Yılmaz verdi ama arsa kimin çıktı?

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bakan Suat Kılıç'ın bastırmasıyla 19 Mayıs Stadı'nın yanındaki alanı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na verdi. Ama arsanın Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait olmadığı ortaya çıktı.
Bir yemekte biraraya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni bir bina yapmak için yer aradığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'dan 19 Mayıs Stadının yanındaki arsayı vermesini istedi. Başkan Yılmaz da "Verdim gitti" dedi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, Bakan Kılıç ve Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Yemekte bulunan STSO üyeleri Yılmaz ve Kılıç'ı alkışladı.
Konu gazetelere yansıdı. Gazetemiz Yayın Koordinatörü Erdem Erol Haber Gazetesi'ndeki "İşte bu mantık" başlıklı köşe yazısında, "Bakan 'ver' demiş... Başkan da "Verdim gitti". Yok yok... Ata yadigarı baba mülkünden değil... Samsun'un ortak malından... Bir kalemde vermiş!" ifadeleriyle arsanın veriliş biçimini eleştirirken bir gerçek ortaya çıktı.
ARSA CANİK'İN
Başkan Yılmaz'ın "verdim gitti" dediği arsanın Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait olmadığı öğrenildi. Arsanın Samsun Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'ne dönüştürülmesinin ardından Canik Belediyesi'ne verilen arsalardan biri olduğu ortaya çıktı. Canik Belediyesi'nin ve Meclisinin ise kendilerine ait arsanın "Verdim gitti" denilerek Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na verildiğinden ancak konu gazetelere yansıyınca haberi oldu. Şimdi Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Belediye Meclisi'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın "Verdim gitti" sözüne uyarak arsayı STSO'ya verip vermeyeceği merak ediliyor.

GAZETE55

Geri