Ya darbe olmazsa?

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Ya darbe olmazsa?

DARBELER her zaman siyasetçileri kurtardı.
Siyasiler ne zaman işi berbat etseler, askerler darbe yaptılar...
Ve her darbede demokrasi battı, ama siyasetçiler kurtuldular.
Onlar sanki başarıları engellenmiş birer “mağdur” gibi her zaman geri döndüler.
Demirel dönüp cumhurbaşkanı olurken, Ecevit ile Erbakan dönüp başbakan oldular darbelerin yüzü hürmetine...
Baykal’a genel başkanlık yolunu açan 12 Eylül’dür...
Tayyip Erdoğan’ı iktidar yapan ise 28 Şubat...

Bu sefer?...
Bu sefer “Darbe dönemi kapandı“ diyorlar...
Askerler sindi, artık ne olursa olsun darbe-marbe yapmaz...
Peki kim kurtaracak arkadaşları?..
Bakın Türkiye ne halde...
Her gün bir kesim sokaklara dökülüyor.
Büyük sermaye panikte...
AB umudu tümden yok olurken, işsizlik ve açlık, sesi çıkmayan kitleleri vuruyor.
Her gün Doğu-Güneydoğu bölgelerinde isyan provaları var, hepimiz biliyoruz ki Türkiye bölünüyor.
Devlet?..
Devlet yok oluverdi...
Güvenlik kurumları birbirlerini basmaya başladılar. Yargı bölündü, polis bölündü, devlet kendisiyle savaşıyor...
En sakin insanlar televizyonlara çıkıp “Ben böyle bir dönem görmedim” diyorlar, korku içinde...

Tayyip Erdoğan henüz başına gelenin farkında değil...
Onu kurtaracak kimse kalmadı...
“Düzeltecektim bırakmadılar” demek ve “mağduru” oynamak için birileri gelsin isteyecek...
Gözü yolda kalacak...
Ama kimse gelmeyecek...
Darbe dönemi kapandı çünkü...

BEKİR COŞKUN

Demokrasiyi Çekemeyenler Hala Dır Dır Konuşuyor,
Millet Söyleyeceğini Sandık Başında Söylemedi Mi,
Hala Halkın İradesine Saygılı Olamayanlar Mevcut.

Ya darbe olmazsa?

DARBELER her zaman siyasetçileri kurtardı.
Siyasiler ne zaman işi berbat etseler, askerler darbe yaptılar...
Ve her darbede demokrasi battı, ama siyasetçiler kurtuldular.
Onlar sanki başarıları engellenmiş birer “mağdur” gibi her zaman geri döndüler.
Demirel dönüp cumhurbaşkanı olurken, Ecevit ile Erbakan dönüp başbakan oldular darbelerin yüzü hürmetine...
Baykal’a genel başkanlık yolunu açan 12 Eylül’dür...
Tayyip Erdoğan’ı iktidar yapan ise 28 Şubat...

Bu sefer?...
Bu sefer “Darbe dönemi kapandı“ diyorlar...
Askerler sindi, artık ne olursa olsun darbe-marbe yapmaz...
Peki kim kurtaracak arkadaşları?..
Bakın Türkiye ne halde...
Her gün bir kesim sokaklara dökülüyor.
Büyük sermaye panikte...
AB umudu tümden yok olurken, işsizlik ve açlık, sesi çıkmayan kitleleri vuruyor.
Her gün Doğu-Güneydoğu bölgelerinde isyan provaları var, hepimiz biliyoruz ki Türkiye bölünüyor.
Devlet?..
Devlet yok oluverdi...
Güvenlik kurumları birbirlerini basmaya başladılar. Yargı bölündü, polis bölündü, devlet kendisiyle savaşıyor...
En sakin insanlar televizyonlara çıkıp “Ben böyle bir dönem görmedim” diyorlar, korku içinde...

Tayyip Erdoğan henüz başına gelenin farkında değil...
Onu kurtaracak kimse kalmadı...
“Düzeltecektim bırakmadılar” demek ve “mağduru” oynamak için birileri gelsin isteyecek...
Gözü yolda kalacak...
Ama kimse gelmeyecek...
Darbe dönemi kapandı çünkü...

BEKİR COŞKUN

Evet evet darbe olmayacak.Sağolsun hükümet önlemini alıyor...
Darbe dönemi kapandı diyor bekir coşkun.İşine gelmeyince mi kapandı? yoksa gerçekten mi kapandı?
Darbe olsada olmasada hükümet bunun önlemini almış.Bu suç mu?
Demek istiyorki lütfen önlem almayın sonra siz yanarsınız.Bre cahil önlem alınmazsa darbe ile ülkenin itibarı ne kadar düşücek bunu göremeyecek kadar kör müsün?
Ha eğer senin istediğin bu ülkenin geriye gitmesiyse tamam sen doğru yoldasın ama bilki buna ne hükümet ne de halk izin verir.

Darbe olsun görüntüsü var Allah aşkına bakın yokmu?
Yahu gözüüzü seveyim ne kadar meraklısınız darbeye biz hergün dua ediyoruz Allah devletimizi milletimizi korusun diye medyada darbe olsun diyor.Üstüne üstlük sanki tüm türkiye çalkalanıyor sokaklarda bağırıyor.Git bak bakalım öylemi adam biliyor ama gene hasat iş aş yaşam peşinde ne sakaktası.Milleti sadece velveleye vermek gerilim ortamı yaratmak.Allah bunun hesabını sorar kaş yaparken göz çıkartmayın.Tamam mileti devleti seviyorsunuz ama bu haberler asılsız ve ne olduğu belli zaten.

Kimse kimsenin canını alamaz.Canı Allah alır.Eğerki 2012-2013 te bu söylediklerin olmazsa bu haberlerin hesabı sorulur.....

darbe daha nasıl olaçak monotofla polise saldıryor polis ses edemiyor. bu darbe değilde nedir. hakkını isteyenlere ise polis erkek kesiliyor. kanunlara uyanlara erkek uymayanlara ürkek sizce ülke iyi yönetiliyorsa bize ne.

darbe daha nasıl olaçak monotofla polise saldıryor polis ses edemiyor. bu darbe değilde nedir. hakkını isteyenlere ise polis erkek kesiliyor. kanunlara uyanlara erkek uymayanlara ürkek sizce ülke iyi yönetiliyorsa bize ne.

Yattığı yerden para kazanıp eylem yapan adam neyin hakkını arıyor onu anlamış değilim.Eğer illa eylem olacaksa bence haksızın hakkına girildiği için diğerleri eylem yapmalı.

Polis sokaklarda eylem yapanlara(terör yandaşları) silah çekip vursa ülkede ne tür bi kargaşa çıkacağını tahmin bile edemezsin.Bir il göster bana ki orda terör yandaşı olmasın?(bunu söylememin sebebi her ilde karışıklık çıkar)
Ayrıca sokaklarda eylem yapanlar teröristlerin kendisi olsa bişe demeyecem..3-5 lira ile kandırılan çocuklar var orda.O çocuklar neden orada bunu ailesine sormak lazım?

bekirciğim artık emekli olsan balık tutmaya felan gitsen he canım :hadiordan

darbe olunca darbe yapanı kınarsınız yapmayınca yapmayanı kınarsınız size yaranılmaz bu devirde si.....en yarıyor diyorlar ya size harbiden öyleleri müstehak...

12 eylülden dolayı kaç kişinin evinde hala gözyası var biliyor musun sen ?
Bu sitede bol keseden iftira atan , ne kadar siyaset manyağı var , Almanya dan Amerika dan burs mu veriyorlar size siyasi propaganda yapın diye anlamıyorum ya , halkın iradesine saygı göstereceksiniz , bitti CHP nin istibdad dönemi , AKP iktidar ve halkın kanaati bu yönde olduğu müddetçe de siz de saygı göstereceksiniz , Bush resmen haçlı seferine çağırıyor %90 ı hristiyan olan bir özgürlükler ülkesinde ama bir ceza almıyor düşünce suçu sayılıyor , Erdoğan camiler kışlamız diyor %99 u müslüman olan bir ülkede ceza işlemiş sayılıyor zaten adama yükleniyorlar sudan ucuz sebeplerle bırakın bu işleri artık

Kardeşim sen artık inzivaya çekil , siyaset senden geçmiş...

CahiL HaLkım Kendi Kendine Darbe Vuruyor.. Zaten Buda En EtkiLi Darbe..

BazıLarıda Yazıyı Okumadan BeyinLerinin Örümcek KapLadıgını IspatLarcasına BişeyLer YazmışLar.. Yazık Gerçekten Yazık.. PoLis Askere - İşci EmekLiye - Türk Kürt'e Kısacası Herkes Birbirine Düşman oLmuş HaLde Siz HaLa Padişahım Çok Yaşa Diyorsunuz.. Sizin Zihniyetinizdeki İnsanLarLa BirLikte Yaşayıp Aynı Havayı SoLumaktan Utanç Duyuyorum.. Nerdesın Be Paşam Nerdesin...!!!

MozoLe Miяach;4843364' Alıntı:
CahiL HaLkım Kendi Kendine Darbe Vuruyor.. Zaten Buda En EtkiLi Darbe..

BazıLarıda Yazıyı Okumadan BeyinLerinin Örümcek KapLadıgını IspatLarcasına BişeyLer YazmışLar.. Yazık Gerçekten Yazık.. PoLis Askere - İşci EmekLiye - Türk Kürt'e Kısacası Herkes Birbirine Düşman oLmuş HaLde Siz HaLa Padişahım Çok Yaşa Diyorsunuz.. Sizin Zihniyetinizdeki İnsanLarLa BirLikte Yaşayıp Aynı Havayı SoLumaktan Utanç Duyuyorum.. Nerdesın Be Paşam Nerdesin...!!!

Anıtkabirde ziyarertine git.Derdini anlat bakalım sana nasıl yardım edecek.Kendinden utanmalısın sen.Allahtan yardım dileyeceğine atadan yardım istiyorsun!

Yazılan tüm yorumları eksiksiz okurum.Çünkü bazıları kadar cahil değiliz çok şükür.
Bu yazıyı burya konu açanın ve o yazının sahibinin cahilliğini yorumumu okuduysan anlarsın.Kimin yorumları okumadğı da burdan çıkıyor zaten.

"PoLis Askere - İşci EmekLiye - Türk Kürt'e Kısacası Herkes Birbirine Düşman oLmuş HaLde Siz HaLa Padişahım Çok Yaşa Diyorsunuz"

Yanlışlarını düzelteyim dedim.
Polis - Askere ===>polis - darbeciye
işçi- emekliye ===> böyle bi düşmanlık göremedim ben.Bildiğin bi olay varsa anlat ona göre cevabımı veririm.
Türk - Kürt e ===> Arkdaşım kürt ne benim ona ne de onun bana bi düşmanlığı var.Bugün kimse kürtlerle sorunumuz olmadığını söylüyor.Kürtler ise düşmanlığımız yok sadece özgürlük istiyoruz diyorlar.
herkes-herkese ===> Böyle bi düşmanlık olsaydı türkiye diye bi ülke olmazdı.Amerika demokrasi dağıtmak için ülkemize ordusuyla girmiş olurdu.

Anıtkabirde ziyarertine git.Derdini anlat bakalım sana nasıl yardım edecek.Kendinden utanmalısın sen.Allahtan yardım dileyeceğine atadan yardım istiyorsun!

Yazılan tüm yorumları eksiksiz okurum.Çünkü bazıları kadar cahil değiliz çok şükür.
Bu yazıyı burya konu açanın ve o yazının sahibinin cahilliğini yorumumu okuduysan anlarsın.Kimin yorumları okumadğı da burdan çıkıyor zaten.

"PoLis Askere - İşci EmekLiye - Türk Kürt'e Kısacası Herkes Birbirine Düşman oLmuş HaLde Siz HaLa Padişahım Çok Yaşa Diyorsunuz"

Yanlışlarını düzelteyim dedim.
Polis - Askere ===>polis - darbeciye
işçi- emekliye ===> böyle bi düşmanlık göremedim ben.Bildiğin bi olay varsa anlat ona göre cevabımı veririm.
Türk - Kürt e ===> Arkdaşım kürt ne benim ona ne de onun bana bi düşmanlığı var.Bugün kimse kürtlerle sorunumuz olmadığını söylüyor.Kürtler ise düşmanlığımız yok sadece özgürlük istiyoruz diyorlar.
herkes-herkese ===> Böyle bi düşmanlık olsaydı türkiye diye bi ülke olmazdı.Amerika demokrasi dağıtmak için ülkemize ordusuyla girmiş olurdu.

Sınıfımızda da Kürt var hocaya söylüyoruz aaaa diyo haikaten mi?
Kadın şaşırıyor o kadar birbirimize bağlanmışızki etle tırnak gibi olmuşuz.Hiç ırk falan yani ağzımıza almıyoruz.Gırgır şamata gül gibi geçiniyoruz.Harika bir ortam keşke bazılarıda anlasa.Allah hangi sevmediği kavmi yaşatmış ki inşaAllah.Bakınız "hitler" onları Kur'an da hadislerde belirtilmiş inşaAllah.Bu oyuna nasıl geliyoruz bide pişkin pişkin ben bu oyuna gelmedim diyor.Allah hidayet versin cümlemize.

Darbeye meraklı olanlar , Aziz türk milletinden darbe yemek istermisiniz ...
Meydanlarda bu şekilde bir konuşma yapın da göreyim paçanızın boyunu ...
Öyle klavye arkası darbecilik olmaz .... Meydana gel meydana

yazıda darbe dönemi kapandı diyor.yazar; tayyip'i, erbakan'ı, ecevit'i ve baykal'ı eleştiriyor.ama sizler yazıyı ya okumuyorsunuz ya da yazılanları anlayamıyorsunuz.

yazıda darbe dönemi bitti diyor ama alttan alta da darbe çağrışımı yapıyor , görünce tepkiyi kıvırın hemen ben Türküm Kürdünü de Türkünü de soframda bir tutmusum , polisim cop vuruyorsa devlet malına benim esnafımın malına vatandasımın malına zarar veren haçlı bozmalarına vuruyor , askerim kursun sıkıyorsa Türke Kürde değil dış mihraklara ( İSRAEL ) hizmet edenlere pkk ya sıkıyor , emeklim işçim benim alnımdaki terim , canım , kanım arada illaki eylem yapıyorlar ama sonunda devletle bir uzlaşma sağlanıyor , o da yasal hakları zaten önceden emekliler kuyruklarda vefat ediyorlardı artık duyuyor musunuz böyle birsey ha...

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

zaten önceden emekliler kuyruklarda vefat ediyorlardı artık duyuyor musunuz böyle birsey ha...

Maaş Kuyruğunda Öldü

Batman PTT Merkez Şubesi'nde Maaşını Almak Üzere Bekleyen Emekli Vatandaş Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti.

Haber Yayın Tarihi: 10.12.2009 15:18

Batman PTT Merkez Şubesi'nde maaşını almak üzere bekleyen emekli vatandaş kalp krizinden hayatını kaybetti.

Yıllarca hizmet ettikten sonra Emekli Sandığı'ndan emekli olan Salih İrge (81) maaşını almak üzere geldiği PTT Merkez Şubesi'nde fenalaştı. Maaşını almak isterken yere yığılan İrge, çağrılan 112 Acil Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçiren İrge'ye kalp masajı yapıldı. Yapılan kalp masajı ile iki kez kalbi çalıştırılan İrge, hayata döndürülemedi.

İrge'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından hastanede bekleyen ailesine teslim edildi.

KAYNAK

Geri