Ya Fotoğraf Yalan ! Yada Mars'ta Yaşam Var !

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
forumtr-marsda-yasammi-var.jpg

Adamus Asparagus!

YA FOTOĞRAF YALAN YA DA MARS'TA YAŞAM!
Kırmızı gezegende yaşam var mı? İngiiz Metro gazetesi bir fotoğraf yayınladı, ortalık karıştı! Bakalım kim, nasıl, nerede çekmiş bu fotoğrafı!

İşte Mars'ta yaşamın kanıtı... İngiliz Metro gazetesinde yer alan iddiaya göre, Mars'tan NASA keşif araçlarının çektiği bu fotoğraf kırmızı gezegende yaşam olduğunu kanıtlıyor. Gazeteye göre Sipirit uzay aracının çektiği bu fotoğraf, 4 yıldır uzmanlar tarafından en ince ayrıntısına kadar inceleniyor. Bir tepeciğe oturmuş gibi duran ve çıplak olan yaratık, akıllara durgunluk verici bir şekilde insana benziyor. Sabah'tan aktardığımız habere göre, NASA, fotoğraf hakkında herhangi bir açıklama yapmazken yaratık aynı insanlar gibi ayaklarının üzerinde yürüyormuş gibi gözüküyor.

kaynak : H2
ALINTIDIR

ilginç dur bakalım ne çıkacak emeğine sağlık
belki de tavlada mars olmuştur

Yalan yalan ben biliyorum bunu. Marsta hayat yok yok arkadaşlar akşam 8 den sonra hayat bitiyo çok sıkıcı :)

Bence bu dünyadan sıkılmış ve marsa kaçmış bi adamdır o :D :D

aha bu bizim salih abi. yürüyüsünden tanıdım
abi marsta ne işin var:d uzağa gitcem derken ciddiymişssin helal olsun.

yaF adaM o kdR sıkıLmıs ki iLk otobusLe Marsa Kacmıs :)

valla kur'an da evrenin her yerinde canlıların olduğu yazılı..mars ta da kesin vardır da insan mı başka bi şey mi bilmem

merak ettiğim bişey var bu mars dedikleri yere nasa kocaman uzay aracını gönderiyo bu sadece fotoğraf mı çekebiliyo video çekemiyor mu? eğer yürüyen bişey varsa video da anlaşılabilir.

Belki de nasa bişeyler gizliyodur. diğer insanlar bilmesin sadece biz bilelim bir adım önde olalım diye düşünüyordur.

:D:D:D

evet o bizim salih abi:D:D:

bizim arka tarafta bi bina temeli açıolar orda çektik:D:D:D:

SAÇMALIK başka bişi değil yaa:D:D::D

Marsta da ekonomik kriz var kesin adamın duruş pek bi sıkıntılı:D:D:D

aga daha yakından çekememişmi bu araç ya taaaaa marsa kadar gidiyor adam akkıllı bir foto bile çekemiyor ne iş :)

saçmalık derken sayısından tam emin değilim ama Kuran-ı Kerim de geçen 111bin alem aklıma geliyor..

ne açıdan bakmalıyım şimdi?

aga daha yakından çekememişmi bu araç ya taaaaa marsa kadar gidiyor adam akkıllı bir foto bile çekemiyor ne iş :)

evet oda ayrı bi saçmalık bi arkadaşta demiş negüzel foto çekioda video çekemiomu diee_??

sadece marsa gidebiliyoo başka bişi yapamıo:D:D

böle bişi mümkünmüü_????

adamlar söylermii_??

siz söylermisiniz uzaylı olmasa bile dünyanın bilmediği bilimsel bişi yada bi buluşş hemen söylermisiniz_???

kullanırsınızz dimi öncee dağıtmazsınızz.....

Google earth e bakın oda aynı.....

gerçeğini ABD Irakta kullandı yada heryerde kullanıyo....

oyuncağınıda bizlerle paylaşıyo.....

adam okadar marsa alet yolluyo videoda çeker filmde çeker ama gelipte nette vermez basına dünyaya duyururmuu_???

Ben inanmıyorum canlı olduğuna ama ilginç şeyler varsada bunlar söylentiden öteye gitmeyecektir...

bu boşluktan yararlananlarda işte böyle salih abiler yratıp atıyolar ortaya:D

Bn inanıyorum başka hayat olduğunaaa.....kesinlikle var kocamannnn evrende tek değiliz........

:saskin:durdurunyav adam karı dırdırından kaçmış işte bırakında rahatına baksın biri bizi gözetliyora dönmüş mars be hem her yerde sigara yasağı var adamağız tadıyla oturmuş cıgara içiyo işte bak kimseyede zararı yok ellemeyin otursun:durdurun:saskin

Geri