Yıllar boyu kandırıldıkmı azımızla hep satanist şerkılarımı söledik

P_R_E_N_S' Alıntı:
Darzamat konuşmalarında aşırıya kaçma...
bazı şayleri iyi öğren...sonra konuş
Sebep? Derdin nedir?

Darzamat' Alıntı:
Yok artık daha neler???
Bırak kadın sesini kadınla aynı ortamda bulunmak hatta aynı havayı solumak da haram değil mi?
Seni doğuran annen de bir kadın unutma!
Gerçi sen kadına KARI diyen birisin, kime laf anlatıyorum ben?
Ne hallere düşürülüyor İslam dini!
İslamiyet sizler gibi cahil insanları hak etmiyor!!!!

ya darzamat kullandığın laflara dikkat et Allah rızası için beni konuşturupta millete kötü gösterme ben kime ne zaman karı demişim hadi göster.Ben cahilsem sen cahilin danıskasısın sen kime laf atıyorsun?Kadının şarkı söylemesi haram çünkü dinleyen erkeklere şehvet verir önce araştır sonra gel burda evele gevele be adamı böyle konuşturupta insanlar içinde küçük düşürmeyin sen düşüncen kendine ne düşünürsen düşün ne laf atıyorsun?İşine gelmiyorsa söylediklerim kes geç ya.Tartışma yapmak için yer arıyorsun

kadınlarla fazla konuşmayın şehvet verir. :)

eğer ki kadın sesinden şehvet duyup

azan varsa bence psikopattır ve tecavüze meyillidir. buda onun normal olmadıgının en belirgin kanıtıdır. :)

bunu nasıl bu şekilde düşünebiliyorsunuz inanamıyorum. tartışma yaratma

amaçlı bir yorum değil benimki. aslında cevap yazmakda istemezdim ama böyle
bir düşünce yapısına ve zihniyetine sonuna kadar karşıyım.

Biz Atatürk'ün , Türkiye Cumhuriyeti'nin cocuklarıyız. Ama bunun bilincinde olmayan kendini iranlı ıraklı zanneden kendini şeriatin kollarında doğmuş zanneden arkadaşları gördükçe cok üzülüyorum.
Böyle olmamalı kadın sesi haram şehvet verir diyen bir zihniyet Atatürk'ün emanet ettiği Türk Gençliği'nin içinde asla olamaz.
Ben onun yerinde olsam iran'a yerleşirim. Çünkü bu zihniyet Türkiye'de asla kabullenilemez. ordaki yaşam tarzı bence cok uygun olur size.

tutturmuşsunuz bir iranda olan düzensizliğe sanki ülkemiz çokmu mükemmel yaşıyor dini insanlar kaypaktır anlamak istediği şekilde anlar.Kadın sesinin haramlığı şarkı söylemesi için geçerlidir bilmem daha nasıl anlatayım

http://www.biriz.biz/merak/mrk23.htm

burda çok güzel anlatılmış.Şu hadislere dikkat edin.

-Şarkıcı kadınları satın almayın, satmayın, onlara öğretmeyin, şarkıcı kadınların ticaretlerinde hiçbir hayır yoktur. Onların kazançları haramdır.[Taberani]

-Kadınlar açıktan şarkı söylemeye cüret ettikleri ve şarkı, çalgı gibi eğlence aletleri çoğalmaya başladığı zaman. Şarkı ve çalgılar kalbde nifak bitirir(yeşertir). Suyun ot bitirdiği gibi, şarkı ve çalgı da kalbde nifak bitirir. Su, zirai mahsulleri geliştirdiği gibi, Allah'ı zikretmek de kalbdeki imanı geliştirir.[Deylemi]

(Rabbim bana içkiyi, kumarı, darbukayı ve şarkı söyleyen kadınları haram kıldı.) [İ. Ahmed]

(Ümmetimden bazıları, içkilere başka isim vererek içerler. Şarkıcı kadın ve çalgı aletleriyle eğlenirler. Allahü teâlâ, onları yerin dibine batırır da domuzlar ve maymunlar kılar.) [İbni Mace]

(Şarkıcı ve çalgıcı kadınlar çoğalınca, içkiler her yerde içilince, yere batmalar görülecek, gökten taş yağacaktır.) [Tirmizi, Ebu Davud, İbni Mace, İ.Ahmed]

bilmiyorum daha nasıl anlatayım.ister uyun ister uymayın sizin bileceğiniz iş beni enterese etmez

!StayAway!' Alıntı:
-Lacuna coil die bi karı var dinlediğinde çok güzel müzik yapıyor avrat ama bi parçası varki cehennem anahtarı almaya yeter heavens a lie (cennet bir yalan) mesela..(ayrıca kadın sesi haramdır)

!StayAway!' Alıntı:
ya darzamat kullandığın laflara dikkat et Allah rızası için beni konuşturupta millete kötü gösterme ben kime ne zaman karı demişim hadi göster.Ben cahilsem sen cahilin danıskasısın sen kime laf atıyorsun?Kadının şarkı söylemesi haram çünkü dinleyen erkeklere şehvet verir önce araştır sonra gel burda evele gevele be adamı böyle konuşturupta insanlar içinde küçük düşürmeyin sen düşüncen kendine ne düşünürsen düşün ne laf atıyorsun?İşine gelmiyorsa söylediklerim kes geç ya.Tartışma yapmak için yer arıyorsun

Neyi araştırayım kardeşlerim afedersiniz de bu kadarı da fazla artık.
Dinin özü, temeli Kur'an-ı Kerim değilmidir? Bana bir ayet göster ki bu dedikleriniz içinde bulunsun!
Ama bana sakın saçma sapan insanların Kur'an meallerini getirmeyin!

Darzamat' Alıntı:
Neyi araştırayım kardeşlerim afedersiniz de bu kadarı da fazla artık.
Dinin özü, temeli Kur'an-ı Kerim değilmidir? Bana bir ayet göster ki bu dedikleriniz içinde bulunsun!
Ama bana sakın saçma sapan insanların Kur'an meallerini getirmeyin!

al oku yukarda sana hadislerle ve kaynaklarıyla delilledim İKRA

!StayAway!' Alıntı:
Lacuna coil die bi karı var dinlediğinde çok güzel ...

Peki hatamı kabul ediyorum tüm Bayan arkadaşlardan özür diliyorum

!StayAway!' Alıntı:
al oku yukarda sana hadislerle ve kaynaklarıyla delilledim İKRA

Yazanları okudum. Komik şeyler. Peygamber'imiz şöyle şöyle demiş ama kaynagı nerede? Ben de yazarım Peygamber'imiz böyle demiş diye! Altta zaten yazmış bize göre durum ve gerçek (herhalde yazının alıntı yapıldıgı kitap). Yani bunlar o kişilerin görüşleri Kur'an da yazan şeyler değil!
Bana Kur'an- ı Kerim den ayet ver sure ver! Kur'an şuan da önümde! Elmalılı Hamdi Yazır'ın meali! Ben meraklıyım bu konulara! Açar bakarım böyle durumlarda Kur'an'a.

Edit : Benden çok şikayet geliyormuş yönetime. Ben artık yazmıyorum.
İyi forumlar...

Darzamat' Alıntı:
Yazanları okudum. Komik şeyler. Peygamber'imiz şöyle şöyle demiş ama kaynagı nerede? Ben de yazarım Peygamber'imiz böyle demiş diye! Altta zaten yazmış bize göre durum ve gerçek (herhalde yazının alıntı yapıldıgı kitap). Yani bunlar o kişilerin görüşleri Kur'an da yazan şeyler değil!
Bana Kur'an- ı Kerim den ayet ver sure ver! Kur'an şuan da önümde! Elmalılı Hamdi Yazır'ın meali! Ben meraklıyım bu konulara! Açar bakarım böyle durumlarda Kur'an'a.

Kuran-ı Kerimde böyle bir emir yok ama sana hadis kaynaklarını veriyorum aç onlarada bak bi istersen sadece Kuran-ı Kerime bakarak olmuyor Peygamberimiz hadiste bırakmış haberin varsa.Altta kapı gibi kaynaklarını yazdım benim gönlüm rahat..Bunlar birebir Peygamberimiz in ağzından çıkmış sözler ve alttaki kaynaklarda toplanmış.

Taberani
Deylemi
İ. Ahmed
İbni Mace
Tirmizi, Ebu Davud, İbni Mace, İ.Ahmed

Ben tartışma oluşturmaya çalışmıyorum kardeş elimde kaynaklarla veri sunuyorum ama saçma sapan karşılık alıyorum neyse konu kapandı zaten teşekkürler

tamamını okudum ama benim için pek bi anlam ifade etmio istedikleri kadar tersten anlam ifade etsin ben dinlerken şarkıyı tersten mi dinliorm hayır boşuna kasmışlar kendilerini :p metallica ya dwm :)

çok Kasmışlar yaa bırakın herkes istediğine tapsın bu kimseyi ilgilendirmez isteyen satanistde olur putperestde,, bize ne. Metale Devaaammm

MeTaLliCa 4£v€r
MiDnIgHt

ne hoşuma giderse onu dinlerim ben satanizm niyetinde dinlemiyorum o şarkıları

Rock dinLiyorum...MetaLLica dinLemem ama metaLLicanın satanizmLe aLakası oLmadığı gißi gothic akımdanda etkiLendiği söyLenemez..

ßunLar tamamen uydurma haßerLer...90 Larda da aynı $eyLer söyLeniyordu aciz insanLar ve cahiL kesim ßu tür rock grupLarını satanist diye niteLendiriyorLardı...

ßu haßer ona ßenzer tarihi geçmi$ saçmasapan haßerLer i$te...
Ayrıca müzik evrenseLdir...Yaßancı diye dı$Lanması akıL dı$ı...

Geri