Ya darbe olmazsa?

Ayrıca Atatürk'E Dil Uzatıyon...

Ex Peygamber Fetullah Gülen'in Bir Yerindne Ayrılmazsınız... Ondan Sonra... 2.Peygamber Hz.Tayyip Erdoğanın Bir Yerinden Ayrılmazsınız... Peki Onlar Ölüncede Atatürk'e Dediğin Gibi Mezar'ına Gidin Yardım Edebilecek Misin Diyebilecen Mi ??? Yerse :goz:

Sanatçı siyaseti bu kadar oluyor dostum.kürdü türke düşman eden pkk dır.Zaten kürtlere verilen ayrıcalıklar bunu önlemek içindir.Hakaret emtmek istemem ama bunu anlayamayacak kadar ..mısın?

Ahmet kaya teröristlere şehit demişti sen bunuda biliyorsundur:D..Hiç çekinmeden araştır bulamazan bana de ben bulurum sana...

Fetullah gülen i hayatım boyunca bir peygamber olarak gördüysem Allah o gözlerimi kör etsin.Her ak partili fetullah gülenci değildir.Siz bir yerden aldığını tüm genele yayıyorsunuz.

O yiğidin resmine bu yorumlar yakışmıyor.Hİç kusura bakma kardeşim...

Allah'ın adını anmak ne zamandan beri yozlaşma oldu?? Türkiye'nin müslüman bir ülke olduğunu bilmiyosun heralde..Bu kadar da saçmalama olmaz arkadaş kendine gel lütfen..

Allahın Adını pis işlerde kullanmak yozlaşmanın belirtisidir.

Allahın adını hırsızlık yapmak için kullanmak yozlaşmanın belirtisidir Allahın Adını Siyasi şovlarda/gösterişlerde kullanmak Yozlaşmanın belirtisidir Allahın Adıyla yalan söylemek milleti kandırmak yozluğun belirtisidir.

hele hele Allahın Adıyla Canları yakmak yobazlığın ulaşabileceği en doruk noktadır malumm Sivasta Allahu Ekber diyen hayvan sürüsü 37 canı diri diri yaktıııı ...

Kubilayın Başını kesen mehdiler dervişler ne diyorduduuuu tabiiiikiii Alllahu Ekberrrr,

Hala soruyormusun Allahın adını anmak ne zamandır yozlaşma oldu diyeee???.

Allahın adını anacak olan pisliklerine karıştırmasın, bizim lafımız Allahın adını pisliklerine karıştıranlaradır, işte YOZLUK YOBAZLIK budur ...

Geri