Yıldızlar Hakkında ? ? ?

3mr

£ м ρ α χ
Reaction score
0
rating_5.gif
rating_5.gif
rating_5.gif

rating_5.gif
rating_5.gif

rating_5.gif

Konu Başlıklarında ki Değerlendirme yıldızlarını bir tek adminler ve modlar belirliyor sanıyodum :saskin

eğer her user yapabiliyor ise HH yıldızlarla dolmaz mı ? :saskin (gereksiz konular da dahil)

..buna bi önlem varmı veya önlem almayı gerektirecek kadar önemli bir konu değilmi..

bu konuyada 5 yıldız koymaya çalışıcam şimdi (deneme amaçlı) :vur

yoksa kendi değerlendirdiğim konularda ki yıldızları sadece benmi görüyorum...?
:melek​

bu zamana kadar herhangi bir problem olmadıysa bu yıldızlarla ilgili bundan sonrada bir problem olacağını düşünmüyorum 3mr..
hayır bu değerlendirmeyi sadece sen değil tüm üyeler görebilir ve değerlendirmede bulunabilir..
mesela sen 5 yıldız vermişsin konuna,bende 1 yıldız verdim,ortalaması 3 yıldız etti.
begendiğiniz veya hoşunuza gitmeyen konuları bu şekilde değerlendirme imkanına da sahipsiniz,bunun karışıklı yaratacağını düşünmüyorum ki zaten çok sık kullanılan bir özellikte değil..

evet şimdi 3 yıldız olmuş =)

yalnız herkes tarafın dan bilinmediği için şimdiye kadar sorun olmamış (bence)...
misal, ben her açtığım konunun daha fazla göze çarpması için yıldız değerlendimesini kullansam veya bunu herkes yapsa, forumda gerekli-gereksiz her konu önemliymiş gibi görünecek.

Geri