Yabancı Adult Filmler Bölümü Moderatör'lük Adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ManigatöR

PlaYboY 69
Reaction score
0
İlk olarak herkese merhaba dostlarım...

11 aydır hackhelle üyeyim ve artık hayatımın bi parçası oldu daha ilk üye olduğumdan beri girdiğim ve hep ilgilendiğim bölüm adult bölümüydü

zaten çoğu mesajım ve nerdeyse bütün konularım oraya oldu..

elimden geldiğince herkese yardım ediyorum uyarıyorum ama bildiğiniz gibi adult bölümü nerdeyse en çok msj atılan ve konu açılan bölüm şuan itibariyle 1380 konu var

ve durmadan ekleniyor temizlik çalışmalarına çok yardım ettim ama bi yere kadar götürebildik fofer dostum bayağı yoğunlaştı hele adultta genel moderatör olunca çok çok yük bindi

onun bu yükünü azaltıp adult ı daha iyi yerlere getirmek için bunu istiyorum görüşleriniz benim için çok önemli lütfen mutlaka görüş bildirin şimdiden kolay gelsin saygılar

avatarın ve nickin hatta buLunduğu yer itibariyLe +1:hhdil
ama asıL önemLi oLan;foruma bağımLıLığın,yardımLarın ve payLaşımLarın oLarak..
..+19o5

Seni Yanımda Görmek İsterim
Her TürLü Hak Ediyorsun +++

Forumda online süren iyi dostum:sigara:

Ayrıca bi yanlışınıda görmedim:sigara:

Benden (+) ama biraz daha o bölüme konu pompalamasın:sigara:

:D

KoLaY GeLSiN..

+1903 te benden
o süper avatarına da yorumu başka bi zaman yaparım :D

Nihayet beklediğim başlık bendende +1000 =) kendini fazlasıyla kanıtladın bence bölümde

canım kardeşim o bölüme 1 defa girdim girmez olsaydım avatardan dolayı yemediğim laf kalmadı =)
açtığın konulara baktım biraz önce
gerçekten hakediyorsun ;=)
+1
şimdiden hayırlı olsun

bize şimdiden hayırlı olsun demek düşer heralde..

artı (+)

adaylığını koymada geç bile kaldın dostum, sonuna kadar ++++++++++1903

Her zaman saygılı, iyiniyetli gördüm paylaşımlarında iyi, sürekli forumdasın bu da bi +

kesinlikle +1

Ne seni bilirim ne de paylaşımını ama isteğini ne kadar güzel ifade etmişsin, beni etkiledi. Ben olsam yetkili şöyle bol master'lısından administrator'lusundan seni hemen atardım yeni görevine.

Bir de makam arabası. Hadi başarılar.

fofer'dan sonra seni orada tek geçerim dostum.. bölüm hakimiyetin yüksek, paylaşımların

yeterli.. e daha ne olsun, tabii ki + hayırlı olsun....

+1907
awartarın çok güzel

Kusursuz hakeden birisin dostum paylasımların yardımseverliğin olgun goruntun Bence yeterLi.. +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri