ya millet aşk deyın ce ilk aklınıza geleni yazın aşktan ne anlıyosunuz

mestaf

Banned
Reaction score
0
YA ARKADASLAR BEN ASKIN TARIFINI UNUTTUM HATIRLAYAN LAR VARSA BANA TARİF EDİP BENİ AYDIN LATA BİLİRMİ AYIPTIR SÖLEMESİ Bİ SEVGİLİ EDIN MEYI DÜSÜNÜYOM NERDE BULUNUYO BU AŞKIN TARİFİ MESELA DOGRU KIZI BULDUGUMUZU NASIL ANLAYACAGIZ:cool::cool: :sigara: :mad:

gamshe_Lee' Alıntı:
bu ne biçim şey yafuu tarife göremi arayıp bulcam alla alla aşk ne biliomusun insanı böle çok çok mutlu eden aynı zamanda çok çok üzen ama herşeye ragmen yaşamaya deger bişeeeeee :p

gamshe cimm,fani şeyler bunlar boşwer yafff,hem sen zaten bulmussun,ne olduunu bilmiyonmuki :D

Bence aşk geçici bi tutku önemli olan sevgi oda zamanı gelince seni bulur..

valla bunu tarif etmeye gerek yok sanırım insan içinden tabi ilk görüşte değil belli bi period sonunda işte budur benm aradığım diyosa gerçekten odur onun aradığı

ewet y NWDEN OLMASIN GİBİ ŞEYLR..!!

_Aşk şiddettir.
_Aşk tutkudur.
_Aşk iradedir.
_Aşk iradesizliktir.
_Aşk uysallıktır.
_Aşk ihanettir.
_Aşk sadakattir.

. Aşk, iyi geceler öpücüğünü uzun tutmaktır. Beklentidir.

. Aşk, delicesine flört ederken yanındakinin hiçbir şey yapmama hakkını teslim etmektir. Saygıdır Aşk, zaaflarınız olduğunu ortaya çıkarır. Kabullenmektir.

. Aşk, şimdi zamanı değil diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır.

. Aşk, saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir. Keşiftir

. Aşk, Sevişelim demeden sevişmek, yanındakinin ne istediğini bilmektir. Anlaşmaktır.

. Aşk, bağlandığını sandığında, karşındakine hayır deme şansını tanımaktır. İnceliktir Aşk, korumaktır. Sorumluluktur.

. Aşk, ciddi bir tokalaşmayı kıkırdamaya dönüştürmektir. Mizahtır.

. Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafını duymaktır. Şehvettir.

. Aşk, evinizdeki her şeyin yerinin değiştirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.

. Aşk, sevgilinizin ne olduğunu bütün çıplaklığıyla görmektir. Gerçektir.

. Aşk, saatin kaç olduğunu bilip aldırmamaktır. Neşedir.

. Aşk, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılmasıdır. Mutluluktur.

. Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediğinizde,uyanık kalıp seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabını almaktır. Sıcaklıktır.

. Aşk, tanıdığınızı zannettiğiniz insanin yeni yanlarını keşfetmektir. Tazeliktir.

. Aşk, uyandığınızda rüyanızı yanınızda bulmanızdır. Düşlerin gerçek olmasıdır.

. Aşk, kocaman yatağın üçte birine sıkışmaktır. Yakınlıktır.

. Aşk, evin anahtarından bir kopya daha yaptırmaktır. Güvendir.

. Aşk, hoşçakal dedikten sonra tekrar karşılaşacağını bilmektir. Kaderdir.

. Aşk, gerindiğinde sızlayan vücut lafının anlamını bilmektir. Derstir.

. Aşk, ecza dolabını açtığında, diş macunu kapağını kapatılmamış bulmaktır. Uyumdur.

. Aşk, pencereden dışarıya baktığında kiminle olduğunu hatırlamaktır. Düşüncedir.

. Aşk, rüzgarın ağaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadığına hayıflanmaktır. Yalnızlıktır.

.Aşk, asla anlatılmayacak hikayelerdir. Özeldir. Kıymetini Bilene Tabi
:hhman:

aşk gözünün ondan başka bişey görmemesidir

Bazı arkadaşlar diebilir sen ne anlarsın aşktan die ama
Ben Elde edebilme tutkusu diorum aşk için :)

Geri