"Ya Başbakan ya da Büyükanıt konuşsun"

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
Kemal Kılıçdaroğlu HABERTÜRK TV'ye konuştu

"BüyükAnıt'ı Yargılayacağız!"

537042_detay.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Nisan bildirisinin Başbakan Erdoğan ile Yaşar Büyükanıt'ın gizli anlaşması sonucu AK Parti'nin yeniden iktidar olması için verildiği iddiasını sürdürüyor. HABERTÜRK TV'ye konuşan Kılıçdaroğlu, Dolmabahçe görüşmesinin detaylarının açıklaması da istedi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Dolmabahçe'de buluşuyorsunuz, yanınıza kimseyi almıyoruz, bu görüşmemiz bizimle mezara gidecek diyorsunuz. Bugün Silivri'de bulunanlar darbecilikle yargılanıyorlar. Belge istiyorlar, ne belgesi? Tutanak mı tutuldu? Ya Başbakan konuşsun ya da Büyükanıt konuşsun ve bir konu aydınlığa kavuşsun. Türkiye'de bu konu etrafında dedikodu üretiliyor. Çıkar işbirliğinden bahsettim, Hüseyin Çelik'in açıklamasıyla ortaya çıktı. Düne kadar muhtıra verildi diyorlardı şimdi o bildiriydi deniliyor."

kaynak

başta chp olmak üzere diğer partilere kurulan bu tezgahın hesabı verilmelidir

belki o gün samimi bulunan kararlar bugün akpnin görünen yüzü ile samimiliğini kaybetmiştir

çünkü akp halktan gizli işler çevirmeyi iyi biliyor

hatırlayın

- israil ile gizli anlaşmalar
- bdp ile görüşmeler
- barzaniye uzanan ziyaretler
- obama görüşmeleri
- erdoğanın kimsenin bilmediği bush görüşmesi vs vs

halkın akp ye güveni kalmadı

Gerçekten o kadar yapılan şeyden sonra , o kadar atılan iftiradan sonra bunlar nasıl ıslah olacak ben anlamıyorum. Ya bu millet gerçekten kör , ya da Aziz Nesin haklıydı...

27 nisan manşetlerini bulan varsa koysun bakalım kim ne yapmış o gün ...şimid ne yapıyorlar...

Geri