Yaşanmiş Bir Olay (%100 Gerçek)

e.z.g.i

New member
Reaction score
0
BENİM EN YAKIN ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜNDEYDİK BİR CUMARTESİ AKŞAMI. OYNADIK ZIPLADIK HERŞEY ÇOK GÜZELDİ BENİM AKLIMA BİRANDA RUH ÇAĞIRMAK GELDİ ARKADAŞLARIMA SÖYLEDİM VE KABUL ETTİLER BİZ BAŞLADIK MALZEMELERİ AYARLAMAYA DAİRE BİR MASANIN ETRAFINA SIRALANDIK 8 KİŞİ. HEPİMİZ GÜLÜYORDUK ÇOCUKÇA VE SAÇMA GELİYORDU ÇÜNKÜ. BU İŞLERDE EN TECRÜBELİ OLAN BİR KIZ ARKADAŞIMIZ (BUKET) İÇİNDEN BİŞİLER OKUMAYA BAŞLADI VE BİZE SAKIN PARMAĞINIZI FİNCANIN ÜSTÜNDEN ÇEKMEYİN DEDİ. BİRAZ ZMN GEÇTİKTEN SONRA FİNCAN YAVAŞ YAVAŞ OYNAMAYA BAŞLADI TABİ HERKEZ BİRBİRİNDEN BİLDİ İLK BAŞLARDA.GELEN RUHA SORULAR SORABİLİRSİNİZ DEDİ BUKET AYÇA ÖSS.Yİ KAZANABİLECEKMİYİM DEDİ HEMEN FİNCAN BİRANDA HAYIRA İLERLEDİ BAŞKA Bİ ARKADAŞIM (gizem)KONYAYA TAŞINCAKMIYIZ DEDİ VE FİCAN BİRANDA EVETE YÖNELDİ İLGİNÇ BİŞEY KIZ DAHA SORUSUNU BİTİRMEDEN BARDAK O ŞIKKA YÖNELİYORDU BİLE.EN MATRAK ARKADAŞLARIMIZDAN BİRİ OLAN KAAN BENİM ÖLECEGİM TARİHİ SÖYLERMİSİN DEDİ FİNCAN HAYIRA İLERLEDİ KAAN BAĞIRA BAĞIRA GÜLERKEN BİLEMEDİ YAA ŞUNA BAK DİYE DALGA GEÇERKEN FİNCAN BİŞEYLER YAZMAYA BAŞLADI ÇOK HIZLI OLDUĞUNDAN ZOR OKUYORDUK FİNCAN HEF 225 PLAKALI ARAÇ YAZDI ÇOK SAÇMA BİŞEYDİ EVT AMA YİNEDE BİZ KORMAYA BAŞLADIK ÜÇBUÇUK YANİ. VE ARKADAŞIN BİRİ YETER ARTIK YAA BİTİRELİM FLN DEDİ. VE OYUNU BİTİRDİK OLAYDAN 1 HAFTA SONRA GİZEMLER KONYAYA TAŞINDILAR.KIZ GİDERKEN ŞOKTAYDI VE BİZDE. BİR AKŞAMIN BİRİNDE EVDE OTURUYORDUK AİLECEK VE BENİM TELEFONUM ÇALDI ARAYAN BUKETTİ BENİ OSAATE HİÇ ARAMAZDI TELEFONU AÇTIĞIMDA AĞLAYARAK BANA HEMEN HASTANEYE GEL DEDİ.BABAM GÖTÜRDÜ VE KAANA ARABA ÇARPTIĞINI ÖGRENDİM BÜTÜN ARKADAŞLAR ŞOKTAYDIK VE AĞLIYORDUK ÇARPAN AMCAYLA KONUŞMAYA GİTTİK VE PLAKAYI SORDUK ALDIĞIMIZ CVP HEF 225.Tİ. OGÜNDEN SONRA İNANDIK BU OLAYLARA VE ARKADAŞLAR SİZE SÖYLÜYORUM BU OLAY GERÇEK 3 SENE FLN OLDU SİZDE BU OLAYDAN İBRET ALIN VE KORKÇAGINIZ SONUNDA KÖTÜ ŞEYLERİN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK BU İŞE KALKIŞMAMANIZI ÖNERİRİM

İlginç ama güzel ... paylaşımın için tsk ederim. Ben de buna benzer şeyler daha önce duymuştum ama, başından gecen birinden ilk defa okudum.

onurksk35' Alıntı:
İlginç ama güzel ... paylaşımın için tsk ederim. Ben de buna benzer şeyler daha önce duymuştum ama, başından gecen birinden ilk defa okudum.
:D tamamıyle katılıom sana

onurksk35' Alıntı:
:D tamamıyle katılıom sana

arkadaşlar aynı şeyi bizde denedik.Bakın bu gerçek siz ruh çağırdığınızı sanıyorsunuz ama gelen farklı bi varlık ve sizinle dalga geçiyor.Ben o olaydan sonra yemin ettim ve bidaha bulaşmadım böle şeylere. bazen çok saçma şeyler yazıyo anlaşılmıyor.Ama gerçekten hiç uğraşmayın

ilginc boyle bi sey daha once hic duymadim

cikarilan ders neymis bi daha boyle seyler yaklasilmayacak
:vur

serdaros' Alıntı:
arkadaşlar aynı şeyi bizde denedik.Bakın bu gerçek siz ruh çağırdığınızı sanıyorsunuz ama gelen farklı bi varlık ve sizinle dalga geçiyor.Ben o olaydan sonra yemin ettim ve bidaha bulaşmadım böle şeylere. bazen çok saçma şeyler yazıyo anlaşılmıyor.Ama gerçekten hiç uğraşmayın

ewt sana kesinlikle katılıyrum hiç uğraşmayın benmde başıma bu tip şeyler gelmişti uğraşmayın merak etmeyin kendinizi kontrol edin

bize fincana gerek kalmadan geliyordu ünv..6 kiz arkdsş aynı evde kalıyrduk...daha önce bu evde bi kac vukaat olmus sanırım bu cin olayları ile ilgili..daha bismillah evimzede hafta olmadan basladı kendini göstermeye...ısıklar yanıp sonuyor ve bır arkdsımı sureklı rahatsız edıyor...eve gelip gııttııgını bıle anlıyorduk...ev arkdsımdan bırındede daha onceden üç harfli diyim korkmaya basladım cunku:) içine girmiş şimdi inanmıycaksınz ama evet öyle içine girmiş garip garip isteklerde bulunmasına sebep oluyrmus..hem gülüp hem aglıyor... krız gecırdıgı vakıt ise evdekı tum halkın tutmasına ragmen basa cıkılamıyor...ki okadr guclu oluyr...arkdslr sallamıyrm bu benım ev arkdsımdı...sonra hocalar falan durumu duzeltıler...bakışlarını bır gorsenızzz..daha neler neler ama yazsam yetmez...fincan olayına gelınce...hıc yapmadım....musallt oldumu gıtmıyorlar....

Ya ben bu ruh cagirma olayindan biktim artik. Hayatimda denemedim ama deneyenlerin yazdiklarini okumam yetti vala. Korkmakdan diil, daha cok böyle normal bir olaymiscasina anlatmalarindan gina geldi bana.
"BİZ BAŞLADIK MALZEMELERİ AYARLAMAYA DAİRE BİR MASANIN ETRAFINA SIRALANDIK 8 KİŞİ"
Bu nedir ya?? Merak ediyorum Iksir filanmi yapdiniz yoksa yemekmi gelsinler diye.
Cok yazik ya. Kurani okuyalim biraz arkadaslar. Hem kuranda hemde Incilde Apacik yaziyor.

fi müneccimün kezzab(bütün müneccimler yalancidir) yani hani varya ileriyi gören hoca kisvesi altinda insanlari dolandiranlar bu söz onlara...gelecegi allah tan baska kimse bilemez....cin vardir,kuran i kerimdede geciyor...ama gelecegi allah tan baskasi bilemez arkadaslar azcik kuran i kerim ilmihali okuyun...

Bunların hepsi safsata, inanmayın böyle şeylere, aklınızı kullanın.

hef 225 diye plakamı olur 2 rakam daha koydunmu 8 hane oluyo benim bildiğim iki harf üç rakam veya üç harf iki rakam olur bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen

benim anlamadığım o sölediği plaka oldugunu nerden anladınız hadı onu anladınız dıyelım amcaya gıdıp sorduk dıosun plakayı :D bide öylemi bak sen :D heu ılgınc yaw bole sallamasyon hıkaye olmaz bence

cine bak sen ekip otosu gibi plaka falan vermiş çocuğu taşıyan ambulansın plakasını da verseymiş :)
bi öss yi kazanamayacağını söylemiş ya işte komedi bu o zaman kimse çalışmasın bi kaç cin çağıralım onlara soralım kim kazanacak kim kazanamayacak niye millet o kadar masraf yapıo ki boşuna ?

Geri