V.ManisaspoR
PLãyß0y
Sen ben Mod İstedigimde hem İlginç Yorum yaptın hemde - Koydun....
Ama ben ÖyLe biri DeyiLim +1905 Diyorum....Umarım amacına Ulaşırsın
Ama ben ÖyLe biri DeyiLim +1905 Diyorum....Umarım amacına Ulaşırsın
ßence sen o böLümde biraz fevri davranıyorsan özeLLikLe benim konumda rastaLadım,
1 oLur bişi denmez
2 oLur eywaLLah
ama ben aramada yapan bir kişiyim ve açtığım konuya daha önce veriLmiş demişsin acaba daha önceden kontroL ettin mi o önceqi veriLmiş konun linki sağLam mı :goz: o yüzden buda senin böLümde daha kapsamLı hareket etmediğini gösterir ... !
-1
çok güzel paylaşımların var mod olmayı kesinlikle hakediyorsun foferin ve maninin de senin bu yeteneklerinden mahrum kalmayacaklarına eminim
sonudna kadar ++++++++
FoFeR , Manigatör onlarda evet derse tmmdır +1![]()
FoFeR , Manigatör onlarda evet derse tmmdır +1![]()
Dark_Angel' Alıntı:Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...
arkadaşıma katılıyorum [ - ]ßence sen o böLümde biraz fevri davranıyorsan özeLLikLe benim konumda rastaLadım,
1 oLur bişi denmez
2 oLur eywaLLah
ama ben aramada yapan bir kişiyim ve açtığım konuya daha önce veriLmiş demişsin acaba daha önceden kontroL ettin mi o önceqi veriLmiş konun linki sağLam mı :goz: o yüzden buda senin böLümde daha kapsamLı hareket etmediğini gösterir ... !
-1