Yıldırım'ı mahkum ettiren küfür!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
15112009104403.jpg

Selçuk Dereli'nin F.Bahçe Başkanı ile asbaşkan Ali Koç aleyhine dava açtı, kazandı. ...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkan Ali Koç'un 2.5 yıl önce oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası hakem Selçuk Dereli'ye hakaret ettikleri gerekçesiyle 2 bin 500'er lira para cezasına çarptırılmaları ve Dereli'nin bu parayı tahsil etmek için icra yoluna gitmesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Yargıtay 4. Hukuk Dairesi Mahkemesi tarafından da onanan mahkumiyet kararının sebeplerini öğrenmek için davanın tutanaklarına ulaştık.
FİFA KOKARTINI ELLERİMLE ..... SOKACAĞIM

Tutanaklardaki en önemli kısım, Aziz Yıldırım'ı mahkum ettiren sözlerdi... Fenerbahçe Başkanı, 26 Nisan 2007'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maç sonrası Selçuk Dereli'ye aynen şunları söylemiş:

- Senin o FIFA kokartını ellerimle ....... sokacağım.
- Bir daha bu stada gelemeyeceksin.
- Pozisyonları gördün, ...... döndün.
- Sana maç yönettirmeyeceğim. Yurt dışında da maç yönetemeyeceksin.

Selçuk Dereli'nin Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı suç duyurusunda, Aziz Yıldırı...

Devami...

terbiyesiz yani hangi klubün başkanı olduğu belli zaten

seninde hangi kulupten olduğun belli.

terbiyesiz yani hangi klubün başkanı olduğu belli zaten
sahada yapamadıklarınızı ,formlardamı tatmaya çalışıyorsunuz?hangisi doğruki aziz yıldırımda hata arıyorsun.inönü stadında kendi başkanına küfür edenler başka ülke taraftarımı?kimi kimle mukayese edebilirsin bu ligde.bazı hakemler evlere şenlik.SEN KUTSAL İTTİFAK(MUHTEŞEM ÜÇLÜ)HANGİSİNİN SEMPAZİTANISIN.:thumbdown:

O maci hatirlamadan konusmayalim lutfen. Maci bi izleyin 80. dk dan sonrasini gerisini sonra goruselim.

Bende olsam bende sokardim o fifa kokartini ...

sahada yapamadıklarınızı ,formlardamı tatmaya çalışıyorsunuz?hangisi doğruki aziz yıldırımda hata arıyorsun.inönü stadında kendi başkanına küfür edenler başka ülke taraftarımı?kimi kimle mukayese edebilirsin bu ligde.bazı hakemler evlere şenlik.sen kutsal ittifak(muhteşem üçlü)hangisinin sempazitanısın.:thumbdown:

sen fener bahçe kulubü başkanısın bole şeylerin soylentisi bile basına çıkmaması lazım belliki hakem azizin istediklerini yapmadı boyle bi tepki verdi.
şşş şşş şike şike

Valla Aziz baba ağzına sağlık.

Fazlasını hakediyolar.

Kazanıp kazandığı 2.5 milyar para.O paraya kendini bile satar bu adamlar.

sayın fenerbahçeliler;
lütfen buraya seviyesiz yorum yapanlara cevap verip onların ayarına düşmeyiniz...
teşekkürler(hangi takımın taraftarlarını kastettim anladınız değilmi...zaten başka terbiyesiz yokki)

oku

sayın fenerbahçeliler;
lütfen buraya seviyesiz yorum yapanlara cevap verip onların ayarına düşmeyiniz...
teşekkürler(hangi takımın taraftarlarını kastettim anladınız değilmi...zaten başka terbiyesiz yokki)

dostum önce konu başlığını oku cezaya çarptırılan hangi takımın başkanı onu OKU!! ondan sonra yazını yaz emi.... :D

Ne olursa olsun, Tr'nin en büyük kulübünün başkanına yakışmayan bir durum.

katılıyorum haberden belli oluyor başka terbiyesiz olmadığı.saygılar

o maçta ne kokartı dişlerini bile sökerdim o hakemin

sayın fenerbahçeliler;

arkadaşlar ;
ben sayın fenerbahçeliler demiştim..kimseye laf!!!atmadım..anladınızmı..

Geri