Ya Allah Bismillah Diye Açılış mı Olur

Tartismayi kapatmak icin Peygamber efendimizin hayatindan kisa bir ornek verdim hatirlayan olayin ne oldugunu nasil gelistigini bilirdi.

Netlesmemesi cok normal egitim seviyesi cok dusuk malesef insanlar okudugunu anlayamiyor :) O yuzden normal karsiliyorum.

Ben mehdi degilim ama senden iyi papaz olur ;) Gurur orseleyen soz nedir biliyormusun senin dininde soyledir demek. insanlari tanimadan bilmeden yargilamak.

Ters psikoloji burda ise yaramaz kardesim mumkunse genclerin uzerinde denersin. Hadi selametle..

Cok kisa bir bolumde "~SiLenT ScЯeaM~"a..
Siz dedigin insanlar kim? Siz kimsiniz?

2 üniversite bitirdim dostum ben yarım yamalak başı sonu belli olmayan önce öyle yazıp sonra tepkiyi görünce kıvıran , bi de bunlara ben eğitimliyim siz değilsiniz diye bahane arayan ben değilim
Benim şimdi de papaz olabileceğimi iddia etmişsin , tekrar söylüyorum benim dinim bana senin dinin sana , ikimiz arasındaki diyaloğu okuyanlar birine yakıştırırlar elbet katolik külahını sen rahat ol...

ya tayyıpcı falan dııılım amma ya adam hayırlı ugurlu olması ıcın bole bı cumle kurmus uzatmanın ne anlamı war yahu.....
ne war yanı bunda...

2 üniversite bitirdim dostum ben yarım yamalak başı sonu belli olmayan önce öyle yazıp sonra tepkiyi görünce kıvıran , bi de bunlara ben eğitimliyim siz değilsiniz diye bahane arayan ben değilim
Benim şimdi de papaz olabileceğimi iddia etmişsin , tekrar söylüyorum benim dinim bana senin dinin sana , ikimiz arasındaki diyaloğu okuyanlar birine yakıştırırlar elbet katolik külahını sen rahat ol...

Kivirma konusunu ayri degerlendirelim burda dans yarismasi duzenlenmiyor.

Diyorum iste ulkemin egitim sistemi ahh ah.. 2 universite bitirsende laf anlamaz olabiliyosun..
Hala katolik kulahindan bahsediyorsun ya Allah islah etsin seni. Baskada sozum yok. Senin gibi dusunmeyen her insan musluman olmayacaksa durum vahim.

Islam hosgoru dinidir. Sinirlarini bildigin surece.. Hala israr ederek soyluyorum ki kimse sana katolik ona yahudi diyemez. Din Allah ile kul arasindaki bir zincirdir. Sen bunu goremezsin hissedemezsin.

Sana milyon tane ornekte versem sen bildigini okumaya devam etmissin. Universitede sana sanirim sadece dogruyu ogretmisler :) Sadece dogru..

2 universite bitirmek var 2 universiteyi adam gibi bitirmek var. Bilgi vereyim 2. universitemi okuyorum suan. Bunun yaninda Turkce de dahil 3 dil konusuyorum, 3 dil de idare edecek kadar biliyorum. Burasi yaris sahasi degil dinde yaris olmaz..

Din de yarış olur , takva bunun derecesidir peygamber efendimiz hayırda birbirinizle yarışınız diyor ,
ben ne zaman benim gibi düşünmeyen müslüman olamaz gibi birşey söyledim nerenden uydurdun gene
ben bu zamana kadar kimseyi eğitiminden dolayı küçük görmedim ama sen de bir kendini beğenmişlik var ki almış başını gidiyor ayrıca ben senin eğitimini dahi ağzıma almadım ama sen ben ve bu sitedeki diğer herkesin eğitimini kibrin yüzünden aşağı gördün ben de sana eğitim derecemi söyledim övünmek için filan değil böyle algılayan arkadaş olmuşsa özür dilerim bu özür senin için değil...
o kadar komplekslisin ki 3 dil vs demeye başladın sana lisan soran olmadı ki sana senin bize dediğin gibi eğitim düzeyin düşük diyen de olmadı kolaydır tabi karşındakini aptal kabul edip kendini haklı çıkarmak
Sen bana papaz benzetmesi yapacaksın , ben senin papaz benzetmeni kabul etmeyince durum vahim öyle mi ...
Bi oku bakalım eski yorumlarını bi de benimkileri oku kim kimin sahsına hakaret etmiş kim kimin dini görüşüne saldırmış yok rahibe vs diye ondan sonra çık konuş karsımda ben o kadar sabırlı bir insanım ki hala edeplice yazıyorum
kıvırmanın da ne olduğunu eski yorumunda görürsün pek dansla ilgili olmadığını Türkçe de her kelimenin gerçek anlamıyla kullanılmak zorunda olmadığını anlarsın...

Kivirma nedir biliyormusun?
Cumleye 2 universite diye baslarsin, sonra baskasi egitimiyle ilgili cevap verince ona egitiminle insanlari asagiliyorsun dersin. Su yaziyi basindan sona mantikli bir sekilde oku bakalim. Resmen ikili tartismaya dondu. Terim konusunda haklisin direk yazmamaliydim turban diyerek ama benim kavramimda turban yoktur. Ben kavramlara takilan bir insanim.

Simdi tekrar dusun bakalim egitim konusunu acan benmiyim senmisin? Her yazdigimi sana yaziyormusum gibi degerlendiriyorsun..
mesajini alayimmi buraya?

Simdi digerine gecelim ben konu hakkinda birseyler soyledim bana verdigin ornek:
bu ne demek , mehdi filan mı sanıyorsun kendini ?

Ben mehdi degilim olmadimda sana orda kinaye yaptim papaz olur senden diye ama algilamamissin. Arkasindan bana verdigin katolik sapkasi ornegi.
Ben bosuna tartisiyoruz yaziyorum sen uzatiyorsun surekli.

Konuya son mesajim cevabi burdan at msnimden at ozelden at hic farketmez. Tartisilmayacak bir konu.

Ilk mesajimi aynen aliyorum:

Konu siyasete kaymis bu 1.
Gereksiz ve tartismaya acik bir konu degil bu 2.
Dinimizde turban diye birsey yok rahibe degil bizim ablalarimiz annelerimiz ninelerimiz bu 3.
Allah kul arasina da kimse giremez kimse kimsenin namazini sorgulayamaz.

Eger benim yorumumdan sonra kalkip hala elestirecek biri varsa. Bunu hic gunahi olmayan biri yapsin. Kabul ederim. Ama ufacikta olsa bir gunahiniz var ise elestirmeye hakkiniz yoktur.

Türban - Vikipedi

Bu adreste turbanin ne oldugunu gorebilirsin. Tamamiyle ozgur bir ansiklopedi. Hindistandayim panjab sehrinin %90 sihlerden olustugunu belki duymussundur. Bu sayede turbanin aslinda ne oldugunu ogrendim.

Adam karakteriyle elestirildigi icin (Tayyip Erdogan) bende elestirmelerin saptigini artik elestiri yapmamaniz icin bir anektod yazdim. Ama bunu baska yerlere cekme becerisini gosterdin.

Tayyip Erdogan'i sevmeyen biri yaziyor bunlari. Sadece adamin dini elestirildigi icin yaziyor. Diger konular benim umrumda degil en cok elestirenlerden birisiyim.

Dinime kufreden musluman olsa da yazabilirdim ama bu anektodu cok severim bunu kullanmak istedim.

Simdi umarim daha net aciklamisimdir. Cevap almak istersen birdahakine pm yolunu dene buraya son yazisim tekrar edeyim.

Herkese iyi forumlar.

Tartismayi kapatmak icin Peygamber efendimizin hayatindan kisa bir ornek verdim hatirlayan olayin ne oldugunu nasil gelistigini bilirdi.

Netlesmemesi cok normal EĞİTİM SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜK malesef insanlar okudugunu anlayamiyor O yuzden normal karsiliyorum.

Ben mehdi degilim ama senden iyi papaz olur ;) Gurur orseleyen soz nedir biliyormusun senin dininde soyledir demek. insanlari tanimadan bilmeden yargilamak.

Ters psikoloji burda ise yaramaz kardesim mumkunse genclerin uzerinde denersin. Hadi selametle..

yukarıdaki senin yazın , büyük harflerle yazılan yere dikkat et , ben bu yazına cevap olarak tahsil durumumu belirttim ,
sense yok ben de 2. üniversitemi bitiricem hem ben 3 dil biliyorum vs sidik yarısına basladın
ben mi başlatmışım sen mi çok iyi kıvırıyorsun valla ha , nedense bu mesajı almamışsın oraya...
ben mi sana hakaret etmişim yoksa bağnaz programlanmış vs diye sen mi?
Kendin takıntılıyım diyorsun takıntılıysan hastaysan doktora git kimse seni çekmek zorunda değil
ister yaz ister yazma çok da tınnn...
her hakarete her saldırıya bir lafımız vardır elbet...

Türkiyenin ,%80,Müslüman olan devlette ALLAH,kelimesi kullanmamasi yanliş olurdu,...;)

besmele

her işin başı besmele arkadaşlar her yaratılmış herişini besmeleyle yapar ağaç besmele ile meyve veriri koyun besmele ile süt verir kuşlar besmele ile uçar

Geri