Ya Seve Seve Ya Sıka Sıka [Youtube'a Giriş]

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Ben artık yazmaktan bıktım bu siteyi kapatanlar bıkmadı...

Haberini yapmaktan sıkıldık ama kurumlarımız, başımızı kuma gömmekten sıkılmadılar. YouTube yeniden yasaklandı.
OpenDNS kullandığım için bu yasaktan haberim olmadı. Kendi forumuma yazmasalar haberim olmayacaktı....

Aç kapa, aç kapa… Router'lar da yalama olacak yakında.

Her ülkede öyle midir bilmiyorum ama Türkiye'de, sevilmenin mutlaka bir faturası vardır. Gerekirse hem severiz hem döveriz.

Buna örnek olarakta Kadir BaBamızı örnek verelim =) Hem sever hemde döver =)

Kurtlar Vadisi'nde YouTube

Çoğu kişi benim gibdir.. KurtLar Vadisini kaçırdığı zaman yada yeniden izlemek isterse youtubeden izler...

Acı Tesadüf

Memati'nin vadesinin ne kadar olduğunu yazmayacağım elbet. Ama milyonların izlediği bu dizide YouTube adının geçmesi, hem de birkaç defa geçmesi, bu sitenin bizim için ne derece önemli olduğunun da en açık delili.

Ne acıdır ki, Kurtlar Vadisi'nde kendisine yer bulan YouTube, aynı gün Türkiye'de kendine yer bulamadı ve yasaklandı.

Terör örgütüne "terörist" demeyen parti başkanları, Cumhurbaşkanı ile görüşebiliyor, fikir alışverişi yapabiliyor, uzlaşı arayışına giriyor da sadece YouTube'un sahibi olan Google ile mi konuşamıyoruz.

Elalemi Kendimize Güldürmeyelim

Söz konusu videoların kaldırılmasını, resmi kurumlar aracılığı ile talep etmek yerine sadece ülkemizde izlenmesini yasaklayarak tüm dünyaya karşı gülünç duruma düşüyoruz.

Uzlaşma, hoşgörü, dayanışma diyerek gençleri heyecanlandıran ve umutlandıran hükümet, hem bu konuda karar alan savcıların ihtiyacı olan eğitimi gerçekleştirir hem de internet devleri ile iletişim hattını kurarsa biz de dünyaya gülünç duruma düşmekten kurtulmuş oluruz.

ewet ya sorma bnm DNS ayarları da ayarlı :D youtube ne zaman açılmış ne zaman kapatılmış haberim olmuyor. bu sefer niye kapatmışlar bilmiyorum ama.

aç kapa aç kapa artema gibi olduğu kesin...

Atatürk'e yapılacak ,türk milletine yapılacak en büyük iyilik ekonomik gelişim sağlamak ,teknoloji alanında ilerleme kaydetmek ve dünya siyasetinde söz sahibi olan bir ülke mertebesine yükselmektir hiç kuşkusuz...
İmralı'daki bölücü terör örgütünün sözde elebaşını idam etmektir hiç kuşkusuz... Atatürk'e yapılacak olan iyilik türk milletinin dünyadan bi haber kalmasını sağlamak değildir. Youtube gibi bir siteyi kapatarak sadece bilgisiz ,bilinçsiz bir nesil yetiştirilmesine sebep oluyorlar.... Umarım olayların farkına varılır ve bu yasak bir an önce kaldırılır ;)

Opendns olayını anlamadım

Yaptıkları Anlamsız Yani çocuk oyunu Oldu Youtube diyiceksinki Kardeş Benim Şikayet Ettiğim Videoları sileceksin Silmessen tr den giriş yasak olacak bu kadar basitt :D

youtube.com.nyud.net:8090 .. aLternatif.

Geri