Yıldıray Abinin Konusuyla İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Bu sitede her üyenin moderatörlük başvurusu yapmaya hakkı vardır, Yıldıray Abi sabah konu açtı ve konu hemen kapatıldı, oysa ki CGR adlı üyenin de konusu var onu neden kapatmadınız ? Yıldıray Abi tekrar konu açtı ve konu tekrar kapatıldı.

Şimdi buraya gelip ahkam keseceğinizi biliyorum. Zaten hep siz haklısınızdır. Devam edin bakalım bu kafayla. Millet bu siteyi seviyor, bişiler yapmaya çalışıyor, bunu Yıldıray Abi için söylemiyorum ama sanki siteyi kabre götürecekmişsiniz gibi davranıyorsunuz, siteye gönül veren üyeleri hep soğuttunuz bu yüzden siteden. Yöneticileri de öyle !

Devam edin bakalım.

Sonuna kadar haklısın Fatih.

Eşit şartlar, eşit muamele.

Ama malesef

Herkese Eşit MuameLe İstiyoruz Kimsenin Babasının TarLası DeiL Burası Bırakın Kullanıcılar YorumLarını Yapsın

Aldığım habere göre moderatörlük başvurusunun açık kalıp kalmaması smodların insiyatifindeymiş.

Kime göre neye göre ?

Açık kalmasından neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ? Hackhell'in bütünlüğü mü bozulurdu ???

Eğer uygun değilse zaten üyeler yorumlarını olumsuz olarak yazardı. Bu iş oy usulü yapılıyosa demokratik olmak zorundasınız. Zaten en son değerlendirme Smod ve adminler tarafından yapılıyo bunu o zaman belirtebilirdiniz. Onur kırıcı bi davranış oldu kusura bakmayın

Aldığım habere göre moderatörlük başvurusunun açık kalıp kalmaması smodların insiyatifindeymiş.

Kime göre neye göre ?

Açık kalmasından neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ? Hackhell'in bütünlüğü mü bozulurdu ???

Anladığım kadarı ile karma nın bana karşı şahsi bir gıcıklığı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri