Yılan gövdeli bebek

daimakce

New member
Reaction score
0
Geçen aylarda bizin buralarda garip bir olay anlatılır oldu Şöyle:karı koca ve bebkleri arbayla giderken bir ağaçlık yerde durmak zorunda kalmışlar.o sırada erkek bir bebek ağlama sesi duymuş.Oraya doğru yürümüş ve bir kundakta bir bebek görmüş almış hanımının yanına getirmiş. Bebek garip bir şekilde ağlıyormuş.Tabi kadın bu durumdan rahatsız olmuş bu da yetmezmiş gibi kocası bebeğin aç olduğunu bu nedenle ağladığını ve emzirmesi gerektiğini söylemiş kadın -hayır olmaz. demesine rağmen kocası ısrar etmiş.Sonunda çocuğu istemeye istemeye emzirmeye başlamış.önce normal bir şekilde emiyormuş daha sonra kadın rahatsız olmaya ve acı çekmeye başlamış.Memesini bebeğin ağzından çıkarmak istemiş am çocuk bırakmamış ve daha kuvvetli bir şekilde kadını emmeye devam etmiş kadın çığlıklar atmaya başlamış Kocası kundağı açmış bide ne görsün gövde yılan şeklinde kafa insan şeklinde bir bebek tabi bu arda bebek kadının kanını emdiği için kadın ölmüş....

baba ya bunu yazarken sen kendin inandin mi bi kere allah icin sole ? cok sacma bee...

FossiL' Alıntı:
baba ya bunu yazarken sen kendin inandin mi bi kere allah icin sole ? cok sacma bee...
valla ben anlatanın yalancısıyım derleryya aynen öyle

bencede yaa fossil e katılıyorum hadi bebek tamamda kadın ölmüş olayı acayip saçma hemende öldürdünüz heee

ya sallayan gordum senın gıbsını ılkdefa:D:D:D

alpoguzhan' Alıntı:
ya sallayan gordum senın gıbsını ılkdefa:D:D:D
Sallayan mı? ayıp ettin kimse sallamıyor hayat zaten sallanıyor sen neden bahsediyon.amerikan filimleine inanıp ağzın açıkta izliyon ama...

bence bu vaka sallamalı bir kuyruklu yalan meydan boş olduğu icin iyi sallamışlar

mizah bölümüne açsan daha iyi olurdu..

efenim haydar dümene bi sorsakmi ?? :))

sallayan biraz ufak atsaymış bari ulen bulduğu her bebeği kim emzirir :D

hani şahmeran (yılanların sahı)ona benzıyo

herhalde yilan gövdeli bebek zehirliymiski kadinda ölmüs... :)

saçmalığın daniskası. başka birşey değil. boşuna okuyup zaman kaybı

ßaRi Resim,Kaynak FeLan Koysan Tmm Dicem ama Pek İnandıRıcı DeğiL eLLeRine SağLık..;;

Geri