Yılmaz Özdil´den felaket bir yazı!

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
Yılmaz Özdil´den felaket bir yazı!​

Başbakan, medya ´felaket´ tellallığı yapıyor dedi... İşsizlik rekor kırdı; ´felaket´ kumkumalarına kulak asmayın dedi...

Üç çocuk yapın, nüfus azalırsa "felaket" olur dedi... Sanayi çöktü, hamdolsun teğet geçecek, "felaket" senaryoları boşa çıkıyor dedi... Güneydoğu’da sel felaketi yaşandı, 40 kişi öldü, felaket bölgesine giden Başbakan "felaketi" abartıyorlar dedi...
Amsterdam’da THY uçağı düştü, "felaket" olabilirdi dedi... TÜSİAD için "felaket" pompalıyorlar dedi... PKK vurdu, emekli askerler televizyona çıkıp "felaket" tellallığı yapmasın dedi... Ne zaman doğalgaza zam yapsak, "felaket" tellalları ortaya çıkıyor dedi... Dolar patladı, "felaket"ten nemalanmak isteyenler var dedi... "Felaket" çığırtkanlığı yapan gazeteleri almayın dedi... Sendikalara sinirlendi, "felaket" beklentisi içinde olanlara prim vermeyin dedi... Ahali kredi kartı borcundan kendini yakınca öfkelendi, kusura bakmasınlar, dürüst değiller, "felaket" tablosu çizmeyin dedi... Baykal ile Bahçeli "felaket" tellallığında ruh ikizi dedi... Rektörler işini yapsın, "felaket" tellallığı yapmasın dedi...

*

Obama "büyük felaket" dedi... Başbakan, dengeli açıklama olmuş dedi.

kaynak

Akp, büyük felaketin taaa! kendisi olduğu için başka felaketlere tahammül edemiyor. Kim, kendisine rakip ister? :)

e sayın başbakan

türkiyede böyle yazı yazan abaşka adam vardıda onun gazetesini almadık mı?

aabana hürriyet alma diyor

nasıl almayayım

yılmaz özdilden bekir coşkundan nasıl mahrum kalayım

bu ikiliyi yanlarında zülfü livaneliyle birlikte zamana transfer et zaman alayım bende

söz

hemde şeref sözü

e sayın başbakan

türkiyede böyle yazı yazan abaşka adam vardıda onun gazetesini almadık mı?

aabana hürriyet alma diyor

nasıl almayayım

yılmaz özdilden bekir coşkundan nasıl mahrum kalayım

bu ikiliyi yanlarında zülfü livaneliyle birlikte zamana transfer et zaman alayım bende

söz

hemde şeref sözü

bunları okuma şakşakcılarını oku :)

hemde o gazeteleri almayın promosyonları ben veririm dedi hem bak
:biggrin

Fıkra gibi olmuş ya,
bazan alkışlamak en güzel eleştiridir.
Sn.Başbakanınızı alkışlıyorum felaketler yaşatmadığı için,
alkışlıyorum;bir terörist karısının sözde kürdistan topraklarını seçimler ile çizilmiş göstrme cesareti verdikleri için,
ve yine alkışlıyorum;
hala
hala
hala
TÜRK'üm diyemediği için...

Yıllar sonra bu ülkede de 2002-2010 yılları arasında büyük felaket yaşanan dönem diye gececek

Sözü özü bir yazarımız onada bu yakışır.Hiç deyilse şak şakçılardan deyil kalemine sağlık sayın özdil.

Geri