yıLın iLk OscarLarı HackHeLL'den !! [HH Oscars 8]

lazih ne çektiğini ben biliom ellerine sağlık kardeşim

O Kadar Upload Boşunamıydı Alacağınız Olsun Ben Gece Gündüz Upload Ediyim Sizin İçin Siz Beni İlk 3 En Çalışkan Yönetici İçine Sokmayın Küstüm Size :( 9. Geleneksel En İyileri Başlığında Hak Ettiğim Yerde Olmak İstiyorum :D DayWalker MSN Adresim Sende Warmıydı Yaw :D

ellerine saglik LaZiSH ugrasmissin =) guzel olmus =)

Eline sağlık lazish...Emek isteyen bii iş..saolasın...

Bu arada rector dostum bana şifre felan gelmedi...Doğrusu bu işin ciddiyeti varmıydı..Ben espiri amaçlı sanmıştım..

DayWalkerr' Alıntı:

Bu arada rector dostum bana şifre felan gelmedi...Doğrusu bu işin ciddiyeti varmıydı..Ben espiri amaçlı sanmıştım..
kamera faLan yokh,merak etme.. (=
geLmediyse birazdan geLir.. ;)

DayWalkerr' Alıntı:

ben iyice bunadım senin nickte 2 tane r varmış :(
şimdi gönderdim alabilirsin :)

DayWalkerr tebrik ederim hayırlı olsun

Lazish sana da teşekkürler saydığın için. Bu sefer herzamankiden daha farklı kategoriler ekleyen react0r e ve oy kullananlara da teşekkür ederim

react0r' Alıntı:

ben iyice bunadım senin nickte 2 tane r varmış :(
şimdi gönderdim alabilirsin :)

Allah razı olsun..;)..Oy kullan arkadaşlardan da Allah razı olsun...İnşallah bi dahaki sefere bir başka hak eden kazanır..Esmer kusura bakma..;)

:D Ben Nie Yokum Kardesım Insan En Cok Cabuk Cıkıs Yapan Uye Dıe :D Genede Cok Guzel Olmus Emegıne Saglık Kardesım

DayWalkerr' Alıntı:

..Esmer kusura bakma..;)

yahu niye böle dedin anlamadım :saskin
buarada tebrikLer kardeşim:durdurun

J@ck@l Beni Geçmişsin EN Sİnirli Üye Olarak :D :D

şaka şaka :utan

zaten ben geLdiğimde bu oscar oLayı bitiyodu zaten :)

ellerine sağLık kutLarım bu arada arkdşLarı :utan

Daywalker tebrik ederim..kapmışsın premiumu..bu arada Lazish saol bilgileri toparlamışsın..aslında sen de bi premium haketmişsin bu çalışmayla...ellerine sağlık...

lazısh elıne saalık guzel calısma yapmısın ınsallah kısa bı sure ıcınde bızde bu lıstelere gırerız yarebbimmmmm:D

eline sağlık lazısh uğraşmışsın belli =)
yine en canayakında1.oldum...:utan :utan :utan
kaptırmam kimseye:hhdil

bu seçimleri kaybetmiş olabilirim

şimdi önümüzdeki seçimlere bakacağız

önümüzde CUMHURBAŞKANLIĞI

oda olmazsa KASIMDA BAŞBAKANLIK seçimleri var

:p

Geri