plathipous' Alıntı:arkadaşlar ben bu insanları savunmuyorum ama hiç deilse amaçları belli birde 340 milletvekili ile giripde amacı bile olmayan bir grup var eğer farkındaysanız bunlar şu anda dtpden daha tehlikeli kürtler şu anda amerikanın kullandığı bir mendil gibi işi bitince buruşturup atacak onun için onlardan korkmak yersiz
şakirtkürt' Alıntı:sn ASİL_1 arkadaşım,maalesef önyargılar, tarih kültürü, bu konulardaki nefret duygusu, at gözlüğü ile bakmalar konusunda seninde diğer arkadaşlardan hiçbir farkın yok.İnan bu durum için çok üzülüyorum.Üzülüyorum çünkü sende diğer arkadaşlar gibi yarım ömür boyunca(belki de daha fazla) bildiklerin ve öğrendiklerin bi kaç gazetenin manşetinden fazla değil...Aynı zamanda Türkçe'nde çok bozuk! (yazdıklarından ötürü bu yargıya vardım).
Ayrıca kimin müslüman, kimin dinsiz-imansız ve kimin marksist-leninist olduğunu galiba senden başka bilen yok ki senin dışında herkes kör bi şekilde bunların arkasında saf tutuyor...
Bende şunu belirtmeden geçemeyeceğim:1071 yılında Türkler Orta Asyadan göçüp Anadolu nun kapısına dayandıklarında buraların gerçek sahipleri yani Kürtler Türkler e hiçbir zorluk çıkarmadan kucak açtılar ve ve onları kabul ettiler.Ama bunu ne sen söyleyebilirsin ne de senin tarih kitapların yazabilir,çünkü böle bişi hazmetmek sen ve senin
gibiler için çok zor bişi olsa gerek...
şakirtkürt' Alıntı:sn ASİL_1 arkadaşım,maalesef önyargılar, tarih kültürü, bu konulardaki nefret duygusu, at gözlüğü ile bakmalar konusunda seninde diğer arkadaşlardan hiçbir farkın yok.İnan bu durum için çok üzülüyorum.Üzülüyorum çünkü sende diğer arkadaşlar gibi yarım ömür boyunca(belki de daha fazla) bildiklerin ve öğrendiklerin bi kaç gazetenin manşetinden fazla değil...Aynı zamanda Türkçe'nde çok bozuk! (yazdıklarından ötürü bu yargıya vardım).
Ayrıca kimin müslüman, kimin dinsiz-imansız ve kimin marksist-leninist olduğunu galiba senden başka bilen yok ki senin dışında herkes kör bi şekilde bunların arkasında saf tutuyor...
Bende şunu belirtmeden geçemeyeceğim:1071 yılında Türkler Orta Asyadan göçüp Anadolu nun kapısına dayandıklarında buraların gerçek sahipleri yani Kürtler Türkler e hiçbir zorluk çıkarmadan kucak açtılar ve ve onları kabul ettiler.Ama bunu ne sen söyleyebilirsin ne de senin tarih kitapların yazabilir,çünkü böle bişi hazmetmek sen ve senin gibiler için çok zor bişi olsa gerek...
ASİL_1' Alıntı:Pekaka bildiğiniz gibi marksist-leninist yani Dini-İmanı olmayan materyalist bir örgüttür,benim anlıyamadığım koca koca Müslümanlar bu Dinsiz örgütün arkasında nasıl saf bağlıyabilirler.Sakallı dedeler ,analar,bacılar aklım almıyor doğrusu...Eğer kürtlerin maksadı yalnızca temsil edilmekse kendilerini temsil edecek başka eli kansız parti,örgüt yokmu soru işaretleri çok fazla...
ASİL_1' Alıntı:şimdi kürtşakirt sen pekaka Müslüman bir örgüt mü diyorsun,eğer bunu diyorsan tassup ve kürtçülük senin gözlerini kör etmiş sen gazete manşetlerini bile okuyamamışsın maalesef,
Türkler Anadolu kapılarına dayandıklarında kürtler burada bağımsız bir devletleri mi vardı da kendinizi buraların sahibi zannediyorsunuz. Ne zaman bir devletiniz oldu.AB nin ABD nin yalakalığıyla devlet-millet olunmaz bunu böyle bilesin.Türkçeme gelince sana yazdıklarım dilimin zekatıdır,bu kadar Türkçe sana fazla bile gelir.