Yabancı Adult Filmler bölümüne A.mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk olarak kendi yorumlarının yanında bizim yorumumuza önem veren arkadaşlara teşekkür ederim..

İkinci olarak 88.mehmet senin kurallara uymama ve konularınla ilgili vesaireyle uyardığım pm
ve devamında pm. yoluyla yaptığımız
konuşmaları sen unutmuş olabilirsin ama ben unutmadım..
Sana iyimser bir uyarı mesajı atmama rağmen
Senin verdiğin cevapların, konuşma tarzın
ve saygısızlığını unutmam zor hatta imkansız..

Sana Oyum Herzaman [---2008]'dir..

vee

ilk önce şunu söylemeliyim ki seninle hiçbir zaman pmden konuştuğumuzu hatırlamıyorum.diyelim ki senin iddia ettiğin gibi pm üstünden konuşmuş olalım dediğin gibi ne saygısız tavırlar içinde ne de kötü sözler sarfeden bir davranış şekli içinde olmamışımdır.gerçek hayatta da hiçbir zaman böyle bir insan olmadım ki sanal alemde böyle takılayım.yine de yorumuna saygı duyuyorum.yorumun ve oyun için teşekkürler.

NOT:bu mesajı önceden yazıp sana pmden mesaj attım ve aramızdaki yanlış anlamaları belki ilk defa pmdan muhatap olarak halledebileceğimize inandım.O arada da mesajımı silmiştim.Fakat ne yazık ki sen hiç de söylediğin gibi iyimser yaklaşmadın.Bu nedenle mesajı tekrar yazmaya karar verdim.Herkese teşekkürler.

88.mehmet dalga mı geçiyorsun?
Dün benim mesajımdan sonra buraya altta alıntıdaki mesajı attın
bende cevap yazıp bu konuya gönderdim sonra bi baktım sen bu arada mesajını silmişsin
bende büyüklük gösterip konuyu uzatmamak adına mesajımı sildim, bana pm. attın
bende madem pm attın bu konuya attığım mesajı sana gönderdim ondan sonra gelip
özür diledin bende sana cevap atmadım çünkü özrünü filan kabul etmiyorum
önce her lafı söyle, abuk subuk konuş, ve hatalı olduğun anda 20 gün önce özür dileme
sonra gel menfaatin için hemen özür dile olduuuu başka yanındada biskrem vericek misin?
ve bugün gelmişsin dün konuya atıp sildiğin sonra bana attığın mesajı tekrar konuya atıyosun
ozaman bende dün konuya cvp olarak attığım ama senin sildiğini görünce bende sildiğim
mesajı tekrar atiyim ha Allahım neyse birazdan msj atıp yine silersen hiç şaşırmam...

ManigatöR' Alıntı:
pmden seninle konuştuğumu hatırlamıyorum.
pmden konuşmuş olsak dahi kesinlikle saygısız bir konuşma tarzı takınmamışımdır.bundan da %100 eminim..
görüşlerine saygı duyarım fakat dediklerinin doğruluk payına hiç inanmıyorum.
yorumun ve oyun için teşekkürler...

edit:alıntı olarak verdiğin kuralı da gayet iyi biliyorum.
hatta bu konuyu açarken de benim en çok düşünmeme sebep olan konu oydu.fakt daha önce aynı tür olaylar yaşandığı ve 2 mod olan bölümlere 3. mod atandığı için ben de konuyu açmama mani olarak görmedim...

yönetici olmak istiyorsun ve konu açıyorsun
ama söylediğin sözleri attığın mesajları hatırlamıyorsun,
sonra gelip senin doğruluk payına inanmıyorum diyorsun sen bilirsin
ama daha 20 gün önce filandı, konu sınırlamasını geçtin bende uyarı mesajı attım
ve sen bana "lan, sanane, kimsinki" gibi ithamlarda bulundun yazmıcaktım ama
hatırlamana yardımcı olur umarım, senin o pm'den sonra ceza bile alman gerekirdi
ama insaflı davranıp bu yola başvurmuyoruz, neyse konuyu uzatmaya gerek yok
kolay gelsin

cvp olarak bunu atmıştım ama mesajını silmişsin bende uzatmamak
adına sildim sana gönderiyorum

:biggrinbaşarılar kardeş hayırlısı olsun sana yakışır:clap

GALATASARAY

Öncelikle ufak birşey söyleyeceğim..

FoFeR ve Mani umarım beni anlıyorsunuzdur. Keşke biraz daha bekleyip yorum yapsaydınız. Sonuç ne olacaktı merak ediyorum. Mani'nin yazdıklarından sonra - verenlerin oyları + olarak mı geçecekti tabelaya.......

Senin başvuruna gelince,Mani ile aranda ne olup bittiğini bilmiyorum elbet bir yakalarsam öqrenirim =) .. Mani ve FoFeR bulundukları bölüm her ne kadar biraz sakıncalı olsada sevdiğim 2 kişidir. Onlarda biliyorlar. Ve bu iki kişinin arasına illede bi üçüncü girecek diyorsanız iSco olmalıdır. Adultta mod olmak zordur ya tecrübeli olacaksın ya da işi ağırdan alacaksın...

Mani Pm den küfrettiğini söyledi sen yalanladıN?? Ama Mani bunu kanıtlayabilir ve bu durumda yalan söylemiş olursun.. Affedersin ama -benim düşüncem- aramızda yalan-dolancılara yer yoktur..

İyi günler dilerim..

[Kusura bakma kırıldıysan,ama bundan sonra böyle herkese iyi niyetle yaklaştım,anama bacıma kadar sövdüler. Bundan sonra her ne olursa olsun iyi niyet arka planda kalacaktır..]

Öncelikle ufak birşey söyleyeceğim..

FoFeR ve Mani umarım beni anlıyorsunuzdur. Keşke biraz daha bekleyip yorum yapsaydınız. Sonuç ne olacaktı merak ediyorum. Mani'nin yazdıklarından sonra - verenlerin oyları + olarak mı geçecekti tabelaya.......

Senin başvuruna gelince,Mani ile aranda ne olup bittiğini bilmiyorum elbet bir yakalarsam öqrenirim =) .. Mani ve FoFeR bulundukları bölüm her ne kadar biraz sakıncalı olsada sevdiğim 2 kişidir. Onlarda biliyorlar. Ve bu iki kişinin arasına illede bi üçüncü girecek diyorsanız iSco olmalıdır. Adultta mod olmak zordur ya tecrübeli olacaksın ya da işi ağırdan alacaksın...

Mani Pm den küfrettiğini söyledi sen yalanladıN?? Ama Mani bunu kanıtlayabilir ve bu durumda yalan söylemiş olursun.. Affedersin ama -benim düşüncem- aramızda yalan-dolancılara yer yoktur..

İyi günler dilerim..

[Kusura bakma kırıldıysan,ama bundan sonra böyle herkese iyi niyetle yaklaştım,anama bacıma kadar sövdüler. Bundan sonra her ne olursa olsun iyi niyet arka planda kalacaktır..]

ßeni Karı$tırma Ben Adultu BıRakma a$amaSındayım Hatta Bıraktım *q :hhmanD

bölümde yeni yöneticiye ihtiyaç yok diye düşünüyorum...

( - )

İlk olarak kendi yorumlarının yanında bizim yorumumuza önem veren arkadaşlara teşekkür ederim..

İkinci olarak 88.mehmet senin kurallara uymama ve konularınla ilgili vesaireyle uyardığım pm
ve devamında pm. yoluyla yaptığımız
konuşmaları sen unutmuş olabilirsin ama ben unutmadım..
Sana iyimser bir uyarı mesajı atmama rağmen
Senin verdiğin cevapların, konuşma tarzın
ve saygısızlığını unutmam zor hatta imkansız..

Sana Oyum Herzaman [---2008]'dir..

vee

böLümü şu an oLdukça iyi ediyoruz
3. bir yöneticiye ihtiyaç yok
en önemLisi biraz daha pişmen gerekLi ;)

3 Yöneticimizde Kısaca Gerek Olmadığını Düşünüyorsa Onların Üstüne Laf Söylemek Haddimize Düşmez -1905...

Bence Mod Olmayı Hak Ediyorsun, Fakat Adult Bölümünde İhtiyaç Olmadığı İçin -1

hakettiğini düşünmüyorum..

bir aylık ban almışsın.

yönetimde görev alacak kişinin sicili temiz olmalı...

insan ne yaparsa kendine yapar ;)
konunun açık kaLmasının bir anLamı yok...

Belirtmekte fayda var her nekadar Fofer Adult bolumunde efsane olmus olsada o artık smod, yinede vakti olduğu paylaşım yapmak istediği sürece adult ve diğer tüm bölümler ona açıktır. =) ancak artık forum genelinin modu olduğu, smod oldugu ıcın diğer bolumlerde mod gozukmemekte, eğer adult bölümünde ihtiyac olursa bir yöneticiye bunu Fofer,manigatör,Karma yada aragorn değerlendirip pm ile bana öneride bulunabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri