:( yA Böle bisi OlabiliRmi !!

maninblack

New member
Reaction score
0
s.a herkeze kolay gelsin

benim bir problemim var arkadaslar eğer yardım ederseniz sevinirim

gece msn`nim acıktı ve bir program için pc yi yeniden baslattım bilgisayar acıldığında msn e giriş sağlıyamadım dedim herhalde şifreyi kırdılar bende baska bir mail adresine sıfırlama maili gönderdim o adresten parolamı sıfırladım sifremi aldım ama bu seferde böyle birşey diyor
ilgilendiğiniz için simdiden tşk eDERİM

http://uploaded.to/?id=and464

TŞKLER İYİ SABAHLAR.

nasıl bişii dio :saskin

yeni şifreni aldıktan sonra

'' ilgilendiğiniz için tşkkür ederim '' mi dio:saskin :saskin :saskin

o link ne linki:saskin

:vur

ne yazıyosa onu söylesene sen neden dosya indiriyoruzqi shimdi.. :saskin sen choq aqıllısın heralde..

ehueehueheueh

LOCKED

:D

Ya Varya Bazen Su Modemİ Kaldirip Camdan AŞŞa Atasim Gelİyor

Akilli Olsam Yada Baska Marİfetlerİm Olsa Buraya Gelİpte BÖyle BİrŞey Yapmam
Ha EĞer Ben Sİze Desem Aresİm Calindi Bunu Alin Dİye Tamam Buda Öyle BİrŞey Yok Kardesİm O Adres Benİm Gercek Adresİm Ve Kullanamiyorum Şİfremİ Kendİm DeĞİŞtİrİyorum Ama İÇİne Gİremİyorum Neyse Ya

Sİze Zate Bunu SÖyleyende Kabahat ... Naparsaniz Yapİn ...

Oturum açılamadı.
Yanlış e-posta adresi veya parolayla oturum açmak için çok fazla sayıda deneme yaptınız ya da başka birisi xxxxxxxxxxxxx hesabında oturum açmaya çalışıyor.

BUNU DİYOR O RESİMDEDE BU VAR HANİ ZEKİYİM YA BEN

HADİ BAKALIM
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

HADİ BUYRUN BEN SİZE GÜVENİYORUM BAKALIM SİZ KENDİNİZE NE KADAR GÜVENİYORSUNUZ ......

kardeş girmeye çalıştım bende de ^^Girdiğiniz Eposta adresi veya parola yanlış oldugu için oturum açılamadı^^ yazısı cıktı.Bu yazı ne zaman çıkar ?

1- Ya eposta adresini yanlış yazıyorsan
2- Yada şifrenı yanlış yazıyorsan

Bunun haricinde başka nedenden dolayı çıkmaz.

Belkıde benden once şifrenı değiştirmiş olabilirsin ama sonuc olarak belkı msn adresini biri donduruyordur.programı Kapattıgında (ne zaman kapatır alah bilir)Giriş yapabilirsin.

veya sen kendı msn adresını dondur sonra dondurmaya bırak o şekılde de kurtulmayı deniyebilirsin

dostum mail adresinim doğru

xxxxxxxxxxx

orada altı cizgili olduğu için herhalde sen onu görmedin ben sabahtan beri uğrasıyorum
birde kendim kandırıyorum hackhell var üyeyim burda prof arkadaslar var bana yardımcı olurlar bunlar da bana götüyle gülüyorlar dalga geciyorlar NEYMİŞ BU HAYATTA BABANA BİLE GÜVENMİYECEKMİŞİN MAİL ADRESİM VE ŞİFREM DOĞRU dostum genede uğrastığın için saol

ben birde sunu anlatmak istiyorum
kendine sıfırmala maili atıyorum alternatif mali adresim var o hesapta mail geliyor mailimi sıfırlıyorum parolamı alıyorum ama sonuç olarak oturum kitlendiği için böyle bir mesaj yazıyor yani mail adresmin şifresini değiştiriyorum ama msn yada mail özelliklerini kullanamıyorum buyuk ihtimal mailimi bombaladılar fazla mailden sonra oturum kitlendi BU ne zaman acılır lüTFEN BİLGİSİ Olan varsa bi zahmet birşeyler söylesin..

Eğer öyle bişey yaptılarsa bi süre sonra geçici klasöre düşen mailler silinir o zaman girersin. Bunun dışında mail adresi vermek yasak forumda. Problemini yazman yeterli. Yardım edebileceğini düşünen kişi edecektir zaten.

Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı

Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.

HocUspocus konunun basında link attım bazı benden zeki arkadaslar TosaK gEciyorlar bu ne ya sen cok zekisin ... Neyse ya Baron kardes ilgin için TŞk ederim
eywalla.

Geri