Yıldırım’ın müjdesi Henry

Biraz daha bekleyin anca o zaman alırsınız Henry'i.. Mesela 35 - 36 yaşına gelince anca... O aradada transfer çalışmalarını yürüttük dersiniz olur biter . . . :durdurun

. . . Boşuna Umutlanmayın . . . :goz:

Bu arada temsilcimizsiniz,Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim...

Galatasaray da saviola ile van buyteni alıyomus :D

ya bir fenerbahceli olarak bu haberin dogruluugundan şüphe duyarım ama olursa da güzel olur olmassada dünyanın sonu degil

aziz yıldırım ronaldinho desede inanırım henry desede... adam ne konuştuysa oldu sözünün eri... aziz başkanın ağzından gerçekten böle bir şey çıktıysa %95 henry fenerde :)

yok böle bi olay arkadaslar inş. gelirde ben pek ümitli değilim geliceğine bide açıklama falan yapılmış diyolar ama acıklamayı carlos içinde defalarca yapmışlardı fener bu napıcağı belli olmaz :D

bu haberler her sene cıkıyo anelka geldigindede henry anelkanın en yakın arkadası onun referansıyla henry le anlaşıldı dendi hatta yarın özel ucakla istanbul a geliyo dendi henry 3 yıldır ucakta bi türlü gelemedi:):).pek inanmıyorum ama gelirse sevinirim acıkcası.bu arada bir bjk li olarak fb ye bol sans diliyorum umarım bir kez daha yüzümüzü güldürür ve yasamadıgımız bir sevinci yasatır...

Gelirse harika olur tabikide Eeee nede olsa dünya yıldızı herkes tanıyo

Boşuna umutlanmayın bea bi Carlos geldi diye bütün yıldızların gelecek hali yok fenere... Akıl var mantık var olacak iş mi? Adam daha 30 yaşında Fenere gelecek . . .

Bence imkansız...

gelirse süper olur tabi herkes kıskanıyor carlos geldi başka yıldızlarda gelir sizi onu getirin öyle konuşun..

Geri