" Yabancı Adult Filmler " ( A.Mod Adayı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+Diyorum ben gercekten cok aktifsin o bölümde :} Güsel paylasımlarında war. Hayırlısı olsun

adamın pc si Las Wegas adult piyasasından daha büyük :D

Bizi adamın PCsinin HDD kapasitesi, Ramlerinin karekökünün 3 katı, Kasasının hacminin desimetreküp cinsinden değeri ilgilendirmiyor sanırım =) Aşağıdaki Alıntıyı dikkatli oku

Dark_Angel' Alıntı:
1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

SWAT'a Oyuma Gelirsek -1 Daha Erken bence =) Daha çok paylaşım bekliyoruz senden :goz:

knqa bence ol gitsin ben en son puan wercem herkes versin ben sonra wercem anladın sen olayı:D
(+...) devamı gelecek

pek takılmazdım ama adamdan 1 ıstekte bulunduk tak hazır hemen : )))

oyum +

bence de erken kardeş
paylaşımlarının güzel olduğunun ben de farkındayım ama daha sıkı çalışmalısın

Açık konuşmak gerekirse S.W.A.T.* bugüne kadar senden 1 tane bile pm. almadım
hep bölüm modlarına yardımcı oluyorum yasak paylaşımları söylüyorum yazmışsın,

FoFeR ustaya sormadım ama bana hiçbir yardımın olmadı, mesajın gelmedi
bugünkü oy istemek için attığın özel mesaj haricinde..

öncelikle bunu belirtmek isterim bide neredeyse hergün cumartesi-pazar çalışma iş günüm hariç
sabah 6 tıya kadar onlinem 8 gibide FoFeR usta giriyor zaten online olmadığımız zaman çok az
ondada dev KaRma var zaten biz yokken bölümde toz kaldırmıyor canım smodumuz:D

neyse fazla uzatmıcam bence çok erken, bize biraz yardım ettikten sonra gelip konu açsaydın mutlu olurdum
ve şu mesajın dikkatimi çekti adaylığı koyduktan sonra şikayet ihbar konusuna

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2468439&postcount=207
mesaj atmışsın bölümde toplam 2200 konu var ve yarısından çoğunu düzelttik
yani sana 1100 konu daha kalıyor oraya bildirmek için:D demek istediğim bize daha faydalı olmayı başardığın zaman yanımızda görmek isterim..

Şimdilik [---2008]

hiç ilgilenmediğim bir bölüm adult bölümü. Ama eğer ihtiyaç varsa ve istiyorsun madem benim desteğim tam (+)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri