Yılmaz Erdoğan Kitapları

face to face çok güzel bi paylaşım abi. Ben hayranıyım bu adamın... Teşekkürler...

çok sağol eline sağlık ben çok seviyorum şiirlerini yılmaz Erdoğanın

Yılmaz Erdoğan ın ANLADIM ve KAYIP KENTİN YAKIŞIKLISI kitaplarını okudum...Yazarın şiirlerinde en çok sevdiğim şey bildiğimiz klişeleşmiş sözlerle oynaması ve süslemesi...Yılmaz Erdoğan a şiir yazmasın işine baksın diyenleri de kınıyorum açıkçası...Daha ne kadar güzel yazılabilir ki bir şiir????

Vampirella' Alıntı:
Yılmaz Erdoğan ın ANLADIM ve KAYIP KENTİN YAKIŞIKLISI kitaplarını okudum...Yazarın şiirlerinde en çok sevdiğim şey bildiğimiz klişeleşmiş sözlerle oynaması ve süslemesi...Yılmaz Erdoğan a şiir yazmasın işine baksın diyenleri de kınıyorum açıkçası...Daha ne kadar güzel yazılabilir ki bir şiir????

Yılmaz erdoğan gitsin kendi işine baksın. Yada gelsin bizim deer le Cash den bişiler kapsın.

adam zaten kendi işine bakıyor
sanatçı hemde her yönden

Sana göre sanatçı bana göre HİÇ ! Ben de bizi kınıyanları kınıyorum.!

Biraz espiritüel biri diye denyoluklarına göz yumamam...Armutluk yapmadan yapsın hangi sanatı yapacaksa..Amennaa....Ama fazlasını kimse sevmez...

HakkariLi diye biLiyorum...He bu KürtLere Laf atmak oLarakta aLgıLanmasın..Direkt böLücüLeredir Lafım..

Katranı kaynatsan oLmazki şeker..
Cinsini....cinsine çeker diyeLim

kimse burda adamın kişisel yaşantısını veya görüşlerini size sunmuyor adamın sanatını sunuyor

beğenmek ya da beğenmemekte özgürsünüz

konuyu kapattıracak tartışma yapmayın adamdan hoşlanmıyorsanız konuyu açanın
özeline msj atın

Sanat icra etmek ihanet hakkı veriyor mu?
oLdu o zaman bende bi sanat daLında branşLaşıp sanat yapayım hemen ardından aLenen destekLeyim ucube teröristLeri
Ne güzeL Türkiye be sanat var işin ucunda değerLer kimin umrunda

Yoldaş sen bizi yanlış anladın konuyu açanla ne sorunumuz olabilir kii..Biz sadece adamın şiirlerinin iyi olmadığını çünkü kişiliğini yansıttığını söyledik...;)tartışma felan yok...

Konu burda şairin kitabı...Kişiliği yada vatan hainliği değil.. Ben Yılmaz Erdoğan ın aşk şiirlerini beğeniyorum ve oldukça da başarılı buluyorum bu konuda...Bazı bildiğimiz kelimeleri süslüyor anlamlarına anlam katıyor derken kastım şuydu..Yanlış yerlere çekilmesin lütfen...

İşte size cümlelerinden bazı örnekler;

Yüzüne cepheden bakmak güzeldi,cümlelerimiz öznesiz,Adının Türkçedeki yankısı özeldi... Ben senin, beni sevebilme ihtimalini sevdim!sana sola bakmadan...Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde....yangında kurtarılması imkansız acılar
bırakıyorum..İlkyardım geceler....

Yılmaz Erdoğan ın bir kaç şiirinden aldığım betimlemeleri.. İşte ben yazarın bu yönünü beğeniyorum...Umarım şimdi anlaşılmıştır...

Ben onun ne şiirini, ne kendini, ne yaptığı işi hiçbişeyi sevmiyorum. Yazdığı şiirler (onlara da şiir deniyo tabii mecburen) midemi bulandıracak kadar kötü. Deer le cash den ders alsın derken onu kastetmiştim.

Deer bunun yanında Mehmet Akif kalıyo be.

Sonuçta bu zevk meselesi sen beğenirsin şiirlerini biri de çıkar beğenmez..Bence boşuna tartışıyoruz...Ben betimlemelerime bitiyorum bu adamın...Şiirde kafiyesi ve basit anlatımı sevmem..Düz yazı gibi yada anlaşılması zor biraz da düşündürücü şiirleri seviyorum..Belkide sen kafiyeli şiirlerden hoşlanıyorsun..bilemem.. bu yüzden bu tartışmayı çok yersiz buluyorum...

Vampirella' Alıntı:
Sonuçta bu zevk meselesi sen beğenirsin şiirlerini biri de çıkar beğenmez..Bence boşuna tartışıyoruz...Ben betimlemelerime bitiyorum bu adamın...Şiirde kafiyesi ve basit anlatımı sevmem..Düz yazı gibi yada anlaşılması zor biraz da düşündürücü şiirleri seviyorum..Belkide sen kafiyeli şiirlerden hoşlanıyorsun..bilemem.. bu yüzden bu tartışmayı çok yersiz buluyorum...

başka söze gerek yok sanırım
teşekkürler

Geri