ihtiyaçtan doLayı görevLendiriLdim..
yani böLümdeki yetkiLerim sadece beLirLi bir zaman diLimi iLe sınırLı..
böLümden gerçek anLamda sorumLu oLan yetkiLiLer cehennem_zebanisi ve mani'dir..
ayrıca daha önceden böLüm modu oLan ve şu anda smodLuk görevini sürdüren arkadaşLar da böLümLe sürekLi iLgiLenmekteLer...
bence böLümün mod ihtiyacı yok...

- 1905

Kusura bakma dai ben demi$tim yöneticiLerin kararı neyse benim kararım odur diye

BeLLi ki ihtiyacı yok böLümün yöneticiye :goz:
-
Hakkında hayırLısı oLsun...

O bolume girmedigim icin bilmiyorum ama actigin konu ve tsklere bakarak yorum gerekiyosa
++

Edit:ayrica bu baslik altinda sana küfürde etseler msj yazmaman gerek..prestijin acisindan

öncelikle bana şimdiye kadar oy verenlerden hiçbirinin sırf arkadaşım olduğu için durduk yere + verdiklerini sanmıyorum.önceki başvurularımdan bazı kişilerin mesaj örneklerini vererek kendince mod olmamın mümkün olmadığını kanıtlamaya çalışmışsın ama daha önce de dediğim gibi manigatörle aramda herhangi bir sorun yaşanmamıştı ve şimdi de bir sorun yoktur...Şunu da anlamış değilim:İlla ki kötü yönetilen bölümlere mi mod adayı olunması gereklidir.Eğer ki bu söylemi kabullenirsek iyi idare edilen bölümlerde hiçbir zaman için taze kanlara yer verilmemelidir ve hatta bu bölümler için başvuru dahi kabul edilmemlidir.Yeri gelmişken ifade etmem gerekir ki ben hiçbir zaman için yabancı adult filmler bölümü eksik bir şekilde veya kötü olarak yönetiliyor demedim ve de diyemem bu şu andaki bölüm yöneticilere ve onların vermekte oldukları büyük emeklere çok büyük saygısızlık olur.

UpLoad konusuna da gelecek olursak upload userın kendisine kalmış bir tercih meselesidir bence.Mod adayı olabilmek için iLLa da belirli bir sayı sınırı dahilinde uploadının olması gerekmiyor-duyan da uploader team e katılmak için başvuruda bulunduğumu sanır-

HH yönetimine kolay girilmediğini ben de gayet iyi biliyorum ve de yönetime girdikten sonra da forum içindeki davranış ve tutumlarınızın değiştiği takdirde yine eski konumunuza dönüştürüleceğinizi de gayet iyi biliyorum คђєηq kardeşim...

ßenLe aynı renkLeri kuLLanmıssın =)..Simdi bazı renklendirklerim ilqimi cektiqim icin atıyorum bu son postum olcak sabote olmasını istemem konunun...

maniqatörle aranızda ne olduqunu bilemiyorum ben sadece koymus olduqum linkten yararlanarak soledim bunu ki diger kenanın postunuda okuyunca olma ihtimalini yüksek tuttum ...

eet dostum kötü yönetilen bölümlere yada zorlukla yönetilen bölümlere mod adaylıqı konulur cunku modluk saten yonetme rütbesidir... İyi yada yeterli yönetilen bir yere sırf seviorsun die modluk verildiqini ben daha once gormedim ... Yeni gelenlerin mod olması olayına gelince bi bölüm olduqundan daha aktif duruma gelir yada artık modlar zorlanır , istifa eder yeni arkadaslar gelir.. Simdi adulttun 3 modu var ki cehennem zebanisi baska bir yere modluk adaylıqını bilem koydu... (Demek oluyorki cok fazla online ve bölümü olan adultta yeterli oluyor)yani 3 mod artı bazen fofer ve karma abide qiriyor bilirsin yeterlidir die dedim...

Dediqin qibi upload userin isteqine baqlı birde ben hh uploadın yok die mod olamasın da demedim =) sadece alıntı yaparak herkez bilirki amac bellidir.. kendimce nasıl bir amacın olduqunu soledim yanlıs olabilir .. Ama fikir:goz::goz:

Hayırlısı oLsn.. +
:sigara:

Hakkında HayırLısı OLsun
Benden +1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri