Yaşlı kadın sordu: Deniz Feneri ne oldu?

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya’daki esnaf ziyaretleri sırasında Güllük Caddesi'nde bir eczaneden ilaç satın aldı.

Bakan Şahin, daha sonra Aydın Kanza Parkı'nda parkta oturan kadınların yanına gitti. Elinde namaz tesbihi bulunan 75 yaşlarında bir kadın, Bakan Şahin'e, “Deniz Feneri ne oldu?” dedi.

Bakan Şahin de, “Deniz Feneri yargıda, savcı ne gerekiyorsa yapıyor” cevabını verdi. İsmini söylemek istemeyen yaşlı kadın, “Hadi hadi, size oy moy yok” dedi. Bunun üzerine Bakan Şahin, “İstediğin yere ver” diyerek uzaklaştı.

..::TIKLAYIN::..

ne olacak adam dogru cvp vermıs yargıda olan bır sey televızyonların onunde bır bakanın yorum yapması beklenemez zaten yargıda olan bırsey ...

yargıda olan bişey mi???? biz bas bas bağırırken zahid akman'a tabligat geliyor ama ortada nerde bi dava nerde bi tarihh nerde nerde bırak bu palavrayı türkiyedekiler götürdü götüreceğini ondan sonra dava var bırak bu işleri ya...

keriz feneri yalan oldu aga ne olcak ..

ama helal olsun teyzeye hadi burdan yok size oy moy diyor .senin zaten oyunu istemiyorum diyor bakan ..o zaman ne dolanıyorsun buralarda .gelmezdin dolasmazdın şimdi niye dolanıyorsun burda diyor teyze .mehmet ali şahin gereken cevabı alınca diğer masaya gidiyor hiç birşey olmamış gibi nasılsınız efendim diyor .insanda biraz utanma olmalı .bana öyle bir laf söylencek ki ben o lafı yememek için elimden geleni yaparım .oldu ki o lafı ben yedim hemen utancımdan terkederim orayı .ama bunlar böle değil ki yüzüne tükürsen elhamdulillah diyor devam ediyorlar yollarına :)

enteresan insanlar bu akp liler ....anlamak zor bunları ..

ama hayret iyki bu kadın provakatör demediler bu sefer :)

keriz feneri yalan oldu aga ne olcak ..

ama helal olsun teyzeye hadi burdan yok size oy moy diyor .senin zaten oyunu istemiyorum diyor bakan ..o zaman ne dolanıyorsun buralarda .gelmezdin dolasmazdın şimdi niye dolanıyorsun burda diyor teyze .mehmet ali şahin gereken cevabı alınca diğer masaya gidiyor hiç birşey olmamış gibi nasılsınız efendim diyor .insanda biraz utanma olmalı .bana öyle bir laf söylencek ki ben o lafı yememek için elimden geleni yaparım .oldu ki o lafı ben yedim hemen utancımdan terkederim orayı .ama bunlar böle değil ki yüzüne tükürsen elhamdulillah diyor devam ediyorlar yollarına :)

enteresan insanlar bu akp liler ....anlamak zor bunları ..

ama hayret iyki bu kadın provakatör demediler bu sefer :)

AKP ve yüz dalga geçiyorsun sanırsam hocam :durdurun:durdurun:durdurun

[VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=g1yQmQGIMBk[/VIDEO]

İZLESİNLER ... SİZE OY MOY YOK...

Geri