Yılın bombası cpubilgisayar.com

fg42

New member
Reaction score
0
Evet arkadaslar uzun ugraslar sonucu bır cok arkadasımızın merakla bekledıgı cpubilgisayar.com scriptine ulastım ve sızınle paylaşmak ıstedım

Demo: www.cpubilgisayar.com

İndir

Rar pass:fg42hackhell

Not: Arkadaslar script elıme yeni gectiginden dolayı daha ayrıntılı ınceleyemedım eger hata cıkar ıse duzeltılmıs halını tekrar upload ederım

fg42' Alıntı:
Evet arkadaslar uzun ugraslar sonucu bır cok arkadasımızın merakla bekledıgı cpubilgisayar.com scriptine ulastım ve sızınle paylaşmak ıstedım

Demo: www.cpubilgisayar.com

İndir

Rar pass:fg42hackhell

Not: Arkadaslar script elıme yeni gectiginden dolayı daha ayrıntılı ınceleyemedım eger hata cıkar ıse duzeltılmıs halını tekrar upload ederım

güzel birşeye benziyo fakat daha önce bu wareze düşmüştü hatırladığım kadarıyla o zaman incelediğimde gençbeyinin hazırladığı scriptin ikizi gibi demiştim gine tekrarlim :)

erdincakin' Alıntı:
güzel birşeye benziyo fakat daha önce bu wareze düşmüştü hatırladığım kadarıyla o zaman incelediğimde gençbeyinin hazırladığı scriptin ikizi gibi demiştim gine tekrarlim :)

Bende daha cok ıı ıncelemedım elıme duser dusmez paylasayayım dedım :biggrin

demodaki script ile yakından bile alakası yok. Yinede ellerine sağlık. Paylaşmak güzeldir :)

paylaşım için tşk ama sitede sorun var :S:S:S

Geri