YıLdırım DEMİRÖREN GitmeLi Mi?

Demirören Gitsin Mi KaLsın Mı?

• Başkan İstila Etme İstifa Et!

Kullanılan: 57 89.1%
  • Kalsın

Kullanılan: 7 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    64
kesinlikle gitssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Beşiktaştan gitmesi gereken tek isim

ben bir beşiktaşlı olarak ewt gitsin diorum bunu heryerde ve her şekilde dile getiriorum ama benim sözlerim başarısızlığına deil yalnızlığına o kadar saçma sapan cümleler kurdu o kadar yalnız bıraktıki kendini bu hale geldi yıllar önce aziz yıldırım bu haldeydi ne oldu aziz baba dedi o tribünler yıllar sonra zamanında küfür ettikleri adam baba oldu birden nasıl oldu başarıyla oldu nasıl oldu aziz yıldırım büyük oynadı şimdi bakıorum yıldırım demirören aynısını yapmaya çalışıo ama neredeyse imkansız bir hale geldi yanındaki her adamı uzaklaştırdı her adamı kaçırdı herkesi düşman aldı karşısına ben biraz geçmişe gidicem ve şunu dicem BEKO reklamı neredeyse beşiktaş formasının vazgeçimeziydi ne olduda cola turka oldu biri bana açıklasın daha fazla para için demesinler BEKO arması o forma üzerinde her zaman değerinden çok daha fazla para ediordu bunu herkes bilio...

yalnış adamlar alındı yanlış kartlar oynandı ve yine herşey yalan olduher gelen diorki biz bilet mevzusu yaratmıcaz ama ksura bakmayın ben o ayağı yemiorum türkiyede o gerçek olamaz o gerçeğin olması için ingiliz futbolu mantığıyla düşünmek lazım malesef yani kapatilizm şartlarına göre oynamak lazım gerekirse klübü araplara satmak lazım bunun başka bir değeri yok bugün gazetelerde haberlerde hepimiz gördük kaka ya verilen fiyatı man.city i araplar yönetior para var futbol var diolar işte avrupa ve dünya futbolu bu halde ve malsef bu şartlarda hiç bir türk takımı daha ileriye gidemez dieceksiniz gs zamanında neler yaptı super cup aldı uefa aldı bende diecemki tesadüftü neden bi daha olmadı neden bi daha aynı başarı yakalanmadı

şimdi şapkamızı koyup düşünelim demirören gitse ne olacak kalsa ne olacak ??

(bence gitsin ama ne olacak gelen kim olacak gelen ne kadar koltuk sevdası dışında BEŞİKTAŞ değerleri için çalışacak??)

" KALSIN " diyenlerin Beşiktaştan başka br takım tuttuklarını iddia ediyorum (:)

Geri