Yabancı Adult Filmler bölümüne A.mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar...
başlıkta da yazdığım üzere yabancı adult filmler bölümüne a.mod adayıyım.
manigatör ve fofer arkadaşlarımın o bölümü çok iyi idare ettiklerini ben de gayet iyi biliyorum fakat eğer ki bana bir şans tanınırsa ben de onların yanında pişerek elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışacağım.şimdiden olumlu veya olumsuz yönde yorum yapan herkese teşekkürler...

Arama yaptım aduLt böLümünde baya baya payLasımın var,böLüm yöneticiLeride + verirse neden oLmasın:goz:..

bölümde paylaşımların var ... ama bana göre orada fofer ile manigatör de iyi çalışıyor ama bir de sen varsın seni es geçmek olmaz ....

+ verdim ...

Sewdiğim bi kardeşimsin ancak dediğin gibi iyi idare ediliyor o böLüm ama FoFeR ve Mani ne diycek bakaLım..

oLumLu bakarLarsa +1903...

Adult Team Ne Derse O Olur ( Fofer , Mani ve Resimlerde de Olsa aragorn )

Benden +1907 Ama Dedigim Gibi Yanlarında Seni Görmek İstiyorlarsa +Sonsuz ;)

bölümde yeni yöneticiye ihtiyaç yok diye düşünüyorum...

( - )

+ Sana yakışır :goz:

ßence sen o böLümde biraz fevri davranıyorsan özeLLikLe benim konumda rastaLadım,

1 oLur bişi denmez
2 oLur eywaLLah

ama ben aramada yapan bir kişiyim ve açtığım konuya daha önce veriLmiş demişsin acaba daha önceden kontroL ettin mi o önceqi veriLmiş konun linki sağLam mı :goz: o yüzden buda senin böLümde daha kapsamLı hareket etmediğini gösterir ... !

-1​

Bölümdekı aktifliğin gözden kacmıyor...Ama Mani ve fofer bölümü cok iyi idare ediyorlar...

''nötr''

3. bi yöneticiye gerek yok die düşünüyorum

orası çok ama çok ii yönetiliyor

ama son söz mani ile fofer abinin...

Bölümde güzel paylaşımlar var kardeşim..
Olumlu bakarlarsa neden olmasın
+1905 benden de:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri